Publikováno Duben 20, 200718 r Cau,nesetkal se nekdo stimhle ? Zkratka kdyz otevru kapotu tak se mi v rozich odira lak pac to pri otevreni dre o nejakej dil karoserie.Snad to lepe pujde pochopit z fotky (byt nekvalitni) Nevite co stim ? Upraveno Duben 20, 200718 r od Planeta
Duben 20, 200718 r Cau,nesetkal se nekdo stimhle ?Zkratka kdyz otevru kapotu tak se mi v rozich odira lak pac to pri otevreni dre o nejakej dil karoserie.Snad to lepe pujde pochopit z fotky (byt nekvalitni) Nevite co stim ? Asi by si mal vycentrovať kapotu. Nebolo to buchnuté alebo menené?
Duben 20, 200718 r Bylo to buchnute na predek tak to bude mozna ono Měl jsem stejný problém na stejném místě. vyřešeno povolením 4 šroubů ze spodu a posunutím kapoty. Paradox byl ten, že v uzavřeném stavu jsem měl mezery kapoty a blatníků před posunem stejné, ale teď si toho nokdo nevšimne a hlavně se už nic neodírá...
Duben 20, 200718 r Bylo to buchnute na predek tak to bude mozna ono Měl jsem stejný problém na stejném místě. vyřešeno povolením 4 šroubů ze spodu a posunutím kapoty. Paradox byl ten, že v uzavřeném stavu jsem měl mezery kapoty a blatníků před posunem stejné, ale teď si toho nokdo nevšimne a hlavně se už nic neodírá...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.