Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Black to KEMAR, zaslal př.a zadní parkováky o kterých tvrdil /v sz několikárt, že je vše nové mimo jednoho kabelu/ po doručení+zaplacení a rozbalení jsem byl nemile přepvapen, že je to vše použité atd. - jeho odpověď ?, že to prý neprohlížel pod mikroskopem. Takže jsem prodělal, ale i vidělal. Nemám čas a nestíhám poštu, tak mám černýho Péťu. NU COŽ.

Mily zlaty kudrnaty willisi

Pokud vim tak jsem se v klidu domluvili ze pokud jsi nespokoneny tak to muzes bez problemu zaslat na zpet a vratit.

Nechapu proc si tady najednou stezujes.

Priste se teda nedomlouvej na vraceni kdyz tady pak vypisujes a knouras.

Samosebou ted nepocitej s nejakym vracenim to je ti asi doufam jasny :p

Black to KEMAR, zaslal př.a zadní parkováky o kterých tvrdil /v sz několikárt, že je vše nové mimo jednoho kabelu/ po doručení+zaplacení a rozbalení jsem byl nemile přepvapen, že je to vše použité atd. - jeho odpověď ?, že to prý neprohlížel pod mikroskopem. Takže jsem prodělal, ale i vidělal. Nemám čas a nestíhám poštu, tak mám černýho Péťu. NU COŽ.

Jen pro info, že nekecám, toto je reakce mr. KEMARA

Mily zlaty kudrnaty willisi

Pokud vim tak jsem se v klidu domluvili ze pokud jsi nespokoneny tak to muzes bez problemu zaslat na zpet a vratit.

Nechapu proc si tady najednou stezujes.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...441&st=1250

Samosebou ted nepocitej s nejakym vracenim to je ti asi doufam jasny bleh.gif

Samosebou ted nepocitej s nejakym vracenim to je ti asi doufam jasny

No sice se k tomu postavil...ale vracet nic nechce...divný postoj....nemyslíš....takže asi ten Black.....

BLACK asi se třeba jeho chování někomu líbí. Za cenu jakou inzeroval a NĚKOLIKRÁT TVRDIL ŽE JE TO NOVÉl, jsem to chtěl, pak když jsem zjistil, že je to "druhá ruka" nabízel slevu, já jsme chtěl polovic, pak změníl styl mluvy a když se mi to NELÍBÍ ať to vrátím-jako na vietnamské tržnici, asi pro něj jeho slovo nic neznamená. No ale najít si čas a zabalit a dojít a poslat, to je pro mne jako si udělit tu poloviční slevu. Takže to mám doma. Upozorňuji, že mi nešlo jen o peníze, ale o jeho jednání a vydíte sami. Takže každej ať posoudí sám.

Upraveno od Willis

jendaT4 radost obchodovat :palec2: vždy perfekt zabalené a hlavně rychle dodané. Ještě jednou děkuji.

White - sebo - super domluva, rychle odeslani,perfektně zabalené, říkám za 1!! :-)

white list Vasa a Jelda. Diky mooc!

BLACK LIST pro radekkk - Plzeň

---------------------

Prodával satelit včetně záručáku, toho jsem se ani po urgencích nedočkal.

Takže nedoporučuji !

sebo, jednoznačně white list, perfektní domluva, rychlé a příjemné jednání .. musí se ocenit takový jednání ;)

White Doli za konzultace

White

FRANK

Perfektní domluva, vše ok.

White

Roti - serioznost, rychlost - spokojnost.

WHITE: kodemi.:R - spínač svetiel, ochota, ústretovosť a cena.... :palec2:

White list pro:

kodemi.:R

spineshank

JohnyS

Majk

hopa26

Ivan.S

Všem díky za super jednání a obchod.

Upraveno od Woodbine

Dávám BLACK uživateli "ŽRALOK"

Dne 30.6.2007 jsem byl v Praze(mám to 150km) na montáž folií viz fota http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2037&st=550 vše proběhlo v pohodě,dobré jednání,pokec atd...Okna jsem jak mě bylo řečeno aspon 2 dny nestahoval a pak už si jen užíval komfortu....ale brzy mě nadšení přešlo.Po cca 1 měsíci užívání oken začlo být při zavírání slyšet zvuky a zjistil jsem že se folie odlupuje...když jsem pátral po příčině bylo mi sděleno že nebyla folie oříznuta u hrany okna a proto se odlepuje..Kdybych to věděl v den montáže určitě bych na to pana žraloka upozornil.Tudíž dle mého názoru 100% chyba na jeho straně.Jak jsem to zjistil volal jsem Žralokovi a bylo domluveno že se to opraví jen domluvit termín...čas běžel a já sám od sebe několikrát volal že mám čas,přijedu...Pak mě bylo slíbeno že napodzim jede někam k příbuzním a že by se stavil a provedl výměnu na místě....nic se ovšem nerealizovalo...poslední slibem bylo to že mě folie udělá nějakej kolega...dnes je 9.11.!!! a stav je viz. fota.

Po Žralokovi požaduju nové folie na všech 4 oknech (aspon to zadní je ready) nebo vrácení peněz v plné výši.

Žiju s tím že když někdo něco dělá "profesionálně" tak za svou práci zodpovídá a tím i případné chyby napravuje.Tohle je reklamace jako každá jiná a za 16 měsícu sem se nedočkal ničeho.

tak se konečně v této události začlo něco dít a od Žraloka jsem dostal tuto SZ: Odpověď došla. Peníze ti pošlu jak to bude možné. Možná ti to pošlu postupně. Měli jsme doma velké výdaje.

Jakmile bude věc uzavřená dám vědět a smažu to co mám v podpisu...

White Hirschi ráno jsem obědnal, vpoledne doma :palec2:

white: Vasa - jako vzdy 101% . A taky diky za konzultace ;)

white: titan0306 - tradyčně dobrej obchod :palec2:

white list: titan0306 - bezproblemove jednanie :palec2:

A skoro bych zapomněl na Honzu, omlovám se. Takže "whitelist" pro:

honza72 - super práce i přístup, ochota

A teď mluvte.

Každej jinej prodejce by se o tom nebavil a už vůbec by nic neřešil.

i kdyz neberu dohadovani dvou stran co je asi 50 -53 podle cislovani tak i pŕed tim je strasne moc prispevku s blackem coz tady nikdy pred tim nebyvalo

jsem tu uz nejakou chvilku abych vedel odkoho muzu koupit a komu muzu poslat penize dopredu

jestli se ti novy zivy jen podvodem na nekom jinym nebo se ti starsi tady zmenily tak at ti nebo ti jdou vite kam

serete me

WHITE list VORLAJS: zboží dodáno obratem ještě před zaplacením, to hodnotím. Díky

white pre jajaj

Seriozne a rychle jednanie. Vdaka. ;)

WHITE : jerryg60

white list pro Franka za dodání pneu.

white list pro Luďa, před časem mně ukecal, abych mu odprodal nepoužívané věci k navigaci co jsem zrušil, bleskově poslal prachy a všecho OK.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.