Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po dokončení lakování brzdových třmenů jsem zjistil, že mi nesvítí brzdový světla. Asi týden jsem s tím po dobu lakování nejezdil. Při popojíždění se zdá že auto normálně brzdí. Pojistka brzdových světel je OK. Co s tím???. Projet jsem to ještě nebyl.

to natreni s tim nesouvisi,mas spatnej spinac,pokud mas tempomat a blbne,tak je to tim,uz se to resilo tady na foru hodnekrat

• Autor
to natreni s tim nesouvisi,mas spatnej spinac,pokud mas tempomat a blbne,tak je to tim,uz se to resilo tady na foru hodnekrat

Už jsem to byl projet, než jsem vyjel z garáže, tak se to jednou po sešlápnutí brzdy rozsvítilo, ale pak už ne.

Tempomat mám, ale řek bych že neblbne.

Co je to za spínač a kde je? Jak to může souviset s tím tempomatem.

Jdu to zkusit hledat na fóru, ale přesto díky za další odpovědi nebo rady.

Upraveno od broad

• Autor

Tak jsem tu našel dva příspěvky s tím spínačem, ale ani v jednom není napsáno nic o tom jak se ten spínač dá vyměnit. Nemáte někdo prosím nějakej krátkej postup nebo odkaz na návod?

Tak jsem tu našel dva příspěvky s tím spínačem, ale ani v jednom není napsáno nic o tom jak se ten spínač dá vyměnit. Nemáte někdo prosím nějakej krátkej postup nebo odkaz na návod?

post-339-1177773824_thumb.jpg

spínačem brzdových světel -3- otočíme cca o 1/4 otáčky (90 st.)doleva a spínač vyjmeme

Už jsem to byl projet, než jsem vyjel z garáže, tak se to jednou po sešlápnutí brzdy rozsvítilo, ale pak už ne.

Tempomat mám, ale řek bych že neblbne.

Co je to za spínač a kde je? Jak to může souviset s tím tempomatem.

Jdu to zkusit hledat na fóru, ale přesto díky za další odpovědi nebo rady.

Ten spínač s tempomatem souvisí tak že při sešlápnutí brzdy musí tempomat vypnout a když nevypne tak je to spínačem nad pedálem...

vyndej ten spínač a rozeber ho a uvidíš že jsou vevnitř opálené kontakty. třeba koupit nový cca 350 kč.

• Autor

Díky všem za rady! Ještě než jsem se do toho dnes pustil, zjistil jsem že brzdový světla zase už svítěj, zatím spolehlivě na každý sešlápnutí pedálu. Přesto jsem to odkrytoval a zkusil ten spínač zkusmo vycvaknot. Nechal jsem ho tam uvidím časem. Díky.

• 2 měsíce později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.