Duben 28, 200718 r Jen řeknu, že to byl náklaďák, vina neurčena, ve středu výslech... No, vypadá to blbě, ale to se opraví, člověk nikdy neví co ho na silnici potká...
Duben 28, 200718 r Jen řeknu, že to byl náklaďák, vina neurčena, ve středu výslech... ahoj Vasco, to by me slehlo!!!!!!!!!!! Tak drzim palce, at ti to daj brzo dokupy. achjo Upraveno Duben 28, 200718 r od drncice
Duben 28, 200718 r Jé to je smůla Chjo.To by mi bylo taky mooc líto.Hlavně ať Ti to dobře dopane a kokina je brzy opravena do původní krásy.Takže samo držím palečky
Duben 30, 200718 r no nevím co říct stát se to mě tak nejsem tak klidný jako ty.... taky držím pěsti at je zase v poho Upraveno Duben 30, 200718 r od Píďa
Duben 30, 200718 r Jen řeknu, že to byl náklaďák, vina neurčena, ve středu výslech... No, vypadá to blbě, ale to se opraví, člověk nikdy neví co ho na silnici potká... No to je opravdu pech ja držím palec at se vše vyjasní v tvuj prospěch. A at je to brzo spravený vím co je to být bez auta.
Květen 1, 200718 r No to je mne opravdu lito. Neco takoveho potkat mne, tak to se mnou asi sekne. Nejaky dobrak mne poskrabal pred par dny pravou zadni stranu na parkovisti a uz to jsem byl hodne, hodne nasranej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.