stihacka Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Jen malé upozornění, měla by být Symbian verze Tomtom, která už pracuje s interní GPS. Kdo ví kde hledat ví a kdo neví má smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 jj existuje, ale je to jen "ochcani" tomtoma. De fakto jde o to ze se ve founu vytvori "bluetooth gps" a pred pustenim je nutne spustit java programek a pokazde v tomtomu navolit gps pak to jede. Nevyhoda je, ze jede i bluetooth a je nutne pokazde navolit emulovany gps modul pri kazdem spusteni. Mam ve founu Garmina,Sygic a i Tomtoma.Mel jsem i Route66. A zatim muj zebricek je Sygic,Garmin,tomtom.Pokud bych mel nove mapy pro Route66 v8 tak by byl na 2 miste, mozna i na 1 Sygic je vcelku fajn, hlasi maximalni rychlost jakou mohu na dane silnici frcet a kdyz dojedu na hranice tak mi ukaze rychlostni limity v dane zemi a i zda je nutne sviti apod. a mapy taky goood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Mám TT7 pro Windows Mobile (viz podpis a můj foun). Zkoušel jsem IGO i Copilota, ale zatím jsem nejvíce spokojen s TT. Správně mi počítá trasy, přepočítá v rozumném bodě, ne až v půli obchvatu, prostě pohoda. Navíc mi tak nežere baterku telefonu, jako IGO (u Copilota jsem netestoval výdrž na baterii). Vím, že v autě můžu nabíjet, ale někdy se stane, že člověk tu navigaci z auta vyndá a pak je potřeba výdrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 mel jsem blaupunkt ,kdyz jsem chtel aktualizaci tak chteji bratru 100 euro. Tak jsem si koupil nokia e52 s navigaci od nokia zdarma a jsem nadsenej. je mnohem lepsi nez blaupunkt a to i zvukove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Nakonec jsem si rozchodil Garmin Mobile XT, Atlas Czech. Telefon (E66) napojený na BT handsfree, v držáku a je to docela pohodlné a přesné - pokud tedy pominu absenci dálnice na Ostravu tam je to pak cestou, necestou, polem, nepolem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 koupil sem poměrně za dobře Mio C710,ale neuvědomil sem si že to bude chtít aktualizovat mapy nemáte někdo stránky kde je najdu nebo aspoň Vaše zkušenosti díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 z toho mia jde udělat o třídu lepší navigace i s nejnovějšíma mapama,když tak sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Chipsa Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Mám Nokia N900 + mapy Sygic zatím super, rychle a přesně... Časem chci ale asi koupit Tomtoma....uvidíme, zatím jezdím trasy, co znám nebo jsem je už někdy jel, takže to mám jako pomůcku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzlp Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 mám TomToma 750 s dvěma roky aktualizacema map zdarma a je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrich5 Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Ja mám Garmin nuvi 1390T, som s ním spokojný len ešte nemám aktualizované mapy, tak na niektorých miestach to blbne. Ale aj tak v pohode super vecička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Ja mam Garmina NUVI 200 - je staricka, ale jeste poslouzi, mam zkusenosti i s TOMTOM a NAVIGON - sel bych priste do TOMTOMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokiu Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Ja som si kupil cinanka Evolve Cooltrax 3D, v originale s Igo8.0.0 a 41 statmi Europy s aktualizaciou Navteq 2Q2010. No a na SD karte som rozbehal Igo8.3.2.7 a Igo Primo s mapami teleatlasu z 2Q2010 a teras idem rozbehat tomtoma 7 z mapami 1Q2010 a stahujem Garmina na vyskusanie. Najvacsia spokojnost s Igo8 kde som si upravil skin podla seba(navigacia do pruhov, znacky, navestia, obmedzenia rychlosti a statistika) a to nepisem o gameskach co na tom bezia. Jo a cele ma to stalo 110E(nav+SDkarta) a cca 4hodky ladenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 mám TomToma 750 s dvěma roky aktualizacema map zdarma a je super používáš RDS anténu?jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 používáš RDS anténu?jak to funguje? PDA HTC HD + tomtom7 a snažím se tam sprovoznit ještě iGO8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 PDA glofish X 500 a IGO 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri739 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Nokia E52 a Ovi maps zdarma. Projel jsem s tím kus Evropy a naprostá spokojenost. Třeba v Itálii jsem s ní hledal a našel i bankomaty pro pěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.