Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar lidi. Potřebuju poradit. Asi se mi zbláznilo rádio. Když ho zapnu, tak najde náhodně nějakou stanici a tu hraje tak 10-15 vteřin. Pak začne ladit a ladí a ladí a ladí. Vubec nereaguje na tlačítka - akorát TP občas zafunguje a vypne zapne TP. Pak taky dělá někdy to, že náhodně projíždí SETUP. Ale v zásadě vubec nereaguje na tlačítka. Zkoušel jsem ho odpojit od elektriky na týden ale v zásadě to nepomohlo. Navíc nepožádalo po připojení o kód. Nevíte co stím? :aggressive: Hola hola pomoooc.

Upraveno od badi

To že nepožádalo o kod je v pořádku ukládá se do imobilizéru.Kod to bude chtít až se to zapne v jiném autě

ja by som to videl na stále stlačené nejaké tlačítko...

• Autor

Tak jsem zkusil ty tlačítka "povytáhnout" a děje se to dál. Zkusím ještě jestli půjde oddělat ten panel jestli není mikrospínáč v háji ale moc tomu nedávám. Jinak díky.

• Autor
To že nepožádalo o kod je v pořádku ukládá se do imobilizéru.Kod to bude chtít až se to zapne v jiném autě

Tak jsem autorádio zapojil u kolegy (taky FABIE), a nechtělo taky kóda. Tak mám takový pocit jestli není nadobro v háji. Mytslel jsem že ho rozchodím jinde ale nějak se nedaří. Asi mi nezbyde nic jinýho než nový, ale nechci se loučit s tím jakelegantně zapadá do přístrojovky ;-) A nekamenujte mě za to že se mi to líbí. ;)

Upraveno od badi

Dával si ten panel dole ako som písal s tými tlačítkami??

• 3 týdny později...
  • Autor

No dal jsem to rádio kámošovi (von je to takovej vrták v elektronice) a ten se na ty tlačítka koukal prý nějak z druhý strany zda jsou zamáčklý a nebyly. Myslím že je proměřoval, ale u toho jsem nebyl.

Jinak stále nehraje ;-)

no ja sa ti vobec nedivim, ze chces radio nechat kvoli desginu na svojom mieste :-)... ved design je vlastne jednou z prednosti toho radia.. ale ak ta netrapia peniaze, kamarat si kupil do Fabie Beckera, a vyzera to, akoby to bolo od vyroby... a to nehovorim o tom, ako to hra.. len ta cena ... :palec2:

• 2 roky později...

Hoy ... svezu se na toto téma ... děje se mi něco podobného s MS 402 ...

Rádio hraje v pohodě, co se týče zvuku a kvůli tomu jak vypadá, se ho zbavovat nechci, ale při poslechu rádia se na displayi objeví nápis "PLAY TAPE" a konec .... ticho ... to vydrží třeba dvě sekundy, pak zas na sekundu radio a pak zase "PLAY TAPE" ... a to samé pořád dokola ... dějě se to jen někdy ... někdy v pohodě poslouchám a nemusim nic řešit ...

Prosím o radu co s tím ... Kazetu to přehrává v pohodě, ale ta kvalita je mizerná ... jde mi o to radio :(

• 4 týdny později...
  • Autor

Já to vzdal a koupil nový.

Badi.

• 3 roky později...

Zdravíčko,

Ve své stařešině mám radio Škoda MS 402. Rád poslouchám MP3 z telefonu a nyní používám takovou tu kazetu s 3,5 jackem abych nahradil absenci AUX vstupu. Ale občas to blbne protože si rádio myslí že došel pásek a přepne na druhou stranu čímž přeruší na chvíli hudbu (někdy to dělá co 20 sekund). Neví někdo jestli třeba v zadu na konektorech není někde nějaký vstup pro externí audio? Nebo jak jinak to propojit s telefonem.

Díky

Edit: Omlouvám se psal jsem to narychlo dík za doplnění a přeřazení

Upraveno od MarekIRL

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.