pickfick Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Dneska v Ostrave sem videl octavku (O1 facelift - naraznik RS to NEbyl) co mela do bocnich mrizekv narazniku zakomponovane mlhovky z O2 (nebo doooosti podobne,ale dam ruku do ohne ze to byly urcite z O2). Setkal jste se s tim uz nekdo? dost me to nadchlo. Mate nekdo zkusenosti???? nebo i fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Dneska v Ostrave sem videl octavku (O1 facelift - naraznik RS to NEbyl) co mela do bocnich mrizekv narazniku zakomponovane mlhovky z O2 (nebo doooosti podobne,ale dam ruku do ohne ze to byly urcite z O2). Setkal jste se s tim uz nekdo? dost me to nadchlo. Mate nekdo zkusenosti???? nebo i fotky? To jsem už viděl i v Pze, dokonce to tu je i někde na foru, mají to policajti na autě. Někdo to i vyfotil a je to na 100% někde tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 např.? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17829 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 je to na nic,nemyslim vzhledove,ale zakryjes tim otvor na nasavani vzduchu,pokud mas turbo,chtel jsem si to sam dat na auto,ale ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 je to na nic,nemyslim vzhledove,ale zakryjes tim otvor na nasavani vzduchu,pokud mas turbo,chtel jsem si to sam dat na auto,ale ................ navíc můj subjektivní dojem je, že to tam vzledově nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Dle meho nazoru to pasuje spise do RS narazniku - ale zase jak uz tu padlo zakryjou se tim otvory pro vzduch takze... Navic mlha byva uz v hlavnich svetlech ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Dle meho nazoru to pasuje spise do RS narazniku - ale zase jak uz tu padlo zakryjou se tim otvory pro vzduch takze...Navic mlha byva uz v hlavnich svetlech ne ? to by nemal byt problem, lebo ked sa pozriete na mriezky tak ta na strane vodica ma iba dierku na cidlo vonkajsej teploty a ta druha je derava, ale to nebude hlavny dovod preco tam je. je to rovnake pri facelifte aj pri RS narazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 tady se nebavime o dirce na cidlo teploty,ale na interkoler na druhe strane,ale pokud mas sdi nebo 1.6,tak to tam muzes dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 tady se nebavime o dirce na cidlo teploty,ale na interkoler na druhe strane,ale pokud mas sdi nebo 1.6,tak to tam muzes dat mas pravdu, na to som pozabudol. ja zijem vo svojom 1600 cm3 svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Zdravím chcel by som sa spyytať poradiť... nedavno mi dobrí ľudia ukradli krytky z naraznika aj s led dennymi svietenim, a už dlhšie som uvažoval dopasovať hmlovky z O2 na moj facelift O1 tak po tej kradeži sa naskytla priležitosť a podarilo sa mi objednať hmlovky. Došli a teraz ked som zistil že by celkom pasovali, +- nejake upravy... pričom som narazil na 2 problemy :-/ 1. oko na ťahanie auta...proste hmlovka zavadzia oku a v pripade nudze by nebolo možne auto potiahnuť (to by sa možno dalo nejako poriešiť ak mate navrhy skusenosti možte aj poradiť... ) 2. hmlovka je dosť veľka a ked by som ju dal na kraj čo je moja varianta tak by dosť veľa branila prudu vzduchu pre intercooler :-/ (dalo by sa nejako odkloniť resp. prikloniť k IC vzduch z inakadiaľ?, popripade mate skusenosti, resp. poradili by ste mi v tejto problematike? dikes foto su viac menej ilustračne lebo len som ich tam priložil čiže finalny efekt bude iny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 BarBy, napřed by to chtělo hledat. Takovéto vlákno již tady je, takže je spojuji. Něco málo je také zde:http://forum.skodahome.cz/topic/67313-mlhovky-o1-dod%C4%9Bl%C3%A1n%C3%AD/?hl=hmlovkyhttp://forum.skodahome.cz/topic/27301-garny-servis-vse-okolo/page-51#entry1154204http://forum.skodahome.cz/topic/17829-mlhovky-do-predniho-narazniku/?hl=mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 tak sa opsravedlnujem Admin... nevedel som nejako nič najsť... a vpodstate aj to čo si mi poslal to veľmi nepomohlo.. :-/ ide mi o ten intercooler a o to oko... či niekto nema s tym skusenosť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 OK. Já také nepíšu, že zrovna toto tam najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Mlhovky tan jdou, cooleru to podle mě prakticky nevadí. K tomu oku, my jsme to řešili tak že jsme dali hadrove bokem a bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 ale aj tak som vdačny Pawouku ), hmm nevadi... čo ja viem, otvor po pridani hmlovky sa zuži o cca polovicu... a si myslim to je dosť :-/, a jake to je hadrove?? handrove?? nechapem :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Myslí tohle http://www.dilynakoncerny.cz/textilni-tazne-oko-koncernove-vozy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 jaaaj... ale aj tak som skepticky :-/ lebo ked bude oko za hmlovkou dam tam to textilne ale ked sa napne lano tak si myslim že to pojde po osi cez hmlovku :-// či myslim si zle? a ako stym intercoolerom hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Mlhovky tan jdou, cooleru to podle mě prakticky nevadí. No, když tu díru ucpeš ze tři pětin, tak to asi fakt vadit nebude. Proč tam asi vůbec nějaká díra je, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 diky Libore za doplneni... Wojnar, ja nerikam, ze to nema vliv, nebo vyznam, ale jen rikam, ze na teplote to poznat nijak zasadne nebylo - rozdil z 90-95 pri beznem provozu byl kolem 5ti stupnu celsia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 a neda sa to nejako odkloniť? resp. prikloniť ten vzduch čo ja viem napr. z tej strednej mriežky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Dá se všechno, ale jde o individuální úpravu. Žádný univerzální návod nebo dokonce díly k tomu určitě nikde nenajdeš. Ozi: Ještě doplním. Kvůli odpovědi BarBy-mu jsem si klekl před auto abych se podíval a zjistil, že mřížka je před coolerem řešená tak, že řekněme ze 4/5 plochy mřížky je vzduch sveden do takového trychtýře směrem na cooler a zbytek na střed, na vodní chladič, potažmo chladič klimy. Takže instalací mlhovek, jak je tady znázorněno na obrázku v příspěvku od BarBy-ho z 13. prosince 15:07, spolehlivě!! zaslepíš veškerý možný přístup vzduchu na cooler skrz mřížku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Wojnar - tak veľmi pekne ďakujem za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.