kops Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Zdravím všechny šikovné.... Mám problém, který mne docela štve a navíc se vyskytuje v době, kdy potřebuji dost jezdit. O co tedy jde : Jedu s autem a po nějaké době mi z ničeho nic přestanou fungovat ukazatelé směru. Varopvné ale jdou. Současně s tím se ale i kousne palubní počítač a průměrná spotřeba se zastaví i okamžitá spotřeba se spíše načítá, nebo úplně stojí. Přijedu domů, dám do garáže a ráno to jde na novo. Chvilku to jde a opět to přestane fungovat. Někdy se to vzpamatuje i po dobu nákupu v samošce..... Myslel jsem, že by to mihl být nějaký přerušovač blinkrů, nebo něco podobného, ale proč se sakra kousne i ta spotřeba ? Stalo se to někomu už náhodou, nebo prosím co by to mohlo být ? Nevíte někdo náhodou ? Děkuji za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak jsem slyšel, že by to mohla dělat i spínačka, nějaký kontakt X, či jak se to jmenuje.... Nevíte někdo náhodou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.