Publikováno Květen 6, 200718 r Máte někdo s tím nějaké zkušenosti - prý to sníží spotřebu?? www.fuelmax.cz/ Upraveno Květen 6, 200718 r od aleshh
Květen 6, 200718 r Tohle patri do skatulky nejvetsich blabolu. 110 Gilovych procent je jeste optimisticka hodnota, ja bych sel rovnou na 1000%...
Květen 6, 200718 r To mi připadá něco podobného jako bylo v Občanském joudovi, speciální ponožka která se navlékla např. na matonku a pak se normálně pila. Výsledkem mělo být čistění těla ze vnitř. Tak a tady by se měla snížit spotřeba, by mě zajímalo jak to jako rezonuje? Dva rezonující magnety? To jsem ještě teda opravdu neviděl.
Květen 6, 200718 r Taky by mě to zajímalo, jestli to funguje...před nějakou dobou jsem o tom zjišťoval info, je několik výrobců (prodejců) v podstatě stejnýho zařízení (magnetu), cena byla rozdílná i o 500,- za kus...je pravda, že se podobný magnety používaj třeba na úpravu vody (změkčení, odbourávání vodního kamene) a u tý vody to funguje, tak proč by jinak silnej magnet nemohl fungovat u paliva? Pokud by urovnal molekuly a palivo pak líp shořelo, bylo by to fajn,,,,ale chce to praktický zkušenosti...
Květen 6, 200718 r Olo neblbni, tohle prostě nefunguje a fungovat nemůže, je to akorát tahač peněz z peněženek
Květen 6, 200718 r Něco podobného jsem viděl ve Světě motorů roč. 86 - není ten pán z Chebu ? Ještě lepší je ta vrtulka, co se dává před sání
Květen 10, 200718 r Taky by mě to zajímalo, jestli to funguje...před nějakou dobou jsem o tom zjišťoval info, je několik výrobců (prodejců) v podstatě stejnýho zařízení (magnetu), cena byla rozdílná i o 500,- za kus...je pravda, že se podobný magnety používaj třeba na úpravu vody (změkčení, odbourávání vodního kamene) a u tý vody to funguje, tak proč by jinak silnej magnet nemohl fungovat u paliva? Pokud by urovnal molekuly a palivo pak líp shořelo, bylo by to fajn,,,,ale chce to praktický zkušenosti... ako chemik Ti prehlasujem ze to fungovat nemoze uz z vlastneho principu magnetizmu a chemickych vazieb (ne)polarnych molekul uhlovodikov v palive. O ziadnom narovnani nemoze byt ani reci. Ak ak pripustim teoreticky jeden mytus, ze by sa ja narovnali (co je uplny blud, ale pripustme, nech je o com debatovat), tak ihned po opusteni magnetov sa dostane do stavu ktory najvaicej vyhovuje danej entropii a teda do energeticky najvyhodnejsieho a teda do povodneho. BTW je to ako narovnavat plavajucu gumennu kacku do dvojrozmernej polohy pomocou magnetu a neskor ju spalovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.