lukynodc Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 No tak to jsi měl Blacky pravdu, to je raketa jak blázen, tak na to fakt teď nemam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 lukynodc ja mám chip - ecobox od UR tuning v Prahe za 5 000,-kč na 92kW nemení sa riadiaca jednotka a napája sa to na čidlo teploty paliva a išiel som aj v 4x4 bez a s týmto ecoboxom a aj na 4x4 je to rozdiel. Osobné pocity sú ako keby som sedel v inom aute a výhoda je, že sa nezasahuje do jednotky vozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdarec, prý má být nějaky paintball 13.6. v UL, a má tam být i OTčko, říkal teda kámoš, tak bych možná zašel, teda pokud mi to vyjde, nepůjdete někdo? Že bych Vás teda poznal... Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tady je to samej číp, nebo sport a žádný chlastání - styďte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Je fakt, že se tu nikdo z Vás stálých 12 dní neukázal, Vy se styďte já to zanedbávám furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 co kávička dneska??? třeba na devítku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Zdarec, prý má být nějaky paintball 13.6. v UL, a má tam být i OTčko, říkal teda kámoš, tak bych možná zašel, teda pokud mi to vyjde, nepůjdete někdo? Že bych Vás teda poznal... Dobrou to bohuzel jedu ,nebo spis zajistuju team na 24 h zavod kolobezek. Ale na srpen zase paitball chystame. Vcas dam vedet. Ted je pocasi na pikacu, takze ani motokary poradne nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Zdur pratele a kamaradi, nejak dlouho jsem tu nebyl, ale uz jsem tu, a tak se tazi co nejaka hospa...Pocitam ze Vrbic bude urcite pro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 s váma do hospody už nejdu... minule nás bylo 5... přijel jsem v osm, to akorát odjížděl Ocavian (svým novým Rooomem) a v děvět už byl pryč i Blacky (přijela pro něj milá) a Johaník (byl autem a musel ještě něco zařídit) ... takže jsem zůstal s Milanem sám.. ... a skončili jsme někdy po půlnoci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Delas jako by ti to vadilo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 hola hola., vypisuju vyberove rizeni na zavodniky FVTM racing teamu. Tuhle sobotu 24h zavod kolobezek www.ukk.zde.cz vse zajisteno jidlo piti, zazemi, diplom. Zadna silena drina. Proste zabava. hlaste se. potrebju aspon jednoho. Ev. se prosim poptejte kamaradu. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jmenuji se Vrbínos a jsem alkoholik ...... a na pívo bych i zašel, ale nesmíte mě nechat s Vorlíkem o samotě, protože je to neuvěřitelný zvíře, který po půlnoci tančí spoře oděn u tyče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 2 Blacky: Ja FVTM nedodelal tak nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birk0v Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdárek, ústečáci, potřebuju sehnat někoho, kdo mi pomůže dát do provozu druhej klíč na fabii (imobilizer ho nebere ) za slusnou cenu. Nevíte o někom z Ústí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 2 Blacky: Ja FVTM nedodelal tak nemuzu heh mno ja taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 2 Blacky: Ja FVTM nedodelal tak nemuzu Hele dotaz. sem se dozvedel, ze jak nekdo v Nedeli roztrelil u Trebenic cernou superbidu, tak pry mela byt tvoje. Co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak jsme to nějak s taťkou fattym dohodli na úterý OSMÉHO v OSM hodin večer v Děčíně vedle Tesca na parkovišti u Mountfieldu, tak jak kdo budete moct tak doražte. 08.07.2009 v 20:00 hod. DC - Mezi Tescem a Schellkou parkoviště žel. Abraham - Mountfield - elekto Planeo... Zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 tak já určitě nepřijedu... ač mám čas... tak nemám chuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Jsem tu dlouho nebyl tak jsem nemoh prijet ac jsem v DC byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 kluci kdy bude dalsi sraz? Dlouho se tu nic nenapsalo. Muzu neco i ja navrhnout? Diky, te pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Usti a okoli ted jede na foru octaviclubu. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=idx tady konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Aha, už jsem tam napsal diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Jezis, ja uz tady nebyl takovou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grepicek Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Ahojky všem jen by mě zajímalo jestli je tady někdo z Ústí nad Labem? díky Aismenn Takže tu máme: Aismenn Dragonetti Kodemi Culda Blacky Superfatty Vrbic JirkaK (sice přespolní, ale má to kousek ) BadBoy Martinoslav Petan UdaWhite Jirik.DC Mustafa snb-rider Octavius84 Nexus Johanik Grepicek DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.