George Couser Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Spíš 7-DSG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Spíš 7-DSG... Gerogi, nespím 7-gang: tak to bude pecka, to bude furt jen řadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 "Nová fabia RS - o stupeň lepší." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 No ale někdy míň znamená víc. Vždyť třeba pro rally je idelani třeba 4-kvalt (zkoušel se na 206 WRC) ale to musí stíhat motor ve velkém rozasahu otáček kroutící moment. No myslím, že v TopGearu to asi s automaten neuspějě když jsem viděl jak tam na tydle převodovky nadávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 1. ale auto sa nevyraba kvoli TopGearu 2. tam nadavali na americke automaty a vsetky Alfa Romeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) Nadavali i na Aston Martin DB7 DB9 myslim tak nejak. Jako autoat dobry ale kdyz se chci projet opravdu sportovne chci edit ------ fofrklacek -------- Editováno: 3. Září 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) ...klacek máš v gatích Editováno: 3. Září 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Dnešní aktualitka na novinkách: Dnes 10:41 Fabia RS se představí na ženevském autosalonu v březnu 2010. Potvrzený je koncernový motor 1,4 TSI s dvojitým přeplňováním – kompresorem i turbodmychadlem. Celkový výkon je i přes malý zdvihový objem dostatečný – Fabia RS dostane motor naladěný na 180 koní, podobně jako ostrý Seat Ibiza Cupra. Zrychlení 0-100 km/h očekávejte lehce nad hranicí 7 vteřin, maximální rychlost bude podle našich odhadů atakovat 225 km/h. Pohon se u Fabie RS bude přenášet na přední kola, aby řidiči netrpěli nedostatkem zábavy, dostanou elektronickou uzávěrkou diferenciálu XDS, která napodobuje samosvorný diferenciál. Převodovka bude výhradně automatická (DSG), sedmistupňová. Klasický manuál se kvůli zástavbě motoru 1,4 TSI nevešel. Kromě drobných změn na exteriéru lze očekávat i několik odlišností uvnitř vozu – sportovní volant či sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 benzin schvaluju..ale automat ee...a ten vzhled mě zatím nijak nepřesvědčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Těžko říct, jak tam bude automat fungovat, nicméně taky bych dal přednost klasice...radši 6st. manuál, než 7DSG. Když nad tím tak přemejšlím a shrnu si fakta, co už člověk ví a zná...pokud RS od Škody, tak bude asi rozumější jít do FI RS či ORS... Na druhou stranu, už bylo třeba, aby byly nějaký nový, pěkný sedačky FRSácký do těch našich mazlíčků, tak ať si hlavně nad tímto dají záležet Editováno: 7. Říjen 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 škoda toho automatu...nějak mi to k tomu nesedí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 hmmm bylo by to super.. uvidíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Hurá hurá hurá => FRS II bude Jen jsem zvědavej jak si poradí s výškou a šířkou toho kočárku (F2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 myslím že ten7st.automat nemusí být špatnej,uvidíme až se v tom někdo sveze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Já bych ten automat tak černě neviděl, když se to přepne na ruční sekvenční řazení a kdyby tam bylo ještě řazení na volantu z OII nebo SII, tak by to byla i docela zajímavá jízda. Když si vezmete, že WRC nemá klasické H, ale sekvenční řazení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Taky jsem spíše pro klasiku,ale pokud by bylo řazení padlama na volantu tak bych si ten 7kvalt užíval.(a když už by to musela řídit moje polovička tak by se jí automat hodil víc) Editováno: 7. Říjen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 no já myslím a doufám že tam pádla budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 jeli jste někdy s autem které má DSG??myslím že to nebude špatné..jsem pro dsg.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 nejde o tom jestli s DSG má někdo zkušenosti nebo ne....jde o to, že alespoň dle mého by tam líp sedla klasika.....přeci jen, nebude se v tom závodit jako s WRC, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Prosím, ale mohli by jste mi vysvětlit (laikovi) co se myslí tím: "Pohon se u Fabie RS bude přenášet na přední kola, aby řidiči netrpěli nedostatkem zábavy, dostanou elektronickou uzávěrkou diferenciálu XDS, která napodobuje samosvorný diferenciál." Vím co si mám představit pod slovy přední náhon, ale co pod tou uzávěrkou diferenciálu? Poraďte Editováno: 7. Říjen 2009, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Ta převodovka je parádní. Měl sem tu čest ji vyzkoušet v golfu R32 s 6-ti válcem. Normální človek není nikdy schopen zařadit rychleji než tenhle dvojspojkovej automat. Má i možnost manuálního řazení pod volantem. Staré automaty stály za prd, ale tyhle nové jezdí za lepší spotřebu a úžasně rychle řadí. Doporučuju vyzkoušet. Sám jsem byl proti automatům, ale po téhle zkušenosti jsem obrátil o 180°. Tohle auto bude dobrý. Motor je super na auto takové váhové kategorie, bude mít elektronickou uzávěrku diferenciálu XDS z golfu GTI. Těším se. Stará FRS byla super, ale bohužel s dieselem. Teď konečně přijde pořádný motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Prosím, ale mohli by jste mi vysvětlit (laikovi) co se myslí tím:"Pohon se u Fabie RS bude přenášet na přední kola, aby řidiči netrpěli nedostatkem zábavy, dostanou elektronickou uzávěrkou diferenciálu XDS, která napodobuje samosvorný diferenciál." Vím co si mám představit pod slovy přední náhon, ale co pod tou uzávěrkou diferenciálu? Poraďte pribrzdovanie vnutorneho kolesa do zakruty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 OK, nevím co jsem měl pořád za představu typu 4x4... To znamená, že se tím sníží nedotáčivost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Nejrychlejší Fabia RS dostane čtyřválec s výkonem 180 koní............. http://www.novinky.cz/auto/180888-nejrychl...m-180-koni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 ale mlho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.