JasteR Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 No tak mi už 2 lidi nezávisle na sobě potvrdili, že FII RS bude až 2010 (v době F/L) a bude mít "malý přeplňovaný motor s výkonem přes 120kW"... ale tak nějak tomu pořád nechci uvěřit....že by čekání na POLO? Az tak dlouho, si delaj prdel ne? to mohli nechat stavajici RSku ve vyrobe....no ale uz me taky leckdo rikal ze skoda dava ted prednost "terenu" .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Zdravim, mohu potvrdit, ze motor 1.8 TFSI se do nove Fabie II RS davat nebude. Ten motor se tam nevejde. Mam informace z vyvoje. Zkouseli to. To iste sa tvrdilo aj o F1 s 1,8T - aj ked do Ibizy a Pola sa zmestil... Proste koncernova politika, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Hehe...Tak pokud máš pravdu tak sem hodně zvědavej jak bude vypadat Superb II RS Nevím co na tom bylo pravdy, ale důležitý asi je že Detlef už tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Hehe...Tak pokud máš pravdu tak sem hodně zvědavej jak bude vypadat Superb II RS Nebolo by to pekne mat taky znak na kufri - Superb RS a v motorovom priestore 4,2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 To iste sa tvrdilo aj o F1 s 1,8T - aj ked do Ibizy a Pola sa zmestil... Proste koncernova politika, hm? Hele politika je jedna věc a skutečnost druhá. Stačí pozorně číst a poznáš jistě seriozni informační zdroj. Fakt je to moc velkej motor. A má turbo vzadu tak asi proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Začínám se obávat, že žádná FII RS nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Tiez som to niekde pocul... Este pri uvedeni Fabie mi povedal jeden predajca, ze RS by mala byt do 1 roka...ale podla mna skor bude uprednostneny scout - ved Fabia uz potrebnu vysku ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 FII RS bude (na 99%), ale bohužel až později, zaslechl jsem něco o roce 2010 a to z jistých důvodů, které se týkají použité motorizace a když o tom tak uvažuji, tak by to možná odpovídalo i faceliftu, což by bylo do jisté míry logické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Je to opravdu tak, Fabia RS bude v roce 2010!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 S tou 1.4TSI bych to nevidel zle,vykon muze mit az 140kw original....a kdyz sem videl co ten motor dokaze v Glfu tak ve fabii by to bylo hodne zajimave.....Ja myslim,ze to ti inzenyri ve Skode pekne vymysli a bude urcite pekna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jj, taková F RS by se mi taky líbila Pro přítulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jj, taková F RS by se mi taky líbila Pro přítulku Já vzhledem k motorizaci uvažuji o voze pro tchýni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jako že by se napůlila o nejbližší strom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Ale to by měl pak dvě a ještě vošklivější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMRS3 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Hlavně aby tam teď už dali benzinový motor, nafta patří do kamen a ne do sportovně laděného auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Hlavně aby tam teď už dali benzinový motor, nafta patří do kamen a ne do sportovně laděného auta no ja bych takovy bavo s trilitrovym naftakem klidne bral,aspon by sis cuchnul,jak voni nafta az bych ti ujizdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMRS3 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 no ja bych takovy bavo s trilitrovym naftakem klidne bral,aspon by sis cuchnul,jak voni nafta az bych ti ujizdel Vyjímka potvrzující pravidlo Byl jsem na testovacích jízdách BMW xDrive ve Špindlu, a docela jsem čučel co dokáže tento naftový motor, před ním smekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Hlavně aby tam teď už dali benzinový motor, nafta patří do kamen a ne do sportovně laděného auta ..pokud bude RS tak ma byt na 99% i s TDi takovy uz je trend a nic stim benzinaci neudelate, poptavka je poptavka ...nastesti jsou tu porad rozumny lidi stejne jako u prvni FRS ... ale 1,8T by FRS1 taky slusela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ..pokud bude RS tak ma byt na 99% i s TDi takovy uz je trend a nic stim benzinaci neudelate, poptavka je poptavka ...nastesti jsou tu porad rozumny lidi stejne jako u prvni FRS ... ale 1,8T by FRS1 taky slusela.. ještě tady začínejte, vám to nestačí u octaviánu, tam se pomalu trhaj občanky jestli nafta nebo benál , třeba bude obojí, jinak abych si dloubnul, v neděli jsem v bahrajnu žádnou naftu neviděl , mimo ropných polí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ještě tady začínejte, vám to nestačí u octaviánu, tam se pomalu trhaj občanky jestli nafta nebo benál ,třeba bude obojí, jinak abych si dloubnul, v neděli jsem v bahrajnu žádnou naftu neviděl , mimo ropných polí To vis jen LeMans24 jezdi na to sparavny palivo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Pravda je, že má bejt v roce 2010....to je už jistý, ale co tam bude za motor, to nevim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 To vis jen LeMans24 jezdi na to sparavny palivo ... no jo, tam to nevadí, že to nejede , R8 TDI taky nebude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) no jo, tam to nevadí, že to nejede , R8 TDI taky nebude??? ..jestli rikas, ze V12 nejede, tak bys mel navstivit psychiatra ..hlavni je, ze TDI vyhrava ... je to jako minimalne 20motoru HovnoToPojede... stejne jako Leony TDI WTCC ...R8 bude ale zatim "pouze" V8... Editováno: 7. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ..jestli rikas, ze V12 nejede, tak bys mel navstivit psychiatra ..hlavni je, ze TDI vyhrava ... je to jako minimalne 20motoru HovnoToPojede... stejne jako Leony TDI WTCC ...R8 bude ale zatim "pouze" V8... Ale notak! vždyt do toho přeci dávaj už common rail! Koncern konečně upustil od Legendárního TDI a uznal, že už to prostě nemá cenu a všechno se teĎ bude soustředit na common rail! A je to jenom dobře! Kdybych si měl vybrat jestli chci TDI nebo common rail neváhal bych! jezdil sem v novym BMW 3 320D a ten motor jede stejně jako moje chiplý rsko, ale zní to jak benzín. žÁDNEJ TRAKTOR KDYŽ TO NASTARTUJEŠ! jINAK JÁ BYCH SI V NOVÝ FII rs představoval 1.4 TSI v nejsilnějším módu. Myslim že by to bylo ideální! 200 koní akorát lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Ale notak! vždyt do toho přeci dávaj už common rail! Koncern konečně upustil od Legendárního TDI a uznal, že už to prostě nemá cenu a všechno se teĎ bude soustředit na common rail! A je to jenom dobře! Kdybych si měl vybrat jestli chci TDI nebo common rail neváhal bych! jezdil sem v novym BMW 3 320D a ten motor jede stejně jako moje chiplý rsko, ale zní to jak benzín. žÁDNEJ TRAKTOR KDYŽ TO NASTARTUJEŠ!jINAK JÁ BYCH SI V NOVÝ FII rs představoval 1.4 TSI v nejsilnějším módu. Myslim že by to bylo ideální! 200 koní akorát lol ...jenze my se tu bavime o benzinu a dieselu v pripadne FII RS ..nikdo se tu nebavi zda je to rotacka, PD, nebo CR a CR si samodrejme ponechava oznaceni TDI a neni kdovijak predelany, stejne jako kdyz se prechazelo u 1,9TDi rotacky na PD ..pokud bude 1,4 tak urcite nebude v nejsilnejsi verzi, pac to je jen Skoda....z te 1,4nejsem odvazanej sice treba 103Kw jede dobre, ale ty max nasponovany verze co do zivotnosti to asi nebude zadna slava.. jestli nekdy RS bude tak to vidim na 2,0TDi CR a 1,4TSi 170PS i to bude uspech.. Editováno: 7. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.