JasteR Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Hmmm, tak Polo-tovar GTI nam dostal 180 konovu 1,4 TSI rovnako ako ma Ibiza Cupra Bohuzial Fabia RS je "len" ekvivalent FR a nie Cupry... Predpokladam ze to bude horsi ekvivalent nove FR ... podle me pokud nebude cena kolem 480T,- tak je to neprodejny.. staci se svezt v novy ibize FR a voba bude jasna.. ale treba se mejlim a vysledek bude lepsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 (editace) Clovek ani nemusi jezdit, staci se nasoukat dovnitr a prohlidnout si pristrojovou desku. Interiery jsou v Seatu alespon pro me jednou velkou tragedii. Zvenku hezky, koupil bych to. Zevnitr hnusny, zasadni vada. Mimochodem uslovi "horsi ekvivalent" je blabol. Editováno: 18. Únor 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Interiery jsou v Seatu alespon pro me jednou velkou tragedii. Zvenku hezky, koupil bych to. Zevnitr hnusny, zasadni vada. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Zajímalo by mě, jestli jsou na idnesu opravdu takoví tupci a nebo se spletli schválně, aby měli o čem psat. Prej FIIRS 147kW :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 to nechapem, uz asi pol roka je uplne iste, ze FRS bude mat 125 kW...a stale tu niekto mota o 132 kW alebo dokonca 147... Nabuduce napisu, ze ORS dostane motor z S3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 ne ...z RS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 preklep,no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) dávej si na to pozor, pak tu vzniká informační šum Editováno: 1. Březen 2010, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 to nechapem, uz asi pol roka je uplne iste, ze FRS bude mat 125 kW...a stale tu niekto mota o 132 kW alebo dokonca 147... Uvidis uz za par hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 něco pro odlehčení, docela jsem se zasmál a pobavil idnes diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 BLESK - RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Môže byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) FII RS foto Editováno: 1. Březen 2010, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) A velebnosti, du blejt... Ty obrázky jsou takový prapodivný, takže soudit budu, až to uvidím "live". Ale něco mi říká, že to bude chtít trochu potunit (dát lišty kolem dokola - rozšířit, shodit k zemi...), aby to vypadalo k světu. Ale pojede to asi pěkně, to jo. Editováno: 1. Březen 2010, autor: Woodbine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) Bol som tymto blizko? Budu aj LED - ako volitelna vybava Editováno: 1. Březen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) Uvidis uz za par hodin... Hlavne, ze vo vyrocnej sprave aj v plane vyroby sa vsade spomina 125 kW - a teraz oznamia 132... Oficialne zahmlievanie? Editováno: 1. Březen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Hmmm ten červený kombík RS je mooooc hezký ! cena do 500tis a bude to pecka... Snad tam bude těch 132kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 nevím proč, ale mám zatím takové rozpolcené názory...na fotkach se to dá ještě trochu zkousnout, ale skutečný pohled na fosforovou fabii IIRS je už horší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) mne sa praveze este viac paci nazivo - aj ked k LED by sa viac hodili xenony Editováno: 2. Březen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Včera jseme s Pticou zprovoznili další etapu galerie a jako prní album jsem Vám tam dal FIIRS http://forum.skodahome.cz/index.php?/gallery/album/3/75-skoda-fabia-ii-rs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) Když jsem viděl první fotku v té zelené, tak mě to moc nepřesvědčilo... Ale video spolu s fotkami červeného kombíku mě dostalo Editováno: 2. Březen 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 přidávám další odkaz: http://www.autofun.cz/skoda-fabia-combi-rs-4302/ snad to tu ještě nebylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 FRS pocas VW Abend - video od 2:03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Fotky doplněné i v naší galerii http://forum.skodahome.cz/index.php?/gallery/album/3/75-skoda-fabia-ii-rs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.