Jar_da Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ...jenze my se tu bavime o benzinu a dieselu v pripadne FII RS ..nikdo se tu nebavi zda je to rotacka, PD, nebo CR a CR si samodrejme ponechava oznaceni TDI a neni kdovijak predelany, stejne jako kdyz se prechazelo u 1,9TDi rotacky na PD ..pokud bude 1,4 tak urcite nebude v nejsilnejsi verzi, pac to je jen Skoda....z te 1,4nejsem odvazanej sice treba 103Kw jede dobre, ale ty max nasponovany verze co do zivotnosti to asi nebude zadna slava.. jestli nekdy RS bude tak to vidim na 2,0TDi CR a 1,4TSi 170PS i to bude uspech.. neber to tak vážně, trocha srandy a rýpnutí, jinak neboj, vím jak TDI jede, mám tu čest 2,5TDI , to mělo být přátelské šťouchnutí, ne bodyček, psychouše nepotřebuju, bylo jen konstatování že u 24-ky jde taky o něco jiného než třeba u F1, kde naftu v životě neuvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) neber to tak vážně, trocha srandy a rýpnutí, jinak neboj, vím jak TDI jede, mám tu čest 2,5TDI , to mělo být přátelské šťouchnutí, ne bodyček, psychouše nepotřebuju, bylo jen konstatování že u 24-ky jde taky o něco jiného než třeba u F1, kde naftu v životě neuvidíš ok Editováno: 8. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) to už radeji pudu do G6 GTI co bude... ten by měl bejt taky tak nějak.. Editováno: 8. Duben 2008, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMRS3 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Je pravda, že ideální bude, když použijí naftu i benzín jako to je u O2RS, aspoň si přijde každý na své. Jinak tady malý srovnávací test O2RS http://static.4men.cz.mediaweb.abradio.cz/video/98.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 S tím souhlasím, ať si každý vybere. Myslím, že škodovka to pochopila a bude v nastoleném trendu pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) ..no jenze zatim je na poradu dne "teren" a sportovnejsi auta jsou na druhou kolej Editováno: 8. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Bohužel, pseudoterén teď pod vliem různých X5 a nevím čeho frčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Je pravda, že ideální bude, když použijí naftu i benzín jako to je u O2RS, aspoň si přijde každý na své.Jinak tady malý srovnávací test O2RS http://static.4men.cz.mediaweb.abradio.cz/video/98.wmv Starý známý test z autowebu, už to tu několikrát bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Já kdybych to našel kde jsem to četl....ale prý do fabie II RS bude benzín pouze 1.4 TSI 92KW...silnější benzín nebude..někde jsem to minule našel na netu...ale kde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 mira: IMHO nesmysl, už z důvodu mezigenerační degradace...a to nemluvím o tom, že právě motor o výkonu přes 100kW je důvodem pozdního uvedení až po FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Kéž by no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 No uvidíme co se z toho vyklube, to s tou mezigenerační degradací zní rozumně, ale ještě do toho může vstoupit koncernová politika. Každopádně 1.4 TSI se mi zamlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Je pravda, že ideální bude, když použijí naftu i benzín jako to je u O2RS, aspoň si přijde každý na své.Jinak tady malý srovnávací test O2RS http://static.4men.cz.mediaweb.abradio.cz/video/98.wmv Starej znamej a hodne neobektivni test ...klasika autoweb se ani neda cekat nic jineho , ale pro zasmani dobre ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 http://www.nomaks-racing.com/dl.php?file=f...k.mpg&id=61 pěkný videjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Já jsem poslal přímo do Boleslavi maila kdy chystaj přijít s novou Fábíí RSem a bylo mě řečeno že o ní zatím neuvažujou. Že zkoumají jestli by to lidi vůbec chtěli a její výroba se prý vůbec neplánuje. Tak uvidíme jestli stará fábča dostane nového konkurenta nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Já jsem poslal přímo do Boleslavi maila kdy chystaj přijít s novou Fábíí RSem a bylo mě řečeno že o ní zatím neuvažujou. Že zkoumají jestli by to lidi vůbec chtěli a její výroba se prý vůbec neplánuje. No to je teda pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Kamrád na ní čeká už asi rok a když sem mu to řek tak se málem spadnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Zajímavé...asi spíš teď řeší ty scout trendy než RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Nejspíše ano. Vemte si jak málo jezdí Fábíí RS. Asi by se jim to v prodeji moc nevyplatilo. Byla by to zase pro mnohé jen a pouze drahá Fábie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Já jsem poslal přímo do Boleslavi maila kdy chystaj přijít s novou Fábíí RSem a bylo mě řečeno že o ní zatím neuvažujou. Že zkoumají jestli by to lidi vůbec chtěli a její výroba se prý vůbec neplánuje. Tak uvidíme jestli stará fábča dostane nového konkurenta nebo ne. A ty si naivně myslíš, že ti řeknou pravdu narovinu? Co jsi čekal, že ti odpoví? Prostě dokud to nevyleze oficiálně ven včetně specifikací, tak ti samozřejmě nepošlou odpověď typu "bude tehdy a tehdy, s takovym a makovym motorem za takovouhle cenu", ale takhle to pěkně zaobalí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Nejspíše ano. Vemte si jak málo jezdí Fábíí RS. Asi by se jim to v prodeji moc nevyplatilo. Byla by to zase pro mnohé jen a pouze drahá Fábie. Zkus prodejnost FRS posuzovat jen podle její četnosti na silnicích v ČR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) Zkus prodejnost FRS posuzovat jen podle její četnosti na silnicích v ČR... No treba v DE nebo UK jich jezdi havo ... to jen v cr je to sama socialni vybava a HTP ... ostatne vzhledem k platum se neni co divit.. a za tech 495t,- to nebyla vubec spatna nabidka, treba predtim normal 1,9TDi Eleg stala 515t,- a nemela xeny 16alu sport podvozek sedacky slabsi motor jen 5gang ...pak teda zlevnily... ale v globalu byla FRS cenove docela vyhodna... Editováno: 4. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Jednak vzhledem k platům a jednak vzhledem k české mentalitě, kdy drtivá většina lidí místo vybavenýho malýho auta s Motorem vezme radši oktu, byť je to úplnej holobyt s 1.4kou, černýma zrcátkama a bez klimy...hlavně, že maj větší auto než soused Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Jednak vzhledem k platům a jednak vzhledem k české mentalitě, kdy drtivá většina lidí místo vybavenýho malýho auta s Motorem vezme radši oktu, byť je to úplnej holobyt s 1.4kou, černýma zrcátkama a bez klimy...hlavně, že maj větší auto než soused .. no zavist je svine tj ...ale myslim si, ze vetsina to delala z rodinnejch-chaluparskejch duvodu - kufru nebo volila F Combi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 No, možno sa predsalen FRSII dočkáme... V ETKE sa už nachádza ako ND športový predný nárazník pre FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.