Červen 1, 200817 r Fabie RS bude jen benzín.................http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-auta/skoda-fabia-rs-se-vrati-ale-ne-s-dieselem/15022
Červen 1, 200817 r pokud do ní dají 1.4..tu silnější 170ps tak by to stím autem mohlo pěkně cvičit....ale myslím že dají tu 1.4 140ps.....
Červen 1, 200817 r pokud do ní dají 1.4..tu silnější 170ps tak by to stím autem mohlo pěkně cvičit....ale myslím že dají tu 1.4 140ps..... Myslíš že 140 koní s ní nezacvičí?
Červen 1, 200817 r No já sem spíš zvědavej, co vymyslí s designem, protože jedničkový RSo docela pěkně prokouklo a byla to hned jiná fábka, tak jestli se to povede i teď, tak by to nemuselo být marný
Červen 1, 200817 r No je to jeden z nejlepších motorů co koncern má, ale tu nejsilnější verzi do škodovky, jakékoliv, asi nedají.
Červen 1, 200817 r Ach jo, ten náš George je tak nevypočítatelnej ... Jsem si vždycky myslel, že to bude 1.4 TSI 125 kW
Červen 2, 200817 r Pokud to tak bude, tak to bude první twin-changer ve škodovce vůbec ... Nemám tedy ponětí co dají do Yetiho, ale bylo by to super
Červen 2, 200817 r Proč stejnej? Myslíš jako 1.4 TSI 125 kW oproti 2.0 TDI 125 kW?? Jj, tak jsem to myslel.
Červen 12, 200817 r Fabia Sport RS větší výkon pro řecko http://news.auto.cz/nove-modely/skoda-75-f...-kw-a-6-85.html
Červen 12, 200817 r zabiak: Až na to, že jsem to tady dával už tak před měsícem a auto.cz jen kopíruje.
Červen 17, 200817 r Sakra ľudia prečo raz nedajú do fabčeRS motor s octy - jo ľuďia taký 2.0 s octavie RS to by bolo ešte len cvičenie! Škoda že vo fabči prvej generácie nebol motor 1.8T - to by bola raketa
Červen 17, 200817 r Nejsilnejsi 1,4 100% nebude .. kouknete jak dopladl SBII taky slyby a ma tu nejslabsi ... jinak co vim tak je v planu jak TDi tak Benzin..
Červen 18, 200817 r zabiak: Až na to, že jsem to tady dával už tak před měsícem a auto.cz jen kopíruje. Sakra to sou šmejdi. Tě vykrádaj jako blázen
Červen 18, 200817 r Nejsilnejsi 1,4 100% nebude .. kouknete jak dopladl SBII taky slyby a ma tu nejslabsi ... jinak co vim tak je v planu jak TDi tak Benzin.. hlavně, že seat má o třídu lepší motory k dispozici, nechápu to
Červen 19, 200817 r hlavně, že seat má o třídu lepší motory k dispozici, nechápu to Pac Seat dostal zelenou, koncern ho chce zachranit .... skoda se zatim prodava porad nad plan vyroby tak proc zasadne obnenovat... taky nechapu proc treba misto zastarale 1,6FSi uz davno neni 1,4FSi stejne tak TDi CR ...
Červen 20, 200817 r no že by se zrovna teď škodovka nějak prodávala, toho jsem si nevšiml. Spíš má každej nákupčí hlavu v pejru. Nejsou objednávky na nový auta. Vyrábět se něco musí, ale na sklad to nemá nikdo rád. Tak se jedou auta pro nekonkrétního majitele.
Červenec 26, 200817 r včera po Bolce jsem potkal zajímavou fabku bylo to testovací auto, vepředu vyřezaný nárazník pro větší chlazení motoru asi, nebyly tam ani mřížky, auto nižší než standart a hlavně tam byl slyšet benzínový motor, zadní nárazník jako sportpaket fabky
Červenec 26, 200817 r že by konečně škodovka dostala rozum a dala do FIIRS benzinový motor? Osobně nechápu ve "sportovních" vozech jako FRS, OIIRS dechťáky, když si někdo koupí relativně nejdražší verzi ať už fabie nebo octavie tak by měl mit i na benzin. A ať jsou dnes diesely jaky chtěj tak dynamika jizdy je stale někde jinde než u turbo benzinu, jedine co jeste trochu hraje pro diesel tak je spotreba, ale kdo ma na RS tak si myslim ze spotrebu resit nepotrebuje.....
Červenec 26, 200817 r Kdo ma na nejdrazsi verzi fabie nebo octavie, mel by mit i na benzin Tak myslim, ze tohle uz davno neplati kdyz je benzin levnejsi nez nafta K ostatnimu se vyjadrovat nebudu, byl by to flame.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.