Publikováno Květen 8, 200718 r dopředu se omlouvám za počet fotek a odklon od OCTAVIA tématu ale když jsem to dostal e-mailem tak jsem prostě musel.... tak to je všem známý RAPID : Upraveno Květen 8, 200718 r od Ludvíček
Květen 8, 200718 r Tohle auto je vyfocené i s ku****a na Mimoni hodněkrát. Akorát že s rapidem to nemá společného vůbec nic.....
Květen 8, 200718 r Tohle auto je vyfocené i s ku****a na Mimoni hodněkrát. Akorát že s rapidem to nemá společného vůbec nic..... Ale má, přední kapota je téměř bez úprav.
Květen 8, 200718 r kolik pak asi stála přestavba peněz,času,nervů .........!každopádně pán(paní)zřejmě dobrodruh. copak by asi vyvedl s octou???????????
Květen 8, 200718 r kolik pak asi stála přestavba peněz,času,nervů .........!každopádně pán(paní)zřejmě dobrodruh. copak by asi vyvedl s octou??????????? Majitel je pán, docela v poho chlapík, co se ho lidi zeptaj tak v klidu odpoví, žádnej namachrovanej blb...
Květen 8, 200718 r kolik pak asi stála přestavba peněz,času,nervů .........!každopádně pán(paní)zřejmě dobrodruh. copak by asi vyvedl s octou??????????? Majitel je pán, docela v poho chlapík, co se ho lidi zeptaj tak v klidu odpoví, žádnej namachrovanej blb... Presne tak... je tu odemne z okresu... jinak 2 roky prace kazdy den 8 hodin... a penez...no hodne...ale tak... ma to z5 zachvili... a jinak na tohoto rapida sem upozornoval uz asi tak red 2 tydnama..kdypoprve vyjel do ulic..
Květen 9, 200718 r ta kara je proste luxus mohl jsem ji videt na vlastni oci je ze sousedniho okresu a rikam vam celist mi spadla hodne hluboko dolu
Květen 12, 200718 r si děláte prču, že tohle má na číslech.......... U nás je možný všechno, v Mimoňi jsem zaslech nějakou hlášku že prej to má homologovaný, ale to je asi blbost...
Květen 13, 200718 r Tak třeba to přihlásil jako přestavbu toho rapida nějak to jít musí - podobně jsou řešený přeci i economy Kaipan z Fava...
Květen 17, 200718 r ....tak uz nic:) ..sem zkousel sem dat video:) Upraveno Květen 17, 200718 r od abado
Květen 17, 200718 r kolik pak asi stála přestavba peněz,času,nervů .........!každopádně pán(paní)zřejmě dobrodruh. copak by asi vyvedl s octou??????????? Stalo ho to kolem mega.2 roky prace kazdy den.Jen lakovani ho vyslo pres 100tis.ZAdek je komplet GolfIII , predek taky , motor VR6.
Květen 17, 200718 r kolik pak asi stála přestavba peněz,času,nervů .........!každopádně pán(paní)zřejmě dobrodruh. copak by asi vyvedl s octou??????????? Stalo ho to kolem mega.2 roky prace kazdy den.Jen lakovani ho vyslo pres 100tis.ZAdek je komplet GolfIII , predek taky , motor VR6. týýýý voe ..... to je hold koníček
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.