Ninop Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Zdravím, koupil jsem tmavé blikače. Jak je mám vyměnit? Nemáte nějaky obrázek co je třeba sundat? Typuju, že asi budu muset sundat ten plastový kryt v podběhu co? Nebo to jde i nějakým lehčím způsobem? Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) Pod plast blikace z prava nebo z leva uz nevim se strci tenky plech a macka se ten vystupek na blikaci - jinak ja ty stare rozmlatil na voze a pak uz to bylo jednoduche Editováno: 13. Květen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Nejsetrnejsi je povolit plastovy podbeh a vymacknout blinkr zevnitr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ninop Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Dík za rady. Takže to nakonec stejně asi povolím (moc se mi do toho nechtělo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Dík za rady. Takže to nakonec stejně asi povolím (moc se mi do toho nechtělo). sundat pár šroubků a ruku pod to, za co to drží vidíš na blikači novým, tak se nebát a jít do toho, je to na chvillku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ninop Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No tak jsem se na to teda vrhl, problém byl v tom, že mi nějak otec s bratrem zabavili sadu nářadí (odjeli někam na motorky do Rumunska...). Naštěstí sem našel nějakou poloprazdnou sadu z baumaxu :-). Ještě, že jsem to odmontoval čekalo tam malé překvapení v podobě písečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Z takové fůry by se dalo i něco postavit. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 tak to je husté já tam taky našel dost písku ale tolik zase ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak to je opravdu síla Krásně jsou tam vidět jednotlivé vrstvy usazování...možná leckterý znalec "šutrologie" by z toho vypočítal jak je auto staré :D Já tam měl taky bordel..ale hlínu a né tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak to je opravdu síla Krásně jsou tam vidět jednotlivé vrstvy usazování...možná leckterý znalec "šutrologie" by z toho vypočítal jak je auto staré :D Já tam měl taky bordel..ale hlínu a né tolik šutrologie, panečku to je výraz!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.