Publikováno Květen 13, 200718 r Jde u octávie r.v.99 slx nějak nastavit,aby při teplotě kolem 0 nebo pod nulou nejak signalizovala námrazu? pípnutím nebo podobně? Dík za odpovědi
Květen 13, 200718 r Jde u octávie r.v.99 slx nějak nastavit,aby při teplotě kolem 0 nebo pod nulou nejak signalizovala námrazu? pípnutím nebo podobně? Dík za odpovědi Standartne je nastaveno, ze pri teplote 4stC a ti na pal. pc preskoci tato teplota na display a udajne se ozve pipnuti, ikdyz me to nepipa!
Květen 14, 200718 r Už sem to tu před časem řešil, něco podobného, aby se u toho i rozsvítila ta vločka co je na MFA displeji při vysvícení vše segmentů vidět, ale bohužel to asi nejde. je to záležitost jen MR01 a novějších
Květen 14, 200718 r Pípá to až od určitého modelového roku, nevím jestli 04 nebo až 05. Pípá to u O1 po faceliftu to je od MR2001
Květen 15, 200718 r Já mám O1 výroba 03 a nepípá. Přitom když jsem jel v předváděčce, tak tam to udělalo takový gong. Toto se tu řešilo ale už dříve.
Květen 15, 200718 r 99 slx-mám taky, a na nějaké pípání zapomen,udajně aš od roku 01,ale v klasiku taky ne. Budu muset počkat na octavku druhé generace,snad už mi někde jezdí.Na novou nebodou prachy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.