tomiee Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 zdravim mam dotaz, vcera sem jel po praze, nalozenej v 5ti lidech v kolone a jeste k tomu do kopce a najednou mi zacala blikat kontrolka zhaveni......pak se kolaona rozjela a kontrolka prestala blikat...jinak zadnej problem ze zhavenim nikdy nebyl ani kdyz bylo -15...vse ok....jo a pak jsem jeste najel tak 80 km a nic... nevite co to mohlo bejt a jestli to ma na leto cenu resit? stejne to v lete nezhavi.... startuje naormalne... diky za vsechny odpovedi jo jinak TDI 01 rok 81Kw najeto 133000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Brzdový spínač,žárovka brz.světla-zkontroluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Brzdový spínač,žárovka brz.světla-zkontroluj co? muzes mi to trochu vysvetlit, to slysim poprve....Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Pravdepodobne na 90% máš zlý brzdový spínač.. je nad brzdovým pedálem. Když ti bude kontrolka zas svítit tak mrkni do zadu či ti náhodou nesvítí brzdová světla.. já sem se toho taky prvne hodne vylekal ale pak sem si to doma vyměnil a je zas pokoj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Já to měl taky, asi se to stává. Taky to byly brzdový světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 diky vsem, jenom porad nechapu co to ma s tim spolecnyho.....ale dik, az to tase bude blikat, budu to resit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 prostě svítící žhavení za jízdy znamená správně pro tebe:jeď do servisu něco není v pořádku a v servisu už by měli vědět, že bude na vině spínač brzd. světel.. ale protože už jsi teď zase o něco zasvědcenější, tak to víš taky... vem si jen, kdyby na každou prkotinu měla bejt extra kontrolka... blázinec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 nevím,proč to řešíš.Dal jsi otázku,dotal jsi odpoveď tak neřeš,proč při poruše brzdových světel zabliká žhavení.prostě to tak je a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 neries a konaj , je to spinac brzdovych svetiel alebo zriarovka, ja uz som to tiez mal na octeI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 no dobre, sem proste mooooc zvedavej....dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Zhruba po 5 vteřinách jízdy mi začne blikat kontrolka žhavení a bliká po celou dobu jízdy. Nevíte někdo čím to může být? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alpaka Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Zhruba po 5 vteřinách jízdy mi začne blikat kontrolka žhavení a bliká po celou dobu jízdy. Nevíte někdo čím to může být? Díky za odpověď Je možné, že ti nefungují brzdová světla. Zkontroluj, popřípadě vyměň brzdový snímač cca 300 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Zhruba po 5 vteřinách jízdy mi začne blikat kontrolka žhavení a bliká po celou dobu jízdy. Nevíte někdo čím to může být? Díky za odpověď Je to nějaká chyba . Je třeba přečíst Vagem. Ale jak říká Alpaka ten brzdový spínač pod pedálem je velká pravděpodobnost. Když ti nebudou svítit brzdová světla , tak spínač a stejně ti v diagnostice po jeho výměně zůstane zapsáno několik závad. To však nebude ničemu vadit je to třeba jen příležitostně vymazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 OK chlapáci mrknu na ty světla a uvidím... Každopádně to hodím v týdnu na VAG a uvidíme víc! Díky za pomoc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Tak chlapáci spínač byl v loji, ale už je zase vše OK!!! Včera jsem to hodil na VAG a vše v pořádku! To su kurňa moc rád!!! Dík moc za pomoc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danodan Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jedna sa o to, cze elektronika vyhodnotila iny odpor v elektrockom obvode zhavenia ako povoluje tolerancia. Skus precistit kontakty na zhavicoc, pripadne caly ovod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzasim Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Páni mistři u O1 r.v.99 Tdi 66Kw 150 tis. km mi za jízdy bliká kontrolka žhavení, Do servisu se dostanu až za 14 dní tak prosím o info Díky a Oktě zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiam Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Pouzi HLEDAT!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 mrkni jestli ti svítí brzdovy světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 o co když ráno svítí moc dlouho cca 30 vteřim ,ráno je kolem 2 stupnů. jednou mi to svítilo pořád ,a bylo to i tim že mi nešel tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Když svítí dlouho tak překontrolovat čidlo na teplotu chladící kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 S největší pravděpodobností jak říká Vaša . zkontroluj brzdová světla. bude asi vadný spínač na pedálu brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 urcite je to vadnej spinac na pedalu u brzdy. slapni na pedal a at se nekdo koukne jestli ti sviti brzdove svetla. ja to mel uz take. JL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzasim Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Jojo je to tak jsou to ty brzdovky, Takže díky, to jsem pane řidič že ani nevím takovou závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.