Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim mam dotaz, vcera sem jel po praze, nalozenej v 5ti lidech v kolone a jeste k tomu do kopce a najednou mi zacala blikat kontrolka zhaveni......pak se kolaona rozjela a kontrolka prestala blikat...jinak zadnej problem ze zhavenim nikdy nebyl ani kdyz bylo -15...vse ok....jo a pak jsem jeste najel tak 80 km a nic... nevite co to mohlo bejt a jestli to ma na leto cenu resit? stejne to v lete nezhavi....

startuje naormalne...

diky za vsechny odpovedi

jo jinak TDI 01 rok 81Kw najeto 133000km

Brzdový spínač,žárovka brz.světla-zkontroluj

• Autor
Brzdový spínač,žárovka brz.světla-zkontroluj

co? muzes mi to trochu vysvetlit, to slysim poprve....Dik

Pravdepodobne na 90% máš zlý brzdový spínač.. je nad brzdovým pedálem. Když ti bude kontrolka zas svítit tak mrkni do zadu či ti náhodou nesvítí brzdová světla.. já sem se toho taky prvne hodne vylekal ale pak sem si to doma vyměnil a je zas pokoj.. ;)

Já to měl taky, asi se to stává. Taky to byly brzdový světla -_-

• Autor

diky vsem, jenom porad nechapu co to ma s tim spolecnyho.....ale dik, az to tase bude blikat, budu to resit....

prostě svítící žhavení za jízdy znamená správně pro tebe:jeď do servisu něco není v pořádku a v servisu už by měli vědět, že bude na vině spínač brzd. světel.. ale protože už jsi teď zase o něco zasvědcenější, tak to víš taky... vem si jen, kdyby na každou prkotinu měla bejt extra kontrolka... blázinec! :)

nevím,proč to řešíš.Dal jsi otázku,dotal jsi odpoveď tak neřeš,proč při poruše brzdových světel zabliká žhavení.prostě to tak je a je to

neries a konaj -_- , je to spinac brzdovych svetiel alebo zriarovka, ja uz som to tiez mal na octeI.

• Autor

no dobre, sem proste mooooc zvedavej....dik vsem :D

• 7 měsíců později...

Zhruba po 5 vteřinách jízdy mi začne blikat kontrolka žhavení a bliká po celou dobu jízdy.

Nevíte někdo čím to může být? Díky za odpověď

Zhruba po 5 vteřinách jízdy mi začne blikat kontrolka žhavení a bliká po celou dobu jízdy.

Je možné, že ti nefungují brzdová světla. Zkontroluj, popřípadě vyměň brzdový snímač cca 300 kč

Je to nějaká chyba . Je třeba přečíst Vagem. Ale jak říká Alpaka ten brzdový spínač pod pedálem je velká pravděpodobnost.

Když ti nebudou svítit brzdová světla , tak spínač a stejně ti v diagnostice po jeho výměně zůstane zapsáno několik závad. To však nebude ničemu vadit je to třeba jen příležitostně vymazat.

OK chlapáci mrknu na ty světla a uvidím...

Každopádně to hodím v týdnu na VAG a uvidíme víc!

Díky za pomoc!!! -_-

Tak chlapáci spínač byl v loji, ale už je zase vše OK!!!

Včera jsem to hodil na VAG a vše v pořádku! To su kurňa moc rád!!!

Dík moc za pomoc!!! -_-lol

Jedna sa o to, cze elektronika vyhodnotila iny odpor v elektrockom obvode zhavenia ako povoluje tolerancia. Skus precistit kontakty na zhavicoc, pripadne caly ovod.

• 1 měsíc později...

Páni mistři u O1 r.v.99 Tdi 66Kw 150 tis. km mi za jízdy bliká kontrolka žhavení, Do servisu se dostanu až za 14 dní tak prosím o info Díky a Oktě zdar B)

Pouzi HLEDAT!!!!

mrkni jestli ti svítí brzdovy světla

o co když ráno svítí moc dlouho cca 30 vteřim ,ráno je kolem 2 stupnů.

jednou mi to svítilo pořád ,a bylo to i tim že mi nešel tempomat

Když svítí dlouho tak překontrolovat čidlo na teplotu chladící kapaliny.

:palec2::worthy

S největší pravděpodobností jak říká Vaša . zkontroluj brzdová světla. bude asi vadný spínač na pedálu brzdy.

urcite je to vadnej spinac na pedalu u brzdy. slapni na pedal a at se nekdo koukne jestli ti sviti brzdove svetla. ja to mel uz take.

JL

Jojo je to tak jsou to ty brzdovky, Takže díky, to jsem pane řidič že ani nevím takovou závadu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.