Ondra Plzeň Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Bridgestone Potenza RE050A v 17" mám na autě a můžu říct že jsou výborné, hlavně mě překvapilo jak jsou tiché. Koupil jsem je rovnou se Zenithama Ahoj mám RE 050 A v předu.. možná sem náročnej ...ale oproti RE 050 kravál... a předtim taky žádný ticho... jinak guma úplně supr... normálně hluboká voda tahá za kolo a u tohodle nic... dokonalost... grip(sucho/voda) taky supr... neni jim co vytknout... většinu času sice trávim na dálnici, ale dát si nějakou okresku pěkne ostře neni problém... asi je nedávali na Enzo jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Mam moznost kupit GOODYEAR F1 za 96,60 euro. To je cca 3240 Sk. Tak neviem. To su nove. Ale radsej by som bral tie Bridgestony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 To je cena za jednu pneu aby bolo jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 tak to ja bych naopak vzal ty GY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Neboli tie GY hlučné? Idem este dnes pozriet a potom sa rozhodnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 říká se, že jsou hlučnější, ale u mě rozhodně převážil dobrej pocit z jízdních vlastností, navíc ty gumy i dobře vypadaj, na vodě byly supr. ale ono v rozměru 17,18 palců už slyšíš valivej odpor skoro od všech pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Z vlastni zkusenosti muzu v R17 doporucit Pirelli PZero Nero ...jesou lepsi jak Contiky co jsem mel predtim, a na mokrou bych rekl, ze jsou lepsi jak Brigdestone...navic se daji sehnat za super penize oprotu Bridgestonkam... Test letních pneumatik 225/45 R17 W/Y (03/2006) Testovaná pneumatika: Doporučení Sucho Mokro Hlučnost Valivý odpor Opotřebení Bridgestone Potenza RE050A *** 1,1 1,8 2,2 3,3 2,0 Pirelli Pzero Nero *** 1,3 1,9 2,1 3,3 2,2 Michelin Pilot Sport PS2 ** 1,0 2,2 2,3 2,7 1,5 Continental SportContact 3 ** 1,1 2,2 2,4 2,7 2,0 BFGoodrich G-Force Profiler ** 1,2 2,4 2,8 3,0 1,9 Goodyear Eagle F1 ** 1,3 2,3 2,2 3,3 2,3 Dunlop Sport Maxx ** 1,5 2,3 2,2 3,0 2,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Je možné aby GOODYEARKy F1 boli made in Thailand? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Tak som si nakoniec objednal DUNLOP SP SPORT MAXX. Uvidime že ake budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lišák Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 já teda mam bridgestonky na 17" a jsou docela hlučný, nevíte někdo jestli to nemůže být třeba geometrií, nebo něčim jiným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 já teda mam bridgestonky na 17" a jsou docela hlučný, nevíte někdo jestli to nemůže být třeba geometrií, nebo něčim jiným? RE: No 17"nikdy nebudou uplne tiche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 já teda mam bridgestonky na 17" a jsou docela hlučný, nevíte někdo jestli to nemůže být třeba geometrií, nebo něčim jiným? RE: No 17"nikdy nebudou uplne tiche... No nevím jak 17", ale moje 18" Conti SportContact jsou fakt tichoučké, nesrovnatelné například s 15" Barum co jsem měl na Fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 já co jsem zatím jezdil s pneu, tak nejlíp mi vyšlo Conti sportcontact 2 a Bridgestone RE050A jsou ještě o chlup lepší. Prostě, ne nadarmo jsou vítězové skoro všech testů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lišák Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 je pěkný,co tu píšete,ale nikdo mi neodpověděl,jestli ta hlučnost nemůže být způsobená třeba geometrií,nebo něčim jinym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 je pěkný,co tu píšete,ale nikdo mi neodpověděl,jestli ta hlučnost nemůže být způsobená třeba geometrií,nebo něčim jinym. Úplně laicky: sjíždí se ti pneu po krajích víc než uprostřed, táhne ti řízení ke straně? pokud ne, tak by geo měla čistě teoreticky být ok a tudíž bez jakýchkoliv negativních vlivů na pneu. Ve svém dotazu píšeš, že máš bridgestonky na 17", co jsi měl předtím nebo s čím to srovnáváš? Pokud jsi předtím měl jinou značku pneu nebo třeba 16" 205-ky, tak to může být i tím přechodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 rozdil v obvodu je 7% Vypocet obvodu kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lišák Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 právě,že se mi zdá, že ty gumy byly tišší, ten hluk je slzšet hlavně v rychlostech kolem 40km/h a pak kolem 80km/h.V servisu řekli všechno o.k., ale můžeš tomu věřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarVal Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Máte zkušenosti s hlučností a tvrdostí pneu? Díky Jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Mam Bridgestone Potenza a jsou hlucne. Tvrdost je dobra, kilometrova vydrz bude asi kolem 50.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Ja mam take Bridgestone Potenza RA050A a jsou naprosto tiché!! Tak a těd si vyber, když Petrando napsal, že jsou hlučné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 ze sou hlucne je samozrejme jen muj subjektivni pocit. Priste vyzkousim Pirelli. Kokni se jeste sem na testy 17" kol: http://auto.idnes.cz/co-obout-passatu-test...1_test_pneu_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tiez som na OII vahal, ktore dat - volba bola medzi Potenza (tie mame totiz na R a max spokojnost) a Dunlop Sport Maxx. Vybral som nakoniec Dunlopy (krajsi dezen) a nelutujem. Zvysenu hlucnost dajako nevnimam - ale mozno to je tou radostou z peknych kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 výdrž 50tis km? to je snad z říše snů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Mam taky Bridgestone Potenza RA050A a zatim max. spokojenost jak na suchu - ticho, tak i na vode (viz dneska pri tech destich ve 140 a drzely jak pribite). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Pireli P zero Rosso. Sou dost tiche. Dobre drzi na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.