Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mno to bylo az mi rekli technici z Bolky ze se to zasadne mazat nesmi!!!! Jen proste umyt a tot vse.

Ja mazal a potom odmazal.... :prc:

Jeste k tomu prehrani sw - tyka se to i DSG? Nebo to s prevodovkou nema nic spolecneho? A kdyz mam vyrobene auti v lednu/unoru 2009, je uz tam ten novy soft?

Ty mas hlavne jinej motor. DSG uz je jen s novou generaci.

Tak to jsem chtel slyset :) Diky :)

Btw docela by mne zajimalo, jak je to s normama EU - jestli se nepletu, ja bych mel mit jeste EU 4, EU 5 je az ted v MR 2010, je to tak?

Ja mam takovy dojem ze EU5 uz byla ve vsech FL OII 1.8TSi neb sem to aspon nekde takhle slysel ci videl.

EU 4 měla už moje 1,8T z roku 2003

dneska jsem detailně zkoumal ty gumy a přijde mi že jsou mekkounký.. rozhodně ne jako tvrdej plast jak tady někdo popisoval. Zkusím to tedy umejt jarem... je mi divný že by si je manager z Bolky nenechal vyměnit... spíš jestli je nenavoskovali jak auto chystali k prodeji... Odřený lak pod nimi tedy nemám, ale je to zatím jen roční auto

Upraveno od 1.8T

Co tady pořád řešíte dveřní gumy. Ty nemaj s motorem nic společného. Taky jsem někde četl, že všechny auta po FL jsou EU5, ale nevím jak je to s homologaci.

My vsichni tady mame tak tichy motor, ze slysime i travu rust a tim padem slysime vrzajici gumy kolem dveri... :smich: :smich: :smich: :smich:

gumy vržou, páč jsou špinavý, nejlepší je je prostě otřít hadrem...

staré video pre tých, čo si nevedia vybrať :)

Ja mam takovy dojem ze EU5 uz byla ve vsech FL OII 1.8TSi neb sem to aspon nekde takhle slysel ci videl.

No to jsem si myslel taky, jenze v manualu je u 1.8 TSi EU4, dokonce i ted na webu... EU4, EU2 DDK... V technicaku to pokud vim uvedene neni, nebo jo?

proč je pro tebe tak důležité vědět jaký máš EU??? :help:

Treba u nas je ti to k nicemu, ale v nemecku jsou za EU5 danove ulevy. Nevim jak manualy, ale auta po FL splnuji EU5 ale nevim jak je to se schvalovanim.

proč je pro tebe tak důležité vědět jaký máš EU??? :help:

Treba proto, ze mne to zajima :) Vadi mi protichudne informace (manual vs web+forum) :)

Tak ja ti rikam, ze kdyz si nechas auto zmerit ve zkusebme vyjde ti limity EU5. V konfiguratoru je to treba EU5.

Cus... jak jse se dival na ten odkaz na EU5 od P.T, zaujala mne jedna vec. Nevim proc, ale mam v pameti ze u 1,8 TSI MR 08 byla max . rychlost 230 km a ted jsem docetl, ze nejakych 218 km. Pletu se nebo zmenili soudruzi v MB neco na motoru??? Dik za info :palec2:

Jsu trubka dival jsem se na Combi. Kolik teda ma 1,8 TSI MR 08 max. speed.... :prc:

Upraveno od p2p

Hele 230 mi přijde dost. Těch 218 bych věřil. Dneska trasa Brno - Mlada Boleslav ... dalnice ... roumerna rychlost 124km/h a spotreba 8,6l .... zdrzoval mě asi 50km policejni Passat :D

Tak dle Skody je to 224 km i to ujde.... Jel jse s ni uz 220 tachometrovej tak skutecne asi 210 km. Podotykam v noci a na D1.... :p

i tak ses mohl zabít!!! lol

Zabijes se i ve 40 na babete..... :kol-34::kol-27::kol-24: Jinak, jel jsem tak kousek po D1 ve 2 rano bez provozu , od Bitese do Brna a byl jsem tam v cuku letu... :kol-18::kol-18:

Upraveno od p2p

býval bych tě požádal, abys mi odkázal po smrti auto, ale to je k ničemu, páč to bude na sračky!!! lol

:palec2:

Tak jsem trosku badal po kontaktech v MB a bylo me ujisteno ze tento motor ve FL OII plni jiz normu EU5. Tak bud spatne okopirovali navod ze stare verze a nebo je nekde neco spatne.

Bladik: Diky :palec2:

A mě neveříš, když ti to sem píšu :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.