room14 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Prosím poraďte, neumím se rozhodnut které pneu jsou vhodnější, 205/45R16 nebo 195/55R15. Které mají lepší jízdní vlastnosti, jaká je spotřeba u různých velikostí pnematik, atd. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 My máme 195/55 R15 a jsou v pohodě. S šestnáctkama jsem teda nejel, ale myslím, že s nima je jízda už dost tvrdá. Jestli budeš jezdit víc po dálnicích a tak, tak budou možná šestnáctky výhodnější, jestli si ale jako já z vesnice, tak tam jsou patnáctky rozhodně přínosem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Já mám oboje ( ty 15 samozřejmě zimní). Myslím, že ve spotřebě moc rozdíl nebude ( obvod by měl být téměř shodný). Jinak co se komfortu týče, tak ty 15 jsou samozřejmě o něco lepší, ale zase mi přijde, že se na nich auto víc naklání a trošku míň sedí v zatáčkách ( a to nemám žádný špalky, ale UG Performance). Já osobně mám radši trvdá auta, takže se mi líbí i ty 17" co budou dávat na Scouta, ale to už je hodně nepraktický. Už s těma 16" co jsou na Sportu je problém vyjet na chodník aby člověk neměl bobky, že je ohobluje nebo klepne ( tý gumy tam opravdu moc neni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Pánové stále dokola jedno a to samé http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11434&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
room14 Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Díky za odkaz. Tam se toho dá najít hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Zdravím všechny, nevím jakou zkušenost máte Vy, ale já mám obuty od novoty výše uvedené pneu a mám najeto 8000 km a přední gumy jsou sjeté z 75%. Nikde zbytečně nehrabu, jezdím rychle, ale toto se mi ještě nestalo. A to pracuji ve firmě, která je hlavní service provider v oblasti dopravy právě pro koncern Conti.... P.S. při první kontrole stavu huštění jsem z hrůzou zjistil, že všechny kola byly nafoukány na 3,5 atmosfér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Hm tak to budu muset zaje zmerit tlak v pneu. A asi si je necham radsi nafoukat dusíkem. Ja mam zatim najeto 800km tak nemuzu hodnotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 hmm a urcite tam byly 100%? kde si je vzal, skodovka dava stadartne bringestone Turanza. mam na nich 5000 a na prosto v pohode. Neobrali te nahodou v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Já mám najeto 2000 a pořád jako nový ale budu kupovat elektrony tak si tam nechám fouknout dusík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Jestli náhodou nedávají ty bridgestony k elektronum. Ja mam continentaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 hm k elektronum ne. Ja mel auto na plechu, a mel sem ty turanzy. Zimaky sem dostal Klebery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Hm tak to nevim podle ceho to davaji. Ja ted shanim nejake pekne elektrony. Chci 16" ale dostal jsem perfektni nabidku na 17" jsou to ronaly a jsou fungl nove a jsou za dobry peniz ale nevim jeslti do toho jit. To uz bude asi moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Hm tak to nevim podle ceho to davaji. Ja ted shanim nejake pekne elektrony. Chci 16" ale dostal jsem perfektni nabidku na 17" jsou to ronaly a jsou fungl nove a jsou za dobry peniz ale nevim jeslti do toho jit. To uz bude asi moc. hmm to byxh se bal, to bys tma musel nacpat nejaky 45, 50 uz by mozna mohli chytat, a to je des ej kestitras, nehlede na to ,ze bys musel zadato prepsani v TP, protoze rumik nema 17¨¨ standartne povoleny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Hm tak to nevim podle ceho to davaji. Ja ted shanim nejake pekne elektrony. Chci 16" ale dostal jsem perfektni nabidku na 17" jsou to ronaly a jsou fungl nove a jsou za dobry peniz ale nevim jeslti do toho jit. To uz bude asi moc. hmm to byxh se bal, to bys tma musel nacpat nejaky 45, 50 uz by mozna mohli chytat, a to je des ej kestitras, nehlede na to ,ze bys musel zadato prepsani v TP, protoze rumik nema 17¨¨ standartne povoleny. 17" se montujou na Scouta a maj rozměr 205/40/17. Sice se mi to moc líbí, ale stačej mi u Sporta ty 45 a člověk se bojí najet i na chodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Tak to se divím, taky jsem kupoval Rumíka na plechách, a mám Bridgestone Turanza ER 300. Už jsou na alu kolech. Nafoukaný dusíkem, a pohodička. Není mi jasný kde se na tom tvém objevily ty Continentalky???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ano měl jsem je tam standardně, vůz jsem přebíral, byl úplně nový. Vůbec mne nepřekvapuje, že ty gumy tam vlastně ani nemají být... protože si nedělám iluze, že u Samohýla ve Zlíně by bylo něco v pořádku, pravděpodobně je přezuli. Jedu tam ve čtvrtek s bouchlým čelním sklem, takže na ně udeřím. Nevíte někdo, zda je někde ta informace o Brigdestonech napsána oficiálně? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 nejsem si jistý ale myslím že o nich byla zmínka v tom letáčku na rumíka.Nebo možná na inter.u škodovky. Jinak já tam mám taky to samý co foromen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No já mám taky Bridgestone Turanza ER300 a o těch Continentalech v tomto rozměru na Rumíkovi slyším poprvé. U nás jezdí Rumíků dost a všechni máme v tomto rpzměru Bridgestony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Hm žebychom byli jenom dva co maji continentaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 nebo jste dva co vas v servisu "ojebali" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Hm, to pochybuju, protoze tam mam znameho. Nicmene ja jsem byl vzdycky s continentalkama spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Panove, nezmatkujte - Skodovka nema jedinyho dodavatele pneumatik, takze skutecnost, ze nekdo ma na aute se stejnyma kolama Bridgestone a nekdo Conti je naprosto v poradku. Proste jen doslo k posunu dodavek a proto se zda, ze driv se davaly jen Bridgestone. V MB jich s Conti jezdi uz hromada. BTW:Ty Conti jsou PremiumContact 2, dle testu jeste o fous lepsi nez Turanza ER300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 hmm tak proc se tak sjizdej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 No kdyz Lancelote jezdi 8000km s tlakem 3,5 atm., neprijde mi to jako neco zvlastniho. A kde je receno, ze nema narazenou geometrii, treba uz z kamionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.