Rocky Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Zdar chlapi. Nevím jak vy, ale já po každé rychlé jízdě mám na skle a nárazníku asi 2 milióny malých mušek a občas se najde i nějaká můra. Z toho skla to jde celkem v pohodě umýt na benzině tou stěrkou, ale nárazník už je horší, zvlášť u černé lišty. A taky zrcátka. Stejně když to pak jdu umýt ručně tak ty mušky tam některé zůstanou. Dnes jsem zkoušel nějaký SHARON na hmyz, ale nic moc. Máte něco opravdu vyzkoušeného a účinného. Věřím, že hodně z vás taky máte problém z muškama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Rocky napsal: Zdar chlapi. Nevím jak vy, ale já po každé rychlé jízdě mám na skle a nárazníku asi 2 milióny malých mušek a občas se najde i nějaká můra. Z toho skla to jde celkem v pohodě umýt na benzině tou stěrkou, ale nárazník už je horší, zvlášť u černé lišty. A taky zrcátka. Stejně když to pak jdu umýt ručně tak ty mušky tam některé zůstanou. Dnes jsem zkoušel nějaký SHARON na hmyz, ale nic moc. Máte něco opravdu vyzkoušeného a účinného. Věřím, že hodně z vás taky máte problém z muškama. Hodně účinná je coca-cola, ale nenech ji tam dlouho vyžere ti lak. Nalejt na hadr hadrem setřít mouchy a velkým množstvím vody opláchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 murder napsal: Rocky napsal: Zdar chlapi. Nevím jak vy, ale já po každé rychlé jízdě mám na skle a nárazníku asi 2 milióny malých mušek a občas se najde i nějaká můra. Z toho skla to jde celkem v pohodě umýt na benzině tou stěrkou, ale nárazník už je horší, zvlášť u černé lišty. A taky zrcátka. Stejně když to pak jdu umýt ručně tak ty mušky tam některé zůstanou. Dnes jsem zkoušel nějaký SHARON na hmyz, ale nic moc. Máte něco opravdu vyzkoušeného a účinného. Věřím, že hodně z vás taky máte problém z muškama. Hodně účinná je coca-cola, ale nenech ji tam dlouho vyžere ti lak. Nalejt na hadr hadrem setřít mouchy a velkým množstvím vody opláchnout. ja poradne navoskuju naraznik a listu,pak to jde lehce pri umyvani,ale pak znovu navoskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 octavie81 napsal: murder napsal: Rocky napsal: Zdar chlapi. Nevím jak vy, ale já po každé rychlé jízdě mám na skle a nárazníku asi 2 milióny malých mušek a občas se najde i nějaká můra. Z toho skla to jde celkem v pohodě umýt na benzině tou stěrkou, ale nárazník už je horší, zvlášť u černé lišty. A taky zrcátka. Stejně když to pak jdu umýt ručně tak ty mušky tam některé zůstanou. Dnes jsem zkoušel nějaký SHARON na hmyz, ale nic moc. Máte něco opravdu vyzkoušeného a účinného. Věřím, že hodně z vás taky máte problém z muškama. Hodně účinná je coca-cola, ale nenech ji tam dlouho vyžere ti lak. Nalejt na hadr hadrem setřít mouchy a velkým množstvím vody opláchnout. ja poradne navoskuju naraznik a listu,pak to jde lehce pri umyvani,ale pak znovu navoskovat Máme stejnej systém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Hmmm...Takže voskovat a voskovat...no zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 zadr, tak mě tohle jde dolů MILITem,je to rozprašovač,lehce to postříkáš,krátce nech působit a jen prstama to rozšmydlíš a salbým proudem vody to spláchni,po té navoskuj,to je jediné krom šmirglu co pomůže.nenechávej zaschnout déle jak 2 minuty a nedělej na sluníčku.Jinak to i dobře odmaštuje kastli hlavně kolem nádrže,prahy apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 V obchodech se na to prodávají takové ty tvdší houbičky a tím to jde hezky ...stačí na to potom jenom nějaký saponát. Někdo mi taky říkal ať si dávám pozor na takové ty odstraňovače hmyzu že rozežerou světla. Obsahují líh a světla jsou plastová ...víc snad dodávat nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 že by líh rozežral světla to určitě ne, ale místo po umytí takovým přípravkem určitě ošetřit voskem, nebo něčím takovým líh vysuší místo a zmatní ho.... takže pak vosk atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 to Rocky .... zmenši rychlost, to pomáhá jinak já ..... teplá voda a šampon s voskem ( myslím od coyote ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Nejaka dobra dusa tu na fore kedysi radila pouzit klasicke silonky. Raz som to skusil a ostal som pri tom. Zaklad je, ze po jazde po dialnici ihned odstranujem. Staci velke vedro vody a spominane silonky. Ide to velmi z lahka a ani netreba pouzit vacsiu silu. Takto ich odstranujem aj zo skla a aj z lakovanych ploch. Silonky su dost jemne, takze poskriabanie laku nehrozi. Zamozrejme je nutne mat aj silonky a aj miesto kde su muchy poriadne navlhcene a neustale ich prepierat vo vedre. Ja to este robim tak, ze v rozprasovaci mam sampon zriedeny s vodou a predtym este lakovane plochy poriadne nastriekam a necham trochu posobit. Pokial sa muchy nechaju na laku moc dlho a slnko na ne posobi tak sa vyslovene zazeru do neho. To uz pomoze len rozlestit nejakou pastou. Editováno: 30. Květen 2007, autor: Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Muj postup...asi 5 minut pred vjezdem do wapky nastrikat na celej cumak auta Sonax pripravek na hmyz (stihnu nastrikat i Al disky jinou srackou), a pak pri prejeti wapkou to odlita samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 maca13 napsal: to Rocky .... zmenši rychlost, to pomáhá jinak já ..... teplá voda a šampon s voskem ( myslím od coyote ) Ono stačí jet 90km/h a už se rozplácnou na sklo. A nebo počkat do září nebo října kdy už nelétají Ale nejsou to jen mouchy co jsem rozmasíroval. Uz jsem knockoutoval i dvakrát nějakého ptáka na dálnici, pár koček, samozřejmě i zajíc. Jednou mi stál i v cestě jelen, ale toho jsem vytroubil ven z cesty. Ježky objíždím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 octaviaman napsal: zadr,tak mě tohle jde dolů MILITem,je to rozprašovač,lehce to postříkáš,krátce nech působit a jen prstama to rozšmydlíš a salbým proudem vody to spláchni,po té navoskuj,to je jediné krom šmirglu co pomůže.nenechávej zaschnout déle jak 2 minuty a nedělej na sluníčku.Jinak to i dobře odmaštuje kastli hlavně kolem nádrže,prahy apod. ahoj, ktory Milit pouzivas, maju tych vyrobkov viac. MILIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 ... a já ten sajrajt na autě nechávám v rámci souladu s přírodou, omezení rizika krádeže a navíc stejně není venku na co koukat... ... jen jednou mě u babičky nas...štvala slepice bo mi ozobala mouchy ze značky a ze stěrače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Máme tu na firmě jednoho obchodníka a to je střelec ....tam už nepomůže ani myčka a myslím že ani ocelovej kartáč :-) Pánové tam už se mu potom zabíjejí mušky o mušky :-) ani na zrcátku nepoznáš ze přední strany co to je za barvů auta :-) Vám to musím vyfotit až se vrátí z Ruska :-) To by se k tomuto tématu docela hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 No když už tady kecáme o muškách sestřeil někdo z vás něco zajímavějšího? Medvěda a podobně... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Medveda nastesti ne. Ale kdyz byla octa mlada jen dva mesice, tak jsem na dalnici trefil pravym zrcatkem nejakeho ptacka. Zustalo po nem na zrcatku par pirek, ale zrcatko ta rana sklopila, to byl ulek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Já sestřeluju idioty co sestřelujou po cestách kočky, psy či jiná zvířata, který těm idiotům nestačí uhnout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Na dalnici mladou srnu, jeste na masine......nedalo se nikam uhnout, bylo to v levym pruhu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 (editace) Když jsem ještě jezdil autobusem, tak jsem vezl z Chorvatska studentky 16-17 let. Tu holky nadšeně vykřikli "jé hele kočička" no a hned nato to autobus zarachtal, jak mi vlítla pod kolo, dvě holky se poblili , ale když vezu lidi tak nemůžu dělat riskantní manévry a tady to stejně už nešlo. Editováno: 2. Červen 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 2. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Ono je opravdu někdy těžké uhnout a to nemusí být ani velká rychlost. Samozřejmě pokud jedu sám tak uhýbám všemu (kromě mušek, tam to opravdu nejde ). Horší je když není kam uhnout. V druhém pruhu auta a ve svým příkop. Co byste udělali kdyby vám tam vletěl jelen nabo kanec a vedle vás auta a u vás svodidla??? Těžká volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Rocky napsal: Ono je opravdu někdy těžké uhnout a to nemusí být ani velká rychlost. Samozřejmě pokud jedu sám tak uhýbám všemu (kromě mušek, tam to opravdu nejde ). Horší je když není kam uhnout. V druhém pruhu auta a ve svým příkop. Co byste udělali kdyby vám tam vletěl jelen nabo kanec a vedle vás auta a u vás svodidla??? Těžká volba Zacal by som brzdit, Sused teras nabral v tatrach kanca s puntom, auto z predu cele na sracky a kanec si odkracal do lesa. Mohol byt aspon gulas, keby ho dobre trafil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tunak napsal: octaviaman napsal: zadr,tak mě tohle jde dolů MILITem,je to rozprašovač,lehce to postříkáš,krátce nech působit a jen prstama to rozšmydlíš a salbým proudem vody to spláchni,po té navoskuj,to je jediné krom šmirglu co pomůže.nenechávej zaschnout déle jak 2 minuty a nedělej na sluníčku.Jinak to i dobře odmaštuje kastli hlavně kolem nádrže,prahy apod. ahoj, ktory Milit pouzivas, maju tych vyrobkov viac. MILIT je na němvyfocené auto a je to na něm i napsané,navíc je to i na čištění špíny z motoru.stojí cca 70kč/500ml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Mě pomáhá ústřižek silonového koberce velikosti houby a voda,jde to s ním opravdu dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Jaký používáte vosk? Z vapky na benzině nebo něco z obchodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.