strejdazub Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ahoj kluci. Nemáte někdo zkušenost s adaptérem pro ovládání USB zařízeníi MOST/AUX vstup. Chtěl bych do toho jít ale zatím jsem to u nikoho nevyděl.Tak hledám info jestli to je opravdu náhrada za měnič a jak to maká. "Nyní je možné originální CD měnič plnohodnotně nahradit běžnou USB Flash pamětí! Adaptér pro připojení USB zařízení k novým OEM autorádiím a navigacím VW s MOST konektorem. Adaptér umožňuje výběr a přehrávání hudebních souborů uložených v přenosné paměti prostřednictvím OEM autorádia. Kromě této funkce disponuje adaptér ještě běžným AUX vstupem pro připojení libovolného zdroje zvukového signálu. USB zařízení se po připojení ovládá jako běžný CD měnič a umožňuje pohyb jak po adresářích USB zařízení, tak po jednotlivých skladbách." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Ahoj kluci.Nemáte někdo zkušenost s adaptérem pro ovládání USB zařízeníi MOST/AUX vstup. Chtěl bych do toho jít ale zatím jsem to u nikoho nevyděl.Tak hledám info jestli to je opravdu náhrada za měnič a jak to maká. "Nyní je možné originální CD měnič plnohodnotně nahradit běžnou USB Flash pamětí! Adaptér pro připojení USB zařízení k novým OEM autorádiím a navigacím VW s MOST konektorem. Adaptér umožňuje výběr a přehrávání hudebních souborů uložených v přenosné paměti prostřednictvím OEM autorádia. Kromě této funkce disponuje adaptér ještě běžným AUX vstupem pro připojení libovolného zdroje zvukového signálu. USB zařízení se po připojení ovládá jako běžný CD měnič a umožňuje pohyb jak po adresářích USB zařízení, tak po jednotlivých skladbách." hele podivej se do sekce Audio myslim, já už to mám pořešený.. a je SUPER.. používám to s připojenou MP3 a fakt BEZVA Akorát si neobjendávej nic odtud, co máš tu citaci ale nech si to udělat u autorizovaného servisu. Cena by měla být se vším všudy asi 1200,- možná i méně.. vim že materiál je asi za 450Kč.. tak sem to hledal a nenašel.. kdyby něco, ptej se na ICQ 474 625 904 podám info.. Editováno: 30. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Otázka na NEXUS a Trimax" Umí to DivX ??? Přehrávat Mapy z CD ? Existuje už s firmwarem s logem Škoda ? - nebo je možnost tento firmware sehnat? Co TV tuner - a ovládání tohoto TV tuneru přes tlačítka či display navigace. díky za odpověď na jirkadj@seznam.cz - nebo sem na diskusi - díky ------------------ Drahé TV Tunery do auta na trhu: http://www.wancar.cz/mm_pages/mm_tv.php .........Nebo levnější : TV karta Leadtek WinFast PRO II, externí TV tuner k LCD / CRT monitoru, DO Odkaz: http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm - toť otázka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.