Srpen 20, 200817 r také bych to neviděl na nějaký facelift - to dříve přijde ten plánovaný model na platformě OI (rok 2011, tuším)..
Srpen 20, 200817 r 1,2? o ničem nevím? No nový motor o objemu 1,2 TSI 105 koní...náhrada 1,6 ...byly i články na auto.cz ...hodně se o něm mluvilo...ale nějak se po tom motoru slehlo ticho
Srpen 20, 200817 r s 1.2 TSI tento rok určitě nepočítej a myslím si že v OII uŽ vůbec, že to bude motor pouze do menších aut -> Fábie, Roomster, Polo, Ibiza...
Srpen 20, 200817 r Když to má být náhrada za 1,6 tak nevidím důvod proč by nemohl být v OII. Přesně, taky si myslím že by do octavie mohl...bude mít asi 102 koní...tak proč ne?
Srpen 20, 200817 r Bych žekl, že ta 1.2TSI bude až v OIII, jinak ale teď tuším probíhaly behěm celozávodky v MB přípravy na jeho výrobu, teď nevím kde jsem to četl, ale nebyla to žádná interní informace...
Srpen 20, 200817 r Tak už to mám: Odborář Je to hned v tom článki na titulní straně. Ale tak do nynější fabie a roomstera by to mohli mrsknout při faceliftu:)
Srpen 20, 200817 r prosim vás nevite kde sou nějaky stranky internetový kde je zaměstnanecký časopi škodamobil???Jinak ta jednadvojka muže bejt celkem supr
Srpen 20, 200817 r no, nevím-ty maloobjemové jednotky mě moc neberou...nikdy nevíš, jak moc je to třeba předimenzované, může to rychle odejít + ani chipování turba např. 1,4 není tak slavné, jako by tomu bylo např. u 1,6 s turbem,atd...
Srpen 20, 200817 r Tři výrazné změny by měly odlišovat faceliftovanou Octavii - zrcátka, světlomety a pravděpodobně i mlhovky, které byly v současné generaci abnormálně rozměrné. , nevím co novinky napíšou, až někdo z jejich rádobymoderátorů uvidí realitu.
Srpen 22, 200817 r v případě už zřejmě ověřeného tvaru světel, mohlo by to vypadat takhle nějak Ten spodek vepredu mne pripomina fotku, kde mela byt udajne fotka muly Yetiho
Srpen 22, 200817 r jakože myslíš, že to byla fotka OII Facelift, či že Yetti má stejný spodek?..Jednak jsem si dost zjišťoval a ověřoval informace, jednak i na těch špionážních fotkách nárazník je vidět - čili ten je asi + / - skoro jistý
Září 1, 200817 r Už by měly běžet, tuším po celozávodce se začínalo naostro a už nějakou dobu předtím se to tak nějak chystalo.
Září 1, 200817 r bývalo, zatím běží na lince předfacelift, face začne běžet až po představení. Samozřejmě, že se pár faceliftů vyrobí taky, ale zatím ani v Boleslavi nejsou k vidění
Září 1, 200817 r No Paříž začíná za měsíc - by mě zajímalo, jestli to budou tajit až do posledního okamžiku (asi se za ni stydí ), nebo pustí oficiální fotky ven dřív, když konkurenti už pomalu všechny pařížské novinky představili a jsou tam podle mě daleko zajímavější auta, než facelift OII...
Září 2, 200817 r No právě že jak píše GC, většina automobilek nějakou fotku pstí dřív a i škodovka to v minulosti už udělala. Úniky informací jsou úplně něco jiného.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.