Přejít na obsah

Octavia II - Facelift


radek_m

Doporučené příspěvky

nevíte, zda bude pasovat ten rámeček okolo climatroniku a rádia na starou oktu??? nevím, zda je ten tvar ovládání klimatorniku stejný... díky ;)

Ten panel je stejný jako u SII, takže to asi nepujde.A i kdyby tak by jsis musel koupit Colombuse nebo Bolero.

Editováno: , autor: triplseven
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak předek se mě libí a to jako hodně, působí mohutně, bytelně, prsotě pěkná.Jen ty světla, na můj vkus jsou protažený moc dozadu.Zrcátka mi nevadí.Lišty v laku super.Zadní světla jsou bez te červné odrazky takove, divné, prázdné.Jinak kočičí oka jsou super.Maxik bude asi moc pěkně udělanej.Volant se mi libi, budí ve mě doboru naladu, smajlik usměvavý.

Jinak zatim mám smíšené pocity.Počkám si na živou a omrknu ji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě facelift teda ne, zvenku mi teď to auto přijde levnější, navíc ty oblý světla mi nějak nesedí ke zbytku tvarů karoserie a evokují Citroen C5 po faceliftu, zadní světla,resp. zbůsob "odstranění" červený odrazky radši bez komentáře, vevnitř ošklivej volant ze Supa... Dvě věci se mi líbí, nový budíky a středová konzola, možná časem i přední nárazník...takže palec dolů a asi to měli nechat jak to bylo, teď je nejhezčí čumák na Superbu.

EDIT: Ježiš, co ta anténa?? :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně nesedí kombinace nového předku s konzervativní a dle mně nadčasovou boční linií..předek tam je jak naroubovaný..a přijde mi, že se tluče proti sobě tvar hlavních světel a mlhovek. Ale je to dojem zatím jen z fotek, v reálu se uvidí. Zadek se mi líbí, už jen proto, že je to v podstatě jen učesaný stávající design

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Predni svetla jsou strasne a to jak v OII facelift, tak FII. Nechapu, proc tak sprznili svetla tou horni blinkrovou casti (FII). Tady na face OII je to podobne. Videl jsem zepredu jak sviti ve tme FII . Tam neni vubec ta blinkrova cast videt a je to parada. Prekryt tyto casti svetel kapotou jak u FII, tak u OII facelift a bylo by to ok. Blinkry resit jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím si, že nemôže nikto tvrdiť, že čosi okopírovali od konkurencie. Predné svetlá sú mixom svetiel predfaceliftovej OII (stredná časť) a Fabie II (zakončenie svetla na kraji). A časť nárazníka pod svetlami je zase zo Superbu II.

Škoda, že nenechali pôvodný panel dvojzónovej klimy. Keď tam dali ten nový, to už bude mať automatické uzatváranie nasávania vzduchu zvonka v závislosti na znečistení vzduchu?

A tie 3 žiarovky v hmlovke by zaujímali aj mňa. Obávam sa, že RS a Scout 3 žiarovky mať nebudú ani po facelifte na budúci rok :(

No ja tvrdím, že sa neskutočne nechali inšpirovať BS4-kou od Brilliance! Schválne, ten rozdiel predkov BS4 a O2FL je zanedbateľný (letmým pohľadom len tie hmlovky). Už O2 chýbajú len chrómové lištičky kol dokola, odlúpnuť znaky s okrídleným šípom a máme tu výdobytok čínskeho autopriemyslu :help:

Klíma by už mala mať senzor kvality vzduchu. Jedna zo žiaroviek v hmlovke je DRL, teda denné osvetlenie, ktoré bude štandardom.

Edit: A nechcite vedieť, ako reagovali predajcovia, ktorí fotky O2FL už videli - nemožem to napísať, lebo by som si musel dať ban za porušenie pravidiel fóra lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsechno pekny, i volat vypada v realu lepe, ale ty predni svetla se me teda nelibi , Sup vypada o poznani v predu lepe, uz kdysi sem videl predni naraznik pro OII face a cekal sem i svetla, ale tohle se jim teda moc nepovedlo :( :( ....je to takovy korejsky.... RS nebo Scout v soucasne podobe vypada lepe, krom zrcatek... interier je diky dilum z SBII zase o levl vyse... ale ty predni svetla me opravdu neberou....hlavne z boku ten predek vylozene nesedi k bocnimu profilu..

...sup2 ma oproti tomu zase hrozny zadek, Combi bude uz jina kava...

:( :( :( :(

post-1286-1222893620_thumb.jpg

post-1286-1222893730_thumb.jpg

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...