ViktorMPI Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Kdyby jen z dálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Som velmi zvedavy na RS...urcite to bude laska na prvy pohlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) Hm, takze nova RS... Editováno: 22. Listopad 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Komu sa teda facelift páči, nech sa páči, objednať a jazdiť. Za seba vravím to, že dizajn je to, kvôli čomu by som si O2FL nekúpil. Aj keď kade chodím, tade hlásim, že auto aby sa nemalo kupovať srdcom ale rozumom, no proste tu mi rozum prestáva fungovať Proc by se melo kupovat rozumem? Kdyby clovek nakupoval rozumem, tak si temer nikdy ani novy auto nekoupi. Interier se mne nazivo libi mnohem vic nez u staryho provedeni. Zvenku mne prijde mnohem lepsi nez na fotkach. Octavia se vyrazne zmenila a od doby Felicie jde o prvni FL prinasejici krom drobneho omlazeni taky zmenou stylu. Mne se treba konecne libi, dospela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 No mě zamlouvá taky. Naživo je opravdu super. Mé příští auto bude face octavka. Jen uvidim co za motor. Buď tam hodim 1.4 TSi nebo 1.6 TDi CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Od pondělí.tj. 48 týden je ve výrobě Zelená Artic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 mam jednu otazocku: ak si teraz objednam octu face 1.4 TSI vyrobia mi ju do konca januara? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie1975 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 zdar chlapi...nevíte jak to vypadá s faceliftem O II RS?...v jakém bude rozsahu a hlavně kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 domino: No mohli by to stihnúť Dix: A od 2KT/09 je vo výrobe aj modrá aqua a od 03KT/09 aj 1.4TSI v kombinácii s DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 'Igor' diky moc, aj baba v skodovke mi to hovorila, ze hadam to stihnu... inak uz mam ponuku hotovu, uz len cakam na ofiko cennik aby mi to manazer mohol podpisat. farbu mam zelenu arctic a este xeny, polokozene sedacky, 17tky pallas, parovacie senzory, radio, multi volant, sklapacie zrkadla a ine "srandy" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 No ja cakam presne na to iste...ale ked to zacnu robit v 2.kt, tak na Slovensku bude najskor o mesiac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 No nevím.než novou OII Face to skoro za ty prachy ročního Supa II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 ked ja proste milujem Octavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Ja mam radsi sex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 'cosby' no je to mozne, ze by som zohnal za tu cenu aj supa, ale firemna politika nepusti, mal som na vyber octu, golfa alebo astru, takze volba padla na octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 včera som na Slovensku objednal OII FL. Zatiaľ to ukazuje výrobu na 2kt/2009. Tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Ja mam radsi sex na to je tu ina tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oktavan Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Návod k obsluze: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...n/Nko_A5_FL.pdfAutorádia a navigace: Blues: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...Blues_A5_FL.pdf Swing: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...Swing_A5_FL.pdf Bolero: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...olero_A5_FL.pdf Amundsen: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...ndsen_A5_FL.pdf Columbus: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...umbus_A5_FL.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 http://auto.idnes.cz/sefdesigner-skody-v-a...36_automoto_fdv Ta skica uplne dole by byla pekna, kdyby sla do vyroby treba se dockas u OIII:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 By bylo zradlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) Som velmi zvedavy na RS...urcite to bude laska na prvy pohlad To určite,ja zvedavý nie som,pretože z toho face sa už pekné auto urobiť nedá,je to kórea,ako vyšitá aj keby jej dali nárazníky z Carrery.Videl som ju naživo a ako plus hodnotím akurát bočné lišty vo farbe auta. Tak ako pohnojili auto,tak pohnojili aj striebornú farbu,ktorá teraz hádže odtien do modra a v tieni upne do siva(šeda).Diamantová bola jedna z najkrajších strieborných farieb A ja som skôr zvedavý na RS kolá,ale asi pre istotu radšej len kúpim Zenithy. Editováno: 29. Listopad 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) No ved proti gustu ziaden disputat...Ale urcite mi mnoho ludi da za pravdu, ze design pred FL bol sice vyvazeny, ale zaroven vazne nudny... Stavim sa, ze keby netrebalo menit predne blatniky, tak vacsina by to prerabala na FL Editováno: 29. Listopad 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Me se moc libi jak puvodni OII tak i FL. Obe verze maji neco do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Měl jsem možnost vidět OII facelift na vlastní oči a vevnitř až na ten hroznej volant je to pěkny a povedeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ved hej, aj mne sa velmi pacia vsetky Octavie, samozrejme aj O2. Ale teraz ked som mal na vyber predFL a FL, tak jednoznacne FL. A nielen kvoli vybave...To iste som kedysi riesil aj s O1 - a nelutujem, ze som pockal na FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.