Scynet Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 (editace) Sorry,ale už len odpoviem,domino rovnaký prevod a rovnaký prevodový stupeň je kapánek rozdiel a pri rovnakom prevode tzn. rovnakom prevodovom pomere lepšie zrýchli auto s vyšším Mk,na to môžeš zobrať jed.Treba si uvedomyť,čo je to Mk a čo KW .A mňa osobne už fakt prestalo baviť zakaždým podradzovať,ak chcem niekoho predbehnúť,tento "pôžitok" prenechám majiteľom benz.motorov Ale napr 1,8TSI je super,tá ťahá dobre hned a dlho,ale ten ťah treba aj zaplatiť. A môže mi hocikto hovoriť,ako mu pôjde 1,4,jednoducho fyzika nepustí a ak chce niekto pri bežných ot tvrdiť niečo iné,nech to podloží konkrétnymi údajmi a nie že"ver tomu,že 1,2 lepšie zrýchli" a pod.To mi pripadá,iba ako také vyťahovanie,nič viac. Skončil som Editováno: 19. Prosinec 2008, autor: Scynet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 (editace) Sorry,ale už len odpoviem,domino rovnaký prevod a rovnaký prevodový stupeň je kapánek rozdiel a pri rovnakom prevode tzn. rovnakom prevodovom pomere lepšie zrýchli auto s vyšším Mk,na to môžeš zobrať jed.Treba si uvedomyť,čo je to Mk a čo KW . Ano, je potřeba si to uvědomit - Mk je pouze vstupní složka, stejně jako otáčky - součin těchto dvou jsou pak ty kW, který jednoznačně určují "energii" pohánějící auto. Pokud mluvíš o stejném stupni, je třeba si uvědomit, že u benzínového motoru to znamená v drtivé většině případů (v praxi při dané rychlosti) vyšší otáčky než u nafťáku a tím pádem ve výsledku může být výšší výkon a tím pádem i dynamika. OK, ale máš pravdu Editováno: 19. Prosinec 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scynet Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 (editace) Skaja nechajme to už,mnemáš pradu pretože ja som písal pri rovnakom prev.pomere a nie stupni.Tam máš otáčky rovnaké a vždy auto zaberá toľko,koľko má Nm na kolách,čiže v tomto prípade aj na hriadeli motora a ani nemusím písať ktoré zabere lepšie. Ak ak by sme chceli mať to iste na kolach,to ako s autom vyšším Mk,tak musíme ísť vo vyšších ot,čo znamená aj parádný rozdiel spotreby,tak ako je to aj v tom teste 1,4 , perpetum mobile neexistuje,fakt to už nechajme. Haloooo vymažte nás odkláňame sa od témy Editováno: 19. Prosinec 2008, autor: Scynet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Mám od novembra objednané auto. Pôvodne predajcovi vyskočil termín výroby na 2kt/09. Minulý týždeň mi ohlásili posunutie na 3kt/09. Dnes som len zo zvedavosti zavolal do predajne a oznámili mi, že auto je vyrobené od 11.decembra.Nič mi to ale nie je platné, lebo vraj len 12.januára začnú autá faktúrovať na Slovensko. Takže reálne mám auto možno koncom januára. Nato, že je kríza, sa veľmi teda nesnažia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpad Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 To je divné, pretože ja som auto objednával koncom októbra a včera som si bol pre auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Vraj to záleží od farby a výbavy. TDI sa vraj robí v BA. Benzín v Čechách. Ja som dal 1,8TSI DSG L&K v zelenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Kde jsi tohle zjistil? Nevím jak to je, ale přijde mi to divné, uvěřil bych rozdělení combi - lift, ale dle motorů?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scynet Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Ja som počul,že v Ba pozastavili výrobu Octáviek,ale nie je to 100%-tná informácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Kazdopadne uz sa mi nechce cakat . Mate nieco nove kedy sa bude vyrabat 1,4 TSI? Plati 2 KT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 nepozastavili, myslím, že na auto.cz písali že sa nezastaví výroba a práve išlo v správach že Fico dal VW daňové prázdniny 420 mil. SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Ale zastavit chtěli, tak krátce po velké slávě s otevřením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 (editace) mischicka: Je to tak, Bratislava robí jedine 1,9 TDI Ambiente a Elegance, a aj to len v striebornej, béžovej a čiernej. cjcoctavian: Podľa mňa sa to posunie, keďže výroba je zastavená až do 13. januára. Editováno: 20. Prosinec 2008, autor: Igor Opravený dátum :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 (editace) haha, tak to je kriza... Rovno mam pockat na O3? Igor, ale ved mna by sa to nemalo tykat, kedze sa vraj na SVK montuju nafty, nie? Editováno: 20. Prosinec 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Do 13. května? To je síla, u nás do 15. ledna, a u Vás o 4 měsíce déle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Mea culpa, už som mal hlavu v lete - samozrejme správne info je, že výroba na všetkých miestach, kde sa Škoda vyrába, je zastavená do 13. januára / ledna. VW Bratislava stojí tiež dovtedy, ak mám dobré info... Tie 2 nové modely, na ktoré dostali tie daňové úľavy by mali byť VW Up a nové Polo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Aha, už jsem se lekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Technický dotaz O2FL, co je potřeba aby fungoval palubní počítač??? toto je palubka Clasicu vypadá stejně jako s palubním počítačem, co teda chybí k zprovoznění (kromě páčky, ta samo chybí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tomu nerozumiem - MFA mal byt az od ambiente Podla mna bude treba len packu a softwarovo to odblokovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) dle návodu je to stejne rozložení jako u palubniho počítače, a u clasica to nemělo ukazovat teplotu. Ale v návodu není vidět jak to mělo vypadat bez teploty. Ten teploměr dle prodejce přidali díky tomu, že mám climu. Navíc se tam ovjevili i další věci: - chlazená schránka - diky klimě - 4x čtecí lampičky - díky alarmu (jsou v nich integrované ultrazvkukové čidla) Takže škodovce určitě děkuji, ale ten PP mně láká..... (upřimě jestli je to jen v páčče tak dělá škoda chybu že to třeva za 3000 nenabízí, já bych do toho asi šel) Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: ttc1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Skoda asi vi, proc to nenabizi... naky 3 000Kc ju imho fakt nezajimaji. Proc by taky mely, kdyz nastavenim vybavy drtivou vetsinu neskudlicich lidi od nakupu te nejlacinejsi verze lehce odradi a vydela na tom desetkrat tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 ttc1: Přečti si poslední příspěvek tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57977&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 tomu rozumím, ale jestli je to opravdu jen jiná páčka tak by ji to výrovbně vyšlo na 100 Kč a vydělala by 2900 to je zas obrácený pohled a také ekonomicky zajímavý. A nejvíc mne překvapuje že to nemá v ceníku vůbec i kdyby to nabídla za víc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Ty bys chtel davat prilezitost skudlilum kupovat neco za 2 900Kc, kdybys mel prilezitost vydelat 29 000Kc? Staci, aby si Ambiente koupil jeden clovek z desiti (nebo ja nevim kolik presne) a uz ses se svou trojkou pro Skodu naprosto nezajimava nicka. Sorry, ale ses pomerne nestandardni zakaznik a v nizsi stredni tride moc lidi nekouka po uplnym zakladu s cilem uskudlit na veci, kterou bude dalsich deset let intenzivne pouzivat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) Mozno ste to este nevideli... Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Kromě toho deštníku je to v katalogu příslušenství: http://new.skoda-auto.com/cze/Documents/Ca...essories_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.