alvisio Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Prosím o vypátrání, kde bych se mohl ve skutečnosti mrknout na dodávaný interiéry do nové Octavie LaK. Jsou dodávány dva - šedá kůže a černá alcantra. Prodejci, ani v Mladé B. mě nejsou schopni poradit. Prý nejsou momentálně ve výrobě - zkouším to už měsíc a stále nic nového. Myslím, že to není možné, aby nebyl ve výrobě ani kus.Pro úplnost - chci motor 1,8TSI s DSG. Cenově se pohybuji s dovybavením dle ceníku na 723 tis. a mám nabídky od cca 660 tis.případně "předváděčka" za cca 620 tis. Poradí někdo, kde bych ty interiéry mohl omrknout? Jsem od Brna. Díky moooc! Ja som videl aj dve Octavie so šedým interiérom. Pravdu povediac, tá šedá je nádherná, ale veľmi, fakt veľmi nepraktická. Obloženie dverí je takisto svetlosivé, ako aj koža a vystavené autá, ktoré boli len vyložené z kamióna, už mali zašpinené všetky časti (ovládanie okien, klučky, atď). Tá koža je naozaj pekná, ale na údržbu veľmi náchylná. Tá čierna je podľa mňa tiž veľmi pekná, a určite je údržba pri nej omnoho jednoduchšia. V každom prípade má aj jedna aj druhá svoje plusy a mínusy. V lete sa bude príjemnejšie nasadať do svetlých sedadiel, ktoré nebudú tak prehriate ako tie čierne, na druhej strane tie čierne majú stred z alcantary, kt. je teplejšia ako čistá koža - výhoda v zime. A takisto pri daždi keď človek premočený alebo zmoknutý nasadne do tej svetlošedej sedačky, tak to tiež asi neni ono. Dá sa povedať, že je to zhruba vyrovnané skóre, ale na každý by si mal sám zvážiť, čo je preňho podstatnejšie. Videl som aj čiernu, tá vyzerá tiež slušne. Ja osobne si tiež idem objednať OII face combi 1,8 TSI L&K, po všetkých mojich zváženiach to bude šedá anthracite (na 75%) a interiér Alcantara (na 99%). Osobne si myslím si, že farba je super, a tým čiernym interiérom nič nepokazím. Ale pravdu povediac, veľmi pekná je kombinácia Anthracite šedá + svetlošedý interiér. Tá DSG ma tiež láka, len nemám možnosť si ju vyskúšať, trošku ma to štve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) Když jsem se o tom bavil s vícero lidma, tak mě všichni ubezpečovali, že světlá kůže je mnohem lépe udržovatelná než ta samá barva u klasickýho potahu ... A měli pravdu ... Zpočátku jsem se toho taky obával, ale při normálnim fungování se to špiní úplně standardnim způsobem ... Na těch tmavších barvách spíš není to ušpinění vidět, takže potom si na to člověk sedne v čistejch montérkách a jakej byl ... Editováno: 26. leden 2009, autor: rorda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Igor:Dřevěný dekor jde jenom v Eleganci,v LaK ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Kuze je na udrzbu lepsi jak bezne calouneni. Bohuzel mam kozeny sedadla jenom v obyvaku, ale na udrzbu parada. Staci utrit a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Dix1: Áno máš pravdu, bola to len Elegance s koženými sedadlami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak Vam muzu rict, ze obcas ten facelift kdyz potkam tak bych blil, ale obcas to nevypada nejhur, dost zalezi na barve. Myslim, ze si zas casem zvyknem, ac ted se mi stale mnohem vic libi predfacelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Zvykneme si jako u všech "moderních" škodovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak Vam muzu rict, ze obcas ten facelift kdyz potkam tak bych blil, ale obcas to nevypada nejhur, dost zalezi na barve. Myslim, ze si zas casem zvyknem, ac ted se mi stale mnohem vic libi predfacelift. Tiež si myslím že svetlé najviac sedia faceliftu, čierna je asi najhoršia kombinácia, hlavne kvôli veľkým predným svetlám. Svetlé farby sú fakti najlepšie, najmä strieborná, cappucino, ale aj šedá anthracite sa mi veľmi páči. Som veľmi zvedavý, ako bude vyzerať facelift s farbou rosso brunello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) To se bude dávat i na octavku?? Tato barva se mi velmi líbí Editováno: 28. leden 2009, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 To se bude dávat i na octavku?? Tato barva se mi velmi líbí Jasné že bude, výroba má nabehnúť v 25 týždni 2009, t.j. začiatkom leta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Zvykneme si jako u všech "moderních" škodovek... No tak na fobii sem si teda nezvykl, to je proste HNUS ... sem zvedavej na RSko ... snad se to zlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 já si zvyknul i na tu Fábii,s hezkejma kolama to není zase tak špatný.Navíc se mi teď moc líbí Sportline v černý barvě se stříbrnou střechou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No tak na fobii sem si teda nezvykl, to je proste HNUS ... sem zvedavej na RSko ... snad se to zlepsi. Na tu ještě taky ne, ale Rooma jako auto pro přítulku/manželku bych už kousl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ja si taky nezvyk a vim, ze se ani nezvyknu Kdyz se mi neco nelibi, ani se o to nesnazim. Prvni Fabie mi doted neprijde jako hezky auto (obzvlast zepredu), ale proti dvojce je to vrchol designu. Korejci uz delaj hezky auta, viz Pro'Ceed, Epica, atd. Ale svetla az k zrcatkum a la Pezot nebo Opel, jaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 já si zvyknul i na tu Fábii,s hezkejma kolama to není zase tak špatný.Navíc se mi teď moc líbí Sportline v černý barvě se stříbrnou střechou No nevim, ja z ni nadsenej nejsem, to uz i ta octule FL je hezci : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Tiež si myslím že svetlé najviac sedia faceliftu, čierna je asi najhoršia kombinácia, hlavne kvôli veľkým predným svetlám. Svetlé farby sú fakti najlepšie, najmä strieborná, cappucino, ale aj šedá anthracite sa mi veľmi páči. Som veľmi zvedavý, ako bude vyzerať facelift s farbou rosso brunello Suhlas, videl som uz dost FL a musim uznat, ze omnoho viac sa jej hodia velmi svetle farby (arctic, striaborna). Modra ee... Editováno: 28. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ja dneska videl prvne live Arctic a ta barva je moc hezka, proti barvam pred FL je to urcite krok kupredu. Ale tezko rict jak to bude vypadat, kdyz to nebude novy, novej lak je peknej na kazdym aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak trosku prestize: prave som sa dozvedel, ze zelena Arctic je totozny odtien s tou, co sa davala na A8 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak to je jasný, Audi dělalo pořádek ve skladu a našlo pár sudů barvy, tak ju strčili ke škodovce, ať se toho zbaví ...dělám si prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Nemůžu si pomoct, ale mě to na těch fotkách připadá spíš jako modrá než zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To máš jako zelená Island...někdo ji vidí modrou, někdo zelenou...a ve skutečnosti je škodovou definována jako šedo-modro-zelená (s čímž je problém na úřadě, protože dnešní registr vozidel je natolik vyspělý, že umí jen dvoubarevný kombinace ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 mne pripada skor zelena-hlavne na tychto zaberoch. Ale mam spoluziaka, co aj jasnu zelenu nazve ocelovomodra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 na OI sme mali v technickom napísané, bola to niečo ako graphitka na predface a bolo tam šedá metalíza strieborná sivá či nejako tak ale túto zelenú by som si nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jsem během dvou dnů 8 faceliftovaných octávek. Tak mě se ta zelená líbí,ale na tu A8 nepasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ja dokonca viac:) nieco mi sepka, ze FL bude velmi uspesny model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.