Únor 7, 200817 r No, hrál sem si ale žádná sláva lidičky takže se neleknětě.Tady je pár octavii Přihodil jsem i superba.
Únor 7, 200817 r někde kolovaly fotky octavie jak testovali brzdy a mělo to jinej nárazník... tuším že zrovna tady v tom tématu, ale už to tu není a v tisku taky nic... je to jakési na prd
Únor 7, 200817 r No, hrál sem si ale žádná sláva lidičky takže se neleknětě.Tady je pár octaviiPřihodil jsem i superba. velebnosti, já jdu blejt!
Únor 8, 200817 r někde kolovaly fotky octavie jak testovali brzdy a mělo to jinej nárazník... tuším že zrovna tady v tom tématu, ale už to tu není a v tisku taky nic... je to jakési na prd Myslíš tohle:
Únor 8, 200817 r Myslíš tohle: Já si ale myslím že to není testovani faceliftu octavie II.vypadá to na test brzd yetiho, ma ten předni spojler dost vysoko a k ty karoserii octavie II vůbec nejdou..
Únor 8, 200817 r někde kolovaly fotky octavie jak testovali brzdy a mělo to jinej nárazník... tuším že zrovna tady v tom tématu, ale už to tu není a v tisku taky nic... je to jakési na prd Ještě sem našel další:
Únor 8, 200817 r jo todle jsem myslel, ale zřejmě jde pouze o test brzd... no ja by som tipol mulu yetiho
Únor 9, 200817 r tak jsem trochu googlil... nevim co je na tom pravdy na automixu si v konetarich autori clanku dost "vyslechli" ze delaj z lidi blbce.. :-D
Únor 9, 200817 r Taky si myslím tak tak, yetti bude na podvozku OII, takže je to vylice pravděpodobné
Únor 12, 200817 r tak jsem trochu googlil... nevim co je na tom pravdy na automixu si v konetarich autori clanku dost "vyslechli" ze delaj z lidi blbce.. :-D To je RSKO NE?))
Únor 12, 200817 r To je RSKO NE?)) To je RSko, který má skoro-sportpaketový nárazníky a jiný disky, možná dokonce z Fábie, to přesně nevím Upraveno Únor 12, 200817 r od SKAJA
Únor 12, 200817 r Mimochodem na facelift RS letos zapomeňte (stejně jako Scout), ty budou mít facelift, až příští rok v Ženevě. RS letos dostane jen CR,DSG s řazením na volantu a nový interiér...
Únor 12, 200817 r Mimochodem na facelift RS letos zapomeňte (stejně jako Scout), ty budou mít facelift, až příští rok v Ženevě. RS letos dostane jen CR,DSG s řazením na volantu a nový interiér... Coze? Jak DSG, jak razeni na volantu? Ach jo... Co s interierem? Povidej prehanej.... Upraveno Únor 12, 200817 r od Doli
Únor 12, 200817 r DSG s řazením na volantu bych teda sakra bral...doufám že to bude i v nabídce u normál Oct.II....jestli ano tak neváhám ani minutu
Únor 13, 200817 r také budou určitě new světla vpředu s tím počítejte Myslis? No snad je nejak nezkur...
Únor 13, 200817 r nooo podla mna zmenia tvar prednych svetiel tak ze nezasiahnu do blatnikov akurat zrejme tu spodnu cast vytiahnu tam vlnku ... v style novy sup ... no aale vsak uvidime .. dufam ze to bude vo vysledku vypadat nejako slusne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.