Lancelot Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jedna z možných výhod je třeba i menší povinný, což je stále pro dost lidí zásadní Ano, na to, přiznávám, jsem zapomněl Nechystá se náhodou u nás náhodou změna systému, že se nebude platit podle objemu, ale podle výkonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Ja mám na ten facelift trochu zmiešané názory, tak budem hodnotiť až keď to uvidím naživo. Ale pokiaľ nebudú natáčacie bixenóny, tak nevidím dôvod na upgrade. Nový Superb sa mi pozdáva trochu viac, hoci predná maska je tam taká nejaká disproporčná. Čo sa týka ceny, tak si myslím, že to bude približne rovnaké, ako u všetkých predošlých modelov. Teda nové svetlá, nárazník a kapota. Našťastie nebýva zvykom pri facelifte meniť predné blatníky. Ja som šuškandu o 3,2 V6 pre OII RS už pred časom počul, okrem iného to aj nepriamo naznačili v jednom z testov OII RS (tuším ten žltý kombík TDI) na Prima Autosalone - že vraj do roka a do dňa už nebude TFSI vrcholnou motorizáciou. To by moje info mohlo potvrdzovať. Ale nechajme sa prekvapiť. Hoci ja by som TFSI za 3,2 nemenil, lebo spotreba narastie dosť a výkon nie úmerne tej spotrebe. Ohľadom toho 1,4 TSI - už som ho skúšal a moje nadšenie zase nie je až také veľké. Jednak som čakal, že to bude mať nižšiu spotrebu. Tie čísla, čo naskakovali na počítači boli veľmi podobné tým, ktoré bežne vídavam pri 2,0 TFSI. Záťah je pekný, motor je neskutočne lineárny, necítiť ani nábeh turba ani kompresora, v aute je až podozrivé ticho a motor viac cítiť než počuť. Ale priznávam, že už to hraničí so zvukom elektromobilu a mne tam niečo chýba. Trochu basov - nie od výfuku - ale od motora pri zábere by nezaškodilo. Ale taký malý motor skôr bzučí, než by príjemne basoval. Takže určite by som radšej volil 2,0 TFSI. Rozdiel v spotrebe je malý. RE: No ona ta 3,2 V6 by mela bejt co jsem zaslechl v ostrejsi verzi, nez je ORSII, spousta lidi totiz rika, ze je RSII oproti RS1 malo sportovni, jak vzhlednove, tak podvozkove.. no nechme se prekvapit, treba vznikne neco jako ma Seat FR - RS a Cupra- ..? Editováno: 25. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Ja mám na ten facelift trochu zmiešané názory, tak budem hodnotiť až keď to uvidím naživo. Ale pokiaľ nebudú natáčacie bixenóny, tak nevidím dôvod na upgrade. Nový Superb sa mi pozdáva trochu viac, hoci predná maska je tam taká nejaká disproporčná. Čo sa týka ceny, tak si myslím, že to bude približne rovnaké, ako u všetkých predošlých modelov. Teda nové svetlá, nárazník a kapota. Našťastie nebýva zvykom pri facelifte meniť predné blatníky. Ja som šuškandu o 3,2 V6 pre OII RS už pred časom počul, okrem iného to aj nepriamo naznačili v jednom z testov OII RS (tuším ten žltý kombík TDI) na Prima Autosalone - že vraj do roka a do dňa už nebude TFSI vrcholnou motorizáciou. To by moje info mohlo potvrdzovať. Ale nechajme sa prekvapiť. Hoci ja by som TFSI za 3,2 nemenil, lebo spotreba narastie dosť a výkon nie úmerne tej spotrebe. Ohľadom toho 1,4 TSI - už som ho skúšal a moje nadšenie zase nie je až také veľké. Jednak som čakal, že to bude mať nižšiu spotrebu. Tie čísla, čo naskakovali na počítači boli veľmi podobné tým, ktoré bežne vídavam pri 2,0 TFSI. Záťah je pekný, motor je neskutočne lineárny, necítiť ani nábeh turba ani kompresora, v aute je až podozrivé ticho a motor viac cítiť než počuť. Ale priznávam, že už to hraničí so zvukom elektromobilu a mne tam niečo chýba. Trochu basov - nie od výfuku - ale od motora pri zábere by nezaškodilo. Ale taký malý motor skôr bzučí, než by príjemne basoval. Takže určite by som radšej volil 2,0 TFSI. Rozdiel v spotrebe je malý. RE: No ona ta 3,2 V6 by mela bejt co jsem zaslechl v ostrejsi verzi, nez je ORSII, spousta lidi totiz rika, ze je RSII oproti RS1 malo sportovni, jak vzhlednove, tak podvozkove.. no nechme se prekvapit, treba vznikne neco jako ma Seat FR - RS a Cupra- ..? Octavia LR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 no na tom obrázku jak je ten facelift a stříbrná stávající octa RS, tak jednoznačně to RSo!!!! Ten facelift nic moc teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jedna z možných výhod je třeba i menší povinný, což je stále pro dost lidí zásadní Ano, na to, přiznávám, jsem zapomněl Nechystá se náhodou u nás náhodou změna systému, že se nebude platit podle objemu, ale podle výkonu? U Wustenrotu už to tak funguje,já se vejdu se 77 kw do kategorie 51 - 80kw.A tam jsou ty ceny celkem zajímavý. http://www.wuestenrotpojistovna.cz/upload/...ik_POV_2007.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jedna z možných výhod je třeba i menší povinný, což je stále pro dost lidí zásadní Ano, na to, přiznávám, jsem zapomněl Nechystá se náhodou u nás náhodou změna systému, že se nebude platit podle objemu, ale podle výkonu? U Wustenrotu už to tak funguje,já se vejdu se 77 kw do kategorie 51 - 80kw.A tam jsou ty ceny celkem zajímavý. http://www.wuestenrotpojistovna.cz/upload/...ik_POV_2007.pdf To me poser ... vidim dobre, ze zensky maj levnejsi pojisteni ?? Co to je za bordel ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 prosim vas dajte odkaz, kde sa tu pisalo o DSG prevodovkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12431 teda je pravda, ze hledani na tomhle foru je v tomhle trošku nedokonalý, protože chce zadat minimálně 4 písmena, nicméně to téma je asi o 5 řádek pod tímhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 A co toto? http://news.auto.cz/zeneva-2007/skoda-v-ze...-oficialne.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 A co toto? http://news.auto.cz/zeneva-2007/skoda-v-ze...-oficialne.html No konecne 1,8TFSi a nemastnej neslanej 2,0 110kW pude do kytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 (editace) Už se pilně tesuje...zde fotka z alp, z faceliftu má zatím jen změněnou spodní půlku nárazníku kvůli testu chlazení brzd, ale i tak už můžete spekulovat...(třeba jak ty otvory na mlhovky přesahují do boku...) Editováno: 1. Červen 2007, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Už se pilně tesuje...zde fotka z alp, z faceliftu má zatím jen změněnou spodní půlku nárazníku kvůli testu chlazení brzd, ale i tak už můžete spekulovat...(třeba jak ty otvory na mlhovky přesahují do boku...) Článek na iDnes: http://auto.idnes.cz/skoda-chysta-octavii-...0_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 No zatim to vypada divne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Nějak se mi to nelíbí . Možná snad časem, ale jen možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Já myslím, že to bude OK. Těžko teď hodnotit, když je to zamaskované. I BMW M3 E92 vypadalo divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Jsem zvědav, jestli už budou zadní světla konečně LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Jsem zvědav, jestli už budou zadní světla konečně LED. Tomu nevěřím, pokud to někdy škodovka použije, tak na zcela novém autě a ne na faceliftu staršího modelu.. Jinak na těch fotkách není krom "upraveného" nárazníku nic nového vidět, nebo jsem něco přehlédl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Vypadá určitě lépe než, když se tu někde objevili fotomontáže s maskou podobnou roomsteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Prijde mi to temer jako kdyby tam placli naraznik z O1, nebo uplne z jinyho auta. Alespon podle tech fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Vypadá určitě lépe než, když se tu někde objevili fotomontáže s maskou podobnou roomsteru. Jj, Roomster/Fabia II vzhled je tragédie, snad se neuchýlí i u OII tímhle směrem...i když aspoň by ty předfaceliftové vynikly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Vypadá určitě lépe než, když se tu někde objevili fotomontáže s maskou podobnou roomsteru. Jj, Roomster/Fabia II vzhled je tragédie, snad se neuchýlí i u OII tímhle směrem...i když aspoň by ty předfaceliftové vynikly To máš pravdu vynikly, ale jinak by to byla ostuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Jsem zvědav, jestli už budou zadní světla konečně LED. RE: Tezko, to by je dostal facelift Sup .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 teda mě ten přední nárazník přijde děsnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 teda mě ten přední nárazník přijde děsnej Takovej ten nárazník určitě nebude, připadá mi to jak nějaké maskování, skutečný tvar bude možná pod tím hnusem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 teda mě ten přední nárazník přijde děsnej Takovej ten nárazník určitě nebude, připadá mi to jak nějaké maskování, skutečný tvár bude možná pod tím hnusem:) To jo,tohle mi připadá jako megatuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.