Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Koukám že tenhle thread nějak skomírá, takže jen rychlá ilustrace jak to podle mě bude vypadat... musí to

pořádně překopat, aby předělávání na face byla ta správná sranda...:-)

octaht0.th.jpg

jak vidno,i ty ses docela pěkně vypiplal..vypadá to dobře,jen máš ten předek trošku moc skloněný..zkus ho trošku "ztrmět" a zvětš masku :palec2:

Vloženo
jak vidno,i ty ses docela pěkně vypiplal..vypadá to dobře,jen máš ten předek trošku moc skloněný..zkus ho trošku "ztrmět" a zvětš masku :palec2:

Moc hezká práce, ale nelíbí se mi to že by superb a octavia měla uplně totožná světla...to snad ne

Vloženo
a co to v tom clanku vlastne take zaujimave pisali ?

Bolo to zo Slovenska :) Pojaté všeobecněji, spíš taková úvaha, že Fabia by měla mít facelift už v roce 2010 a provedení RS v roce 2009, na OII tam byla dost nepovedená montáž, kdy na stávající design včetně masky byla plácnutá světla z nového supa..no vypadalo to otřesně. Byl to kraťoučký článek..

Vloženo

Ešte šťastie, že ten článok stiahli - bola to taká neskutočná zmes vymyslených "zaručených" informácií, že až...

P.S. Článok stiahli po intervencii ŠAS :ph34r:

Vloženo
:-) SAS sponzor inkriminovaneho webu ?

Zdravím, vím že jdu trošku mimo ale chtěl jsem jen poprosit jestli nevíte kde sehnat cd ze stého výročí Automobilky Škoda...moc prosím.Předem děkuji

Vloženo
Zdravím, vím že jdu trošku mimo ale chtěl jsem jen poprosit jestli nevíte kde sehnat cd ze stého výročí Automobilky Škoda...moc prosím.Předem děkuji

radši se neptej,nebo dostaneš varování za otázky mimo sekce od nějakého méněcenného správce,jak je tady zvykem :palec2::kol-98:

Vloženo

Tak já se zeptám na něj, s adminama a modama jsem vycházel vždy dobře a nehodlám na tom nic měnit, takže v poho :);)

Kde se dá sehnat CD ze stého výročí automobilky?? ...fakt bych to taky rád viděl, vůbec sem netušil, že něco takovýho existuje :help:

• o 2 týdny později...
Vloženo
Když budete mít štěstí tak ho uvidíte taky, už jezdí po republice .. je to mix FII, SII ... nijak mě to nenadchlo ..

z FII světla až do kapoty a z SII tvar blikačů (opačný než teď) ???? :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...