Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

rolbař: Copak to nejelo zamaskované?

rolbař: Copak to nejelo zamaskované?

možná nárazníky, jinak sem si nevšiml, jel v protisměru, ale světla byly vidět i maska

ten předek bych vystihl slovy: rozesmátej SUPII :D

Upraveno od rolbař

dnes viděn černý facelift combi u Svitav směr Olomouc, hrnul to slušně a někdo za nim jel jako ďas (asi lovec fotek). Jinak zadek je změna jen světla a chromové lišty. Předek už tu několikrát byl, je to hoodně jak SII a to foto, jak je v příspěvku vejš od DenyhoKR

tak OK, mi se to jeví docela fajn...ta první verze s nižšími světly byla lepší, ale je to hezčí, než stávající OII - ta už je až moc hranatá a "vysoko posazená"... :)

Upraveno od Deny.Kr

chlapi, já si zjišťoval informace, dal jsem si práci a udělal fotomontáž, na které je toho dost poznat (řekl bych)..od zasvěcených bych žádal naoplátku jednu službičku (chtějí-li dotyční zůstat v anonymitě, tak přes SZ): docela hodně potřebuji vědět, jakými motory bude oplývat OII Facelift 4x4 - především: dostane 4x4 i 1,4 TSI?! Čím dříve se to dozvím, tím dříve se dá domlouvat ve firmě - čekat na oficiální představení nejde, neb v té době bude auto objednáno (půjde-li to). Díky moc předem :palec2:

Upraveno od Deny.Kr

Ty woe, kdybys aspoň nějakou firmu měl, Ty jim to jako řešíš nebo co :doh ?

nestarej se a hleď si svýho

PRO OSTATNÍ: Bude-li tady on stále chodit a neustále rejpat, končím i s touto sekcí = žádné zásobování novinkama..všeho moc škodí a magorů už mám dost

Upraveno od Deny.Kr

docela hodně potřebuji vědět, jakými motory bude oplývat OII Facelift 4x4 - především: dostane 4x4 i 1,4 TSI?!

Nie, 1.4 TSI pre 4x4 nie je plánovaná. Bude jedine 1.8 TSI 118kw, od 45KT (informácia je potvrdená), kedy skončí 2.0 FSI.

dostal jsem před tebou stejnou odpověď, děkuju :palec2:

jn, taky jsem už četl..opravdu obsáhlé info :D - jediné, co jsem nevěděl a ani nevím, zda tomu věřit, je ten 3,6 pro RS

Navíc tam maj blbost protože 1.4 TSi v OII nebude s kompresorem ale pouze s turbem. A 3.6 FSI do OII RS je taky nesmysl. FL OIIRS dostane 2.0 TSI 155kW 340 Nm

To jsou hrozny blaboly, co tam vesej na net...

A ty reakce tech dikutujicich. Banda radoby chytrych ignorantu. Ani nepochopili, ze ty fotky nejsou facelift... :feve:

V diskuzi tam jsou vážně úsměvné slinty :) A to jsem jich četl jen asi dvanáct...

Ani nepochopili, ze ty fotky nejsou facelift... :feve:

:smich:

fotky uz operativne predelali :-) mazec

Spis bych rekl ze to vycucali odsud :)

fotky uz operativne predelali :-) mazec

heh :D

Spis bych rekl ze to vycucali odsud :)

Bych řekl, že nejenom odsuď, kdysi mi už ukradli fotky z garáže a teď napsali informaci, kterou jsem schválně v garáži vypustil jako fake. lol Inu, kdo chce kam...

Navíc tam maj blbost protože 1.4 TSi v OII nebude s kompresorem ale pouze s turbem. A 3.6 FSI do OII RS je taky nesmysl. FL OIIRS dostane 2.0 TSI 155kW 340 Nm

Tou RS bych si nebyl jistý, 2.0TSI ano, 155kW ne...

Ta RS mi taky nesedí, necháme se překvapit...

Bych řekl, že nejenom odsuď, kdysi mi už ukradli fotky z garáže a teď napsali informaci, kterou jsem schválně v garáži vypustil jako fake. lol Inu, kdo chce kam...

jo?! :smich:

jo?! :smich:

RS právě dostalo novej motor?nevím jestli dostane další...i když tá se to považovat za náhradu technologie

to "jo?" byla reakce na to, co udělal na svých stránkách :D

Upraveno od Deny.Kr

Bude aj aspon minoritny facelift O1? Neviem ci mam cakat, alebo proste dat RS naraznik ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.