George Couser Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 rolbař: Copak to nejelo zamaskované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) rolbař: Copak to nejelo zamaskované? možná nárazníky, jinak sem si nevšiml, jel v protisměru, ale světla byly vidět i maska ten předek bych vystihl slovy: rozesmátej SUPII Editováno: 17. Srpen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) dnes viděn černý facelift combi u Svitav směr Olomouc, hrnul to slušně a někdo za nim jel jako ďas (asi lovec fotek). Jinak zadek je změna jen světla a chromové lišty. Předek už tu několikrát byl, je to hoodně jak SII a to foto, jak je v příspěvku vejš od DenyhoKR tak OK, mi se to jeví docela fajn...ta první verze s nižšími světly byla lepší, ale je to hezčí, než stávající OII - ta už je až moc hranatá a "vysoko posazená"... Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) chlapi, já si zjišťoval informace, dal jsem si práci a udělal fotomontáž, na které je toho dost poznat (řekl bych)..od zasvěcených bych žádal naoplátku jednu službičku (chtějí-li dotyční zůstat v anonymitě, tak přes SZ): docela hodně potřebuji vědět, jakými motory bude oplývat OII Facelift 4x4 - především: dostane 4x4 i 1,4 TSI?! Čím dříve se to dozvím, tím dříve se dá domlouvat ve firmě - čekat na oficiální představení nejde, neb v té době bude auto objednáno (půjde-li to). Díky moc předem Editováno: 19. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Ty woe, kdybys aspoň nějakou firmu měl, Ty jim to jako řešíš nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) nestarej se a hleď si svýho PRO OSTATNÍ: Bude-li tady on stále chodit a neustále rejpat, končím i s touto sekcí = žádné zásobování novinkama..všeho moc škodí a magorů už mám dost Editováno: 19. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 docela hodně potřebuji vědět, jakými motory bude oplývat OII Facelift 4x4 - především: dostane 4x4 i 1,4 TSI?! Nie, 1.4 TSI pre 4x4 nie je plánovaná. Bude jedine 1.8 TSI 118kw, od 45KT (informácia je potvrdená), kedy skončí 2.0 FSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 dostal jsem před tebou stejnou odpověď, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 nic mco nam nerekli :-/ http://www.novinky.cz/clanek/147628-exkluz...utomobilky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 nic mco nam nerekli :-/http://www.novinky.cz/clanek/147628-exkluz...utomobilky.html No , řekli nám novinky který známe už měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jn, taky jsem už četl..opravdu obsáhlé info - jediné, co jsem nevěděl a ani nevím, zda tomu věřit, je ten 3,6 pro RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Navíc tam maj blbost protože 1.4 TSi v OII nebude s kompresorem ale pouze s turbem. A 3.6 FSI do OII RS je taky nesmysl. FL OIIRS dostane 2.0 TSI 155kW 340 Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 To jsou hrozny blaboly, co tam vesej na net... A ty reakce tech dikutujicich. Banda radoby chytrych ignorantu. Ani nepochopili, ze ty fotky nejsou facelift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 V diskuzi tam jsou vážně úsměvné slinty A to jsem jich četl jen asi dvanáct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Ani nepochopili, ze ty fotky nejsou facelift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 fotky uz operativne predelali :-) mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Spis bych rekl ze to vycucali odsud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 fotky uz operativne predelali :-) mazec heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Spis bych rekl ze to vycucali odsud Bych řekl, že nejenom odsuď, kdysi mi už ukradli fotky z garáže a teď napsali informaci, kterou jsem schválně v garáži vypustil jako fake. Inu, kdo chce kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Navíc tam maj blbost protože 1.4 TSi v OII nebude s kompresorem ale pouze s turbem. A 3.6 FSI do OII RS je taky nesmysl. FL OIIRS dostane 2.0 TSI 155kW 340 Nm Tou RS bych si nebyl jistý, 2.0TSI ano, 155kW ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Ta RS mi taky nesedí, necháme se překvapit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Bych řekl, že nejenom odsuď, kdysi mi už ukradli fotky z garáže a teď napsali informaci, kterou jsem schválně v garáži vypustil jako fake. Inu, kdo chce kam... jo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jo?! RS právě dostalo novej motor?nevím jestli dostane další...i když tá se to považovat za náhradu technologie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) to "jo?" byla reakce na to, co udělal na svých stránkách Editováno: 20. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Bude aj aspon minoritny facelift O1? Neviem ci mam cakat, alebo proste dat RS naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.