pentadius Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Spis bych to videl na novy motor do OII RS 2.0 TSI... Vsak se mame na co tesit, co nam facelift u RS prinese. Že by ten novej motor tak jel jak popisuje Karlos ? V tom případě by to muselo být 2.0 TFSI 195 kW co dávají do S3, ale i tak mi nesedí ten počet těch laufů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak silnější 2.0TFSI dělaj zatim jen pro Audi a to má "jen"211koní,tj.o 11koníků víc než stávající OII RS-TFSI.....To mi zas nepřijde jako bůh ví jaký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Oni dělaj už 2.0TFSI 195kw jo?????..to jsem ani netušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 A co Leon Cupra s 240 koňma?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Kdeže Karlosi, pokud vím tak 2.0 TFSI dělají Škoda Octavia RS = 147 kW Golf GTI 30 edition nebo Pirelli = 169 kW Seat Leon Cupra = 177 kW Audi S3 = 195 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak ono třeba nějaký 2,0 TFSI nic neznamená... Třeba osoběn jsem zažil motor stejný, který, když byl rozjetý tak to předemnou hnal jak kráva a než by ten svůj rozhejbal tak by mě přeci jen o něco ujel................ Laufů můžeš přeci mít kolik chceš, jsou to přeci jen koncovky a nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak to jsem ani netušil.....já myslel že nejvíc má zatim 2.0TFSI u A5,A4 apod.z 211koňma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 To ano,ale jeho taky zpomalilo auto,tak akceleroval dokonce z o trochu menší rychlosti než já........Já s k němu už pomalu dotahoval.......v tom se mu uvolnila cesta a najednou byl v prdeli,takže stejnej motor tam rozhodně neměl............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Hele chlapi mam dozat nebo téma pro všechny. Je řeč o 2,0? jo a jeden má 110 kw, druhej 125 kw, další 147 kw, další 169 a dál 177 a dál tuší m195. Není to třeba jen jeden výrobce, který to dělá pro všechny ať je to v motorech tak třeba v oblečení, v elektronice atd... akorát má namakaný kilovaty? jako je to jen dotaz a myšlenka né odpovědi a jistoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 U tech A5, A4 jsou novinky. Myslim ze zrovna ted v A5 jsou nově. Ja bych tam asi zadnej "brutalni" motor necekal...Je o nich zname ze jezdi jak prasata, takze tomu davaj poradnou cocku. ono ostatne staci jestli si upravili (chipem) motor ze 200K na 240K a to uz je taky znat (z vlastni zkusenosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Přesně mam stejnej názor. Chip a je to úplně někde jinde, ale by by dobrý vědět jak to dotyčný auto na tom bylo jak v obsahu tak v KW! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Myslim že určitě to je totožnej motor z dílny VW,akorát víc nadopovanej a řekl bych teda že s těma 195kw tam bude navíc už i kompresor jako tomu je u těch 1.4TSI...ale nevim,je to jen můj názor,protože nějaké detaily o 2.0TFSI 195kw jsem nikde zatim ani nečetl..... Jinak z těma 110kw to si ještě určitě pleteš ze starym 1.8T 110kw......Já teda 2.0TFSI ze 110kw neznám a vlastně ani ze 125kw....to už má dnes víc i 1.4TSI(ty jsou od 90kw do 125kw)..teda co vím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Bylo to braný všeobecně nehledě co je diesel a benzin jen prostě všeobecně, že i stenej motor se stejnýma vlastnostma má jeden více KW oproti druhému. Viz Volkswagen a Škoda do nedávna, či Seat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak to je taky samozřejmě možný že tam měli upravenej 2.0TFSI o nějakej ten koník+jejich brutál.způsob.jízdy a navíc v té OII oproti mě z SII 1.8TSI už ten rozdíl třeba 80koníků bude sakra znatelněj,ale pořád mě hlodá proč zo mělo 2x2 výfuky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Jak je dloho co tu byla někde vyvofocena O2 s dvěmi koncovkami výfuků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Laufů tam můžeš mít koli chceš, může to být jen maskování třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Jen stručný popis rozdílů mezi 2. a 4. generací: Děkuji za informace, ale chtěl bych se stejně zeptat. Jak je to s 1 a 4 generací? Ty nebyli? Děkuji za info a vysvětlení, ale ta 4 to už je dobrá kvalitka, už se to hodně přibližuje plnohodnotným offroadům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Ahoj, tak udajně by měla škodovka OII Facelift představit v říjnu ... viz idnes.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 3,6 do OII RS je blbost. Tam určitě zůstane 2,0T(F)Si. Docela by mě zajímalo co si to potkal. Dvoulaufových aut moc nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 podle mě to byl 2.0 FSI z Fábie S2000 to je panečku motůrek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 To bylo právě testovácí auto s HTP "fšefčervenym". Verze s červeným "TP" má oproti čtyřem laufům ty laufy jen dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=873476 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 tvar sice známe dlouho, nic-méně je to první "live" foto, že.. ..musí se nechat, že je tvar konečně zajímavější a dynamičtější, než ten stávající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Teda ale Škodovka tentokrát vážně čeká dlouho...snad už všechny automobilky ukázaly fotky premiér pro Paříže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 No to víš, všichni se chlubí, aby přilákali potenciální zájemce, kdežto škodovka neustále tají, aby je neodpudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.