Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Spis bych to videl na novy motor do OII RS 2.0 TSI... :) Vsak se mame na co tesit, co nam facelift u RS prinese. ;)

Že by ten novej motor tak jel jak popisuje Karlos ?

V tom případě by to muselo být 2.0 TFSI 195 kW co dávají do S3, ale i tak mi nesedí ten počet těch laufů :kuk:

Vloženo

Tak silnější 2.0TFSI dělaj zatim jen pro Audi a to má "jen"211koní,tj.o 11koníků víc než stávající OII RS-TFSI.....To mi zas nepřijde jako bůh ví jaký rozdíl.

Vloženo

Tak ono třeba nějaký 2,0 TFSI nic neznamená... Třeba osoběn jsem zažil motor stejný, který, když byl rozjetý tak to předemnou hnal jak kráva a než by ten svůj rozhejbal tak by mě přeci jen o něco ujel................

Laufů můžeš přeci mít kolik chceš, jsou to přeci jen koncovky a nic víc

Vloženo

To ano,ale jeho taky zpomalilo auto,tak akceleroval dokonce z o trochu menší rychlosti než já........Já s k němu už pomalu dotahoval.......v tom se mu uvolnila cesta a najednou byl v prdeli,takže stejnej motor tam rozhodně neměl............

Vloženo

Hele chlapi mam dozat nebo téma pro všechny. Je řeč o 2,0? jo a jeden má 110 kw, druhej 125 kw, další 147 kw, další 169 a dál 177 a dál tuší m195. Není to třeba jen jeden výrobce, který to dělá pro všechny ať je to v motorech tak třeba v oblečení, v elektronice atd... akorát má namakaný kilovaty? jako je to jen dotaz a myšlenka né odpovědi a jistoty

Vloženo

U tech A5, A4 jsou novinky. Myslim ze zrovna ted v A5 jsou nově.

Ja bych tam asi zadnej "brutalni" motor necekal...Je o nich zname ze jezdi jak prasata, takze tomu davaj poradnou cocku. ono ostatne staci jestli si upravili (chipem) motor ze 200K na 240K a to uz je taky znat (z vlastni zkusenosti).

Vloženo

Myslim že určitě to je totožnej motor z dílny VW,akorát víc nadopovanej a řekl bych teda že s těma 195kw tam bude navíc už i kompresor jako tomu je u těch 1.4TSI...ale nevim,je to jen můj názor,protože nějaké detaily o 2.0TFSI 195kw jsem nikde zatim ani nečetl.....

Jinak z těma 110kw to si ještě určitě pleteš ze starym 1.8T 110kw......Já teda 2.0TFSI ze 110kw neznám a vlastně ani ze 125kw....to už má dnes víc i 1.4TSI(ty jsou od 90kw do 125kw)..teda co vím.....

Vloženo

Bylo to braný všeobecně nehledě co je diesel a benzin jen prostě všeobecně, že i stenej motor se stejnýma vlastnostma má jeden více KW oproti druhému. Viz Volkswagen a Škoda do nedávna, či Seat

Vloženo

Tak to je taky samozřejmě možný že tam měli upravenej 2.0TFSI o nějakej ten koník+jejich brutál.způsob.jízdy a navíc v té OII oproti mě z SII 1.8TSI už ten rozdíl třeba 80koníků bude sakra znatelněj,ale pořád mě hlodá proč zo mělo 2x2 výfuky......

Vloženo
Jen stručný popis rozdílů mezi 2. a 4. generací:

haldexdg4.th.jpg

Děkuji za informace, ale chtěl bych se stejně zeptat. Jak je to s 1 a 4 generací? Ty nebyli? Děkuji za info a vysvětlení, ale ta 4 to už je dobrá kvalitka, už se to hodně přibližuje plnohodnotným offroadům :palec2::)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...