Dix1 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Mě se líbí Zelená Artic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 (editace) Ja mam arctic uz objednany Ale dufam, ze to nebude presne taky odtien ako mava Pug 307... Editováno: 15. Listopad 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Ja bych zas rekl ze corrida na FL pasuje jak prdel na hrnec! Je to jasna volba az budu objednavat FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Ja neviem. Mne sa to nepozdava hlavne z predneho 3/4 pohladu...Ale mne sa napr. corrida pacila na O1 facelifte a O2 predfacelifte. Ale ved kazdy ma iny vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Červenou mám rád na sport.autech..na nějakých malých autech...u OII max.na RS,ale jinak na obyč.verzi se mi to ani trochu nelíbí,to už bych radši volil bílou...... Že jsem spíš na tmavý barvy,tak u faceliftu se mi moc líbí ta zelená artic..viděl jsem jí na vlastní oči a je moc gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Prikladam pre porovnanie aj 3 ramenny nemultifunkcny volant pre bezne verzie a ine drobnosti (zasterky som este na facelifte nevidel... ) Ten volant je sice MF, ale je to ten superbový hnus A to "stříbro-chrom", bude tedy i kolem řadičky a popelníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Nevim jake mate informace o verzi FL OII Scout a RS, ale me v salonu rikali ze Scout ani RS FL nebude, ze jim Skodovka rikala, ze jsou to prestizni modely u kterych nic menit nebudou, max ten interier a zrcatka. Ja jsem za to rad nebot na to salonu meli uz FL Combi, nevypada spatne, ale me se vubec nelibi hlavne ten volant a hlavne vsudepritomny chrom na kterem jsou stale videt otisky prstu. Kamarad ma noveho Superba takze muzu potvrdit ze to tam jde sakra videt. Budu totiz objednavat Scouta tak snad bude vse puvdni bez FL, tak uz se bojim jenom ty zrcatka by mohli dat ty nove :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tam se má měnit jenom interiér a zrcátka.Mám ceníky na Scout a RS a příplatková výbava je shodná s FL.Ceníky jsou 11/08. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Lenze nebudes mat natacacie xena na tejto RS a Scoutovi... A facelift bude aj pre ne, som si isty, mozno uz na jar Inac podla mna sa na predfacelift viac hodia povodne zrkadla - ich tvar koresponduje s tvarom prednych svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Specialne pre Dixa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No to jsem zvědavý kdo má pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 http://new.skoda-auto.com/cze/Documents/Ca...ricelist_CZ.pdf http://new.skoda-auto.com/cze/Documents/Ca...ricelist_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No ved proste predfacelift...Aku ma logiku aby vrchol modelovej rady nebol faceliftovany? To potom nemuseli robit ani LaK...Proste chcu aby sa stale nieco dialo... Ved mozno uz Zeneva ukaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Docela jsem překvapen že 1.4TSI se začne dávat do OII až po novém roce,protože jak jsem v týdnu viděl v tom německu tu řadu kamiónu které tam měli jen OII-facelift,tak na všech co jsem zahlídnul zadek bylo označení TSI .....což bych řekl že je právě označení 1.4TSI ne???....ta 1.8TSI by měla být značená TSI.....teda aspoň podle mě.. Neni to zas jen vyjebávka pro ČR a v D se už prodává nyní???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 IMHO červený Íčko je 1.8, 1.4ka bude celá chromová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak co je potom označení TSI ???....četl jsem totiž na netu nějakej článek o OII a tam byl facelift na obrázkách a ten měl právě toto označení.....podle toho jsem usoudil že 1.4TSI je TSI a 1.8TSI bude TSI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 TSI jsem snad nikdy neviděl. Nicméně podle tohodle článku se utvrzuji v tom, že TSI je 1.8 a čistě chrom 1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) RS a Scout facelift bude. Octavia RS Octavia Scout Editováno: 16. Listopad 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Doli:Exteriér nemáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) Tak to TSI mohlo být označení RS....on to byl combík co jsem na něm viděl toto označení,tak jsem nějak v tom combiku RS nerozeznal.......ale zas na druhou stranu RS nemá vzadu označení motorizace,ale jen to V ..tak to nevim co to mělo znamenat.... Editováno: 16. Listopad 2008, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Zatím jsem viděl jenom TDI a to bylo celé chromované.Byla to ta 1.9 TDI PD 77 KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) karlos3: Tak nahoď ten článek, nebo si už nevzpomeneš, kde jsi to tak mohl číst?? Editováno: 16. Listopad 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Je to už nějakej ten den co jsem to četl,navíc prolejzám snad vše o autech....tak už nevim přešně,ale prolezu to a snad to najdu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No pokud to není moc dlouho, třeba pomůže mrknout do historie ...ikdyž ono je to nakonec skoro jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) Pridavam interier Scouta. Exterier bude neskor...ako hovorim:) Editováno: 16. Listopad 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.