wrccko Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 ale to treba k tomu určite aj komplet blatníky, nárazník ak myslíš predné, lebo ak zadné, tak to je iba o jednu odrazku menej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-e-v-l Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) Prosim, mozte sem niekto hodit realne foto ako svietia tie denne svetla v hmlovkach faceliftu? Vdaka. Tady máš fotku denního svícení, kvalita nic moc, je to focený mobilem Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: z-e-v-l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Super Aku mas farbu? Je to Aqua? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-e-v-l Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Zelená arctic. Dával jsem sem o pár stránek zpět nějaký fotky. To denní svícení je dobrý tak na léto, zadek totiž vůbec nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak ve spojení se senzorem by to mělo být v poho - vyloženě ve dne svítí SPDS a jakmile klesne intenzita okolního světla, rozsvítí se to komplet...to bych viděl jako vcelku přijatelný řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tiez si myslim, ze ked su potrebne svetla cez den vpredu, tak uz vzadu nie su potrebne? Zozadu auto nemusi byt videne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Zelená arctic. Dával jsem sem o pár stránek zpět nějaký fotky. To denní svícení je dobrý tak na léto, zadek totiž vůbec nesvítí. jaj, z tej fotky sa mi to zdalo ako modra. Dufam, ze ta zelena je vazne pekna. kedze na nu cakam...Objednal som ju len na zaklade toho, co som videl na fotkach tak teraz dufam, ze to nebude nieco ako ma PUG 307, lebo ta sa mi uz nepaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Zozadu auto nemusi byt videne? Tak samozřejmě musí být vidět i zezadu, ale tam je to IMHO daleko míň kritický, protože zatímco když jede v protisměru, je rychlost přibližování daleko větší a navíc při předjíždění nebo v zatáčkách se svítící auto zahlédne líp, zatímco když jedu za ním, tak se přibližuju relativně pomalu a nepřipadá mi to tak podstatný, upřímně řečeno abych přehlídnul auto před sebou a napálil do něj, to bych musel dělat všechno jen né sledovat cestu (a v tom případě sou i světla prt platný). Samozřejmě něco jinýho je např. při vjezdu do lesa, do tunelu nebo za šera, mlhy, deště - ale tam právě senzor automaticky zadek nahodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 este keby bol ten senzor bez automatickych stieracov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jaj, z tej fotky sa mi to zdalo ako modra. Dufam, ze ta zelena je vazne pekna. kedze na nu cakam...Objednal som ju len na zaklade toho, co som videl na fotkach tak teraz dufam, ze to nebude nieco ako ma PUG 307, lebo ta sa mi uz nepaci... Ja som tú zelenú už videl, mimochodom dala by sa vidieť v skladoch danubiaservise v BA, poviem ti, že nie je zlá, ale aj tak je béžová alebo anthracite krajšia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Cappuchino nechcem, taku maju firemne a mam ich uz dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 OII FL so svetelným senzorom svieti cez deň iba vpredu? Vie to niekto presne? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 No bylo by to logické, když tam jsou světla pro denní svícení, ta bývají zpravidla jen vpředu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Akurát,že podľa vyhlášky majú svietiť obrysové svetlá a nie len predné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Nikita1: Není pravda - obrysové musí svítit pouze tehdy, pokud nemáš speciální SPDS. Pokud je máš (a jsou samo homologované), stačí když svítí tyto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Asi takhle: kámoška ted kupovala Audi A4 a má pro běžné denní svícení jen přední světla.Zadní světla při tomto režimu nesvíti.Taky jsem na to koukál jako blázen ale JE TO TAK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) Keď som to čítal,tam výnimka nebola,len toľko že majú svietiť obrysové,ale je to možné,ruku do ohňa za to nedám Akurát som niečo našiel "Nerád kazím nadšenie slovenských vodičov, ale dnes bola o tom reč v rádiu a Vlado Dymov sa na to spýtal policajného riaditeľa. Ten sa vyjadril, že počas dňa treba svietiť stretávacími svetlami + obrysové + EČV (ŠPZ) + koncové svetlá. Denné svetlá o akých tu píšete, slovenská vyhláška nepozná, aj keď vo zvyšnej európe to už funguje. Takže tie Audiny s dennými svetlami porušujú predpisy (na Slovensku)." Tak neviem,ako je to v Čechách,ale asi podobne ako u nás Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) U nás jsi povinen svítit celoročně potkávačkama (a ne obrysovkama), nebo jen SPDS-je-li jimy auto vybaveno Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Tak tak, zřejmě rozdíl v legislativě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Denne v Čechách môže použiť,ale ak ich nemá musí mať rozsvietené aj obrysové Paragraf 32, odstavec 1 Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová a potkávací světla, nebo světla pro denní svícení, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu. Tramvaj musí mít rozsvícena buď potkávací světla nebo světla pro denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Ved je to uplne jasne: bud len denne alebo stratavacie a vsetko co k nim patri (obrysovky, ECV,interier)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Není to tak jasné - třeba interiér svítí nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 viem, ale komu by sa chcelo este toto domyslat a predrazovat vyrobu - hoc len o par korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Je to otázka kódování...a třeba moje nefaceliftová OII to tak měla z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 OII FL svítí při dennim jen těmi před.den.světly..zad.nesvítí......toho jsem si taky všiml už několikrát na ulici když jsem FL viděl......prostě alá Audi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.