Červen 9, 200817 r JEDUUUUUUU, a jeste jede hodne kluku ze seat clubu, mame sraz u Moravskeho Zemskeho archivu v Brne Bohunicich
Červen 12, 200817 r Kdo chce dva volnásky na tribuny t2,t3,c,c,g , tak at mě napíše, do soboty 12:00 jsem v Brně, tak jsou k mání. lupeny zamluveny pro johnxx Upraveno Červen 12, 200817 r od MUSA
Červen 12, 200817 r Taky jedu.. v nedelu .. mam V.I.P listky tak valim:) V kolik budeš u Rohlenky ??? Dakie a spol. budou cca v 10:00 na okruhu, tak bych to viděl tak v 9:30. Ale přené info v kolik a kde budu mět asi až v sobotu.
Červen 12, 200817 r v kolik..? neviimm jedu tam s kamosema..a ja neridim.. takze se jim musim podriidit :/
Červen 12, 200817 r Skoda ze se to kreje s Tyncem, bych se prijel podivat jak TDI rozsekaj auta s palivem do zapalovace
Červen 13, 200817 r Autor Vloni, když jsem tohle téma založil tak jsem si pokecal sám se sebou a letos, když pojede dost lidí tak profrčím kolem Brna a zastavím se o 700km dál. Škoda. Tak snad v září na GTéčkách.
Červen 15, 200817 r Tak co kdopak byl ? S kym sem se nevedomky minul ? Osobne se mi to moc libilo zvlaste ten odpoledni zavod
Červen 15, 200817 r Kuci tak presto ze sem nedal vedet sem s etaky zucastnil dneska a musim rict ze to je krasny zazitek Byl sem na C kde vy ?
Červen 15, 200817 r my byli na "G" pentadius: díky za dáreček, pane jsem velký dlužník!!! ajaj, tos píchnul na služebáku?
Červen 15, 200817 r Petřík: Ty jsi tajemný muž, když už na nějaký sraz jedeš, tak o tom nikdo neví a nikdo tě vlastně tedy ani nepozná Pentadius: Ty jsi to měl i se zastávkama v boxech?
Červen 15, 200817 r Tak jsem na techto zavodech byl s VIP vstupenkama a bylo to super, clovek se vsude dostal, videl vse LIVE a ne jen v televizi, vyborna akcicka
Červen 15, 200817 r Kuci tak presto ze sem nedal vedet sem s etaky zucastnil dneska a musim rict ze to je krasny zazitek Byl sem na C kde vy ? No my se pohybovali primo na te zastresene tribude pred startem na Formuli Master ale pak sme se na WTCC presunuli na tu vedlejsi co je za startem smerem k prvni zatacce a tam to bylo o dost lepsi - clovek tam mel lepsi prehled o deni na trati.Jediny co nam to tam trochu zneprijemnovalo byl jakejsi lehce pripitej nemec nebo madar nebo co to bylo - ten rval jak pes furt Upraveno Červen 15, 200817 r od Planeta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.