TomTailor Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj nevím jestli to tu je ale nenašel jsem to! Neboj te dával jsem hledáni všechno ale nenašel jsem to! Proto bych ctěl poradit kde bych se dočetl nebo z vlastních zkušeností. Chci najít kabel co vede k lampičce nad řidičem. Kudy vede a co všechno je třeba sundat abych se k němu dostal. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Je za odkladacou skrinkou spolujazdca a pravým predným stlpikom ide hore k lampičke treba dať dolu tu skrinku a plast zo stlpiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTailor Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Je za odkladacou skrinkou spolujazdca a pravým predným stlpikom ide hore k lampičke treba dať dolu tu skrinku a plast zo stlpiku! Super vše oka! Díkec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 od toho tu sme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A který kabel na které svorkovnici to je - nebylo by kdyžtak foto? Měl jsem ten samý dotaz a dostal jsem tuhle odpověď: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=492225 Je za odkladacou skrinkou spolujazdca a pravým predným stlpikom ide hore k lampičke treba dať dolu tu skrinku a plast zo stlpiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Myslím že s tým obrázkom na ktorú poukazuješ (môj post) je to jasné, ale postol som ti tam niečo ešte... A který kabel na které svorkovnici to je - nebylo by kdyžtak foto?Měl jsem ten samý dotaz a dostal jsem tuhle odpověď: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=492225 Je za odkladacou skrinkou spolujazdca a pravým predným stlpikom ide hore k lampičke treba dať dolu tu skrinku a plast zo stlpiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.