Špacír Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Ahoj všichni.Díky za rady, díra v nárazníku je odstraněná . Ale mám od včerejška jinej problém.Svítí mi konrtolka na servo .Co s tím . Jsem fakt laik a auto mám asi 2 měsíce . 1,4 MPi 2001. Navíc zejtra jedeme na dovču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumec Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Ahoj všichni.Díky za rady, díra v nárazníku je odstraněná . Ale mám od včerejška jinej problém.Svítí mi konrtolka na servo .Co s tím . Jsem fakt laik a auto mám asi 2 měsíce . 1,4 MPi 2001. Navíc zejtra jedeme na dovču. Jede ti to servo nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Špacír Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 (editace) Ahoj všichni.Díky za rady, díra v nárazníku je odstraněná . Ale mám od včerejška jinej problém.Svítí mi konrtolka na servo .Co s tím . Jsem fakt laik a auto mám asi 2 měsíce . 1,4 MPi 2001. Navíc zejtra jedeme na dovču. Jede ti to servo nebo ne ? Jde to úplně stejně ,jako když ta kontrolka nesvítila.Navíc ona nesvítí stabilně.Včera se mi za jízdy rozsvítila dvakrát ,dneska jednou. Editováno: 22. Červen 2007, autor: Špacír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 to bude asi snimac G250 (trw) mas odmotany svazok kablov ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 čau, mám stejnej problém i motorizaci a rok výroby. Při malých otáčkách nejede servo, jak seš na tom Ty? Hodil jsem to na VAG a hlásilo to snímač otáček serva, tak jsem ho objednal u Sebo (člen klubu) a po neděli bude bez problému. Ceny má lidové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Špacír Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 čau, mám stejnej problém i motorizaci a rok výroby. Při malých otáčkách nejede servo, jak seš na tom Ty? Hodil jsem to na VAG a hlásilo to snímač otáček serva, tak jsem ho objednal u Sebo (člen klubu) a po neděli bude bez problému. Ceny má lidové. Čau.ted jsem dočetl téma servo a jsem z toho na palici.Ne ,že bych to nepochopil, ale nadovču odjet musim,takže doufám ,že tim ješte nezkur..... něco jinýho.Utěšuje mě jenom to, že manželka odjela do práce a nic nesvítí,ani nesvítilo.A ty ceny , to je fakt mazec. Takže po dovče se asi pudeme s rodinou pást,protože pěšky nikdo chodit nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 čau, mám stejnej problém i motorizaci a rok výroby. Při malých otáčkách nejede servo, jak seš na tom Ty? Hodil jsem to na VAG a hlásilo to snímač otáček serva, tak jsem ho objednal u Sebo (člen klubu) a po neděli bude bez problému. Ceny má lidové. Čau.ted jsem dočetl téma servo a jsem z toho na palici.Ne ,že bych to nepochopil, ale nadovču odjet musim,takže doufám ,že tim ješte nezkur..... něco jinýho.Utěšuje mě jenom to, že manželka odjela do práce a nic nesvítí,ani nesvítilo.A ty ceny , to je fakt mazec. Takže po dovče se asi pudeme s rodinou pást,protože pěšky nikdo chodit nechce. Neber si to tak, zezačátku jsem to viděl taky černě, ale VAG mě uklidnil, jestli máš možnost ještě před dovčou někde u známýho nebo ve škodovce, tak si to nech napojit a uvidíš. Pokud se rozsvítí kontrolka, tak chcípni motor a znovu nastartuj a pokud se nerozsvítí hned po nastartování, tak to vypadá jen na snímač otáček serva trw a to je otázka cca. 2,000ká + práce(hodina). Jinak pěknou dovču a pak dej vědět co to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Špacír Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 (editace) čau, mám stejnej problém i motorizaci a rok výroby. Při malých otáčkách nejede servo, jak seš na tom Ty? Hodil jsem to na VAG a hlásilo to snímač otáček serva, tak jsem ho objednal u Sebo (člen klubu) a po neděli bude bez problému. Ceny má lidové. Čau.ted jsem dočetl téma servo a jsem z toho na palici.Ne ,že bych to nepochopil, ale nadovču odjet musim,takže doufám ,že tim ješte nezkur..... něco jinýho.Utěšuje mě jenom to, že manželka odjela do práce a nic nesvítí,ani nesvítilo.A ty ceny , to je fakt mazec. Takže po dovče se asi pudeme s rodinou pást,protože pěšky nikdo chodit nechce. Neber si to tak, zezačátku jsem to viděl taky černě, ale VAG mě uklidnil, jestli máš možnost ještě před dovčou někde u známýho nebo ve škodovce, tak si to nech napojit a uvidíš. Pokud se rozsvítí kontrolka, tak chcípni motor a znovu nastartuj a pokud se nerozsvítí hned po nastartování, tak to vypadá jen na snímač otáček serva trw a to je otázka cca. 2,000ká + práce(hodina). Jinak pěknou dovču a pak dej vědět co to bylo. Fachčí mi to přesně, jak si to popsal.Rozsvíti , chcípnu pak už se nerozsv. Na dovču jedu ráno v 6h kvůli nástupu a to skoro přez půl rep. A vědet Ti určitě dám.Dík trochu si mě uklidnil.Už jsem do Berušky vrazil víc.Čágo za tejden. !!! Proč mám u svejch příspěvků "varování 0% " Editováno: 22. Červen 2007, autor: Špacír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.