Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všichni.Díky za rady, díra v nárazníku je odstraněná . Ale mám od včerejška jinej problém.Svítí mi konrtolka na servo .Co s tím . Jsem fakt laik a auto mám asi 2 měsíce . 1,4 MPi 2001. Navíc zejtra jedeme na dovču.

Ahoj všichni.Díky za rady, díra v nárazníku je odstraněná . Ale mám od včerejška jinej problém.Svítí mi konrtolka na servo .Co s tím . Jsem fakt laik a auto mám asi 2 měsíce . 1,4 MPi 2001. Navíc zejtra jedeme na dovču.

Jede ti to servo nebo ne ?

• Autor

Jede ti to servo nebo ne ?

Jde to úplně stejně ,jako když ta kontrolka nesvítila.Navíc ona nesvítí stabilně.Včera se mi za jízdy rozsvítila dvakrát ,dneska jednou.

Upraveno od Špacír

to bude asi snimac G250 (trw) mas odmotany svazok kablov ?

čau, mám stejnej problém i motorizaci a rok výroby. Při malých otáčkách nejede servo, jak seš na tom Ty? Hodil jsem to na VAG a hlásilo to snímač otáček serva, tak jsem ho objednal u Sebo (člen klubu) a po neděli bude bez problému. Ceny má lidové. :palec2:

• Autor
čau, mám stejnej problém i motorizaci a rok výroby. Při malých otáčkách nejede servo, jak seš na tom Ty? Hodil jsem to na VAG a hlásilo to snímač otáček serva, tak jsem ho objednal u Sebo (člen klubu) a po neděli bude bez problému. Ceny má lidové. :palec2:

Čau.ted jsem dočetl téma servo a jsem z toho na palici.Ne ,že bych to nepochopil, ale nadovču odjet musim,takže doufám ,že tim ješte nezkur..... něco jinýho.Utěšuje mě jenom to, že manželka odjela do práce a nic nesvítí,ani nesvítilo.A ty ceny , to je fakt mazec. Takže po dovče se asi pudeme s rodinou pást,protože pěšky nikdo chodit nechce.

Čau.ted jsem dočetl téma servo a jsem z toho na palici.Ne ,že bych to nepochopil, ale nadovču odjet musim,takže doufám ,že tim ješte nezkur..... něco jinýho.Utěšuje mě jenom to, že manželka odjela do práce a nic nesvítí,ani nesvítilo.A ty ceny , to je fakt mazec. Takže po dovče se asi pudeme s rodinou pást,protože pěšky nikdo chodit nechce.

Neber si to tak, zezačátku jsem to viděl taky černě, ale VAG mě uklidnil, jestli máš možnost ještě před dovčou někde u známýho nebo ve škodovce, tak si to nech napojit a uvidíš. Pokud se rozsvítí kontrolka, tak chcípni motor a znovu nastartuj a pokud se nerozsvítí hned po nastartování, tak to vypadá jen na snímač otáček serva trw a to je otázka cca. 2,000ká + práce(hodina). Jinak pěknou dovču a pak dej vědět co to bylo.

• Autor

Neber si to tak, zezačátku jsem to viděl taky černě, ale VAG mě uklidnil, jestli máš možnost ještě před dovčou někde u známýho nebo ve škodovce, tak si to nech napojit a uvidíš. Pokud se rozsvítí kontrolka, tak chcípni motor a znovu nastartuj a pokud se nerozsvítí hned po nastartování, tak to vypadá jen na snímač otáček serva trw a to je otázka cca. 2,000ká + práce(hodina). Jinak pěknou dovču a pak dej vědět co to bylo.

Fachčí mi to přesně, jak si to popsal.Rozsvíti , chcípnu pak už se nerozsv. Na dovču jedu ráno v 6h kvůli nástupu a to skoro přez půl rep. A vědet Ti určitě dám.Dík trochu si mě uklidnil.Už jsem do Berušky vrazil víc.Čágo za tejden. !!! Proč mám u svejch příspěvků "varování 0% "

Upraveno od Špacír

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.