najmis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Rada to bejt fakt neměla.... tak nevím proč se tomu hned směješ...byl to dotaz... ;)Máš pravdu že když povolíš ty šrouby té malé konzole že zároven povolíš celou nápravnici...já ji tam nechal a nemusel ji tak ještě odělovat od řízení...Njn tak každej to děláme asi jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Rada to bejt fakt neměla.... tak nevím proč se tomu hned směješ...byl to dotaz... ;)Máš pravdu že když povolíš ty šrouby té malé konzole že zároven povolíš celou nápravnici...já ji tam nechal a nemusel ji tak ještě odělovat od řízení...Njn tak každej to děláme asi jinak... směju se né tobě ale tomu co jsem napsal ..aby jsi to nepochopil nějak špatně... víš.. samo ,že nápravnice se tam může nechat ale více méně je to už jedno .. řízení 4 šroubky navíc .. a zbytek si rozeberu pěkně v klidu na zemi .. atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 V pohodě.... Kolikrát i 4 šrouby dokážou potrápit..... Já sem mechanik samouk..proto ten dotaz....ale tak hlavní je že se věc zdaří at s nápravnicej dole nebo na autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 V pohodě.... Kolikrát i 4 šrouby dokážou potrápit..... Já sem mechanik samouk..proto ten dotaz....ale tak hlavní je že se věc zdaří at s nápravnicej dole nebo na autě... Jo jo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 zdravím všechny .. se omlouvám ale s časových důvodu moc nestíhám dělat foto .. ale něco se brzy oběví .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ahoj Garny! Potřeboval bych vyměnit manžetu na pravé poloose na mém Supovi. Měl by jsi čas třeba v pondělí 5.10? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ahoj .. no uděláme .. v pondělí .. no to tet nevím protožetoho mám docela dost .. ale radči mi zavolej at se domluvíme přesněji .. ahoj . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Po dlouhé odmlce jsem zase tady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lim Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Koukam fotecky nejsou,prace hodne, tak to asi moje chorachtavka co jsem vcera vecer pristavil taky nebude zviditelnena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 neboj .. po delší době jsem zase zabrousil ... ale po pravdě toho času fakt malo ... jen na papírování ,jako faktury atd,nabídky a další,uklid a internet bych zaměstnal tak určitě jednho člověka .... :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 O II tady pána s klubu ... výmněna turba ...domontáž deštového senzoru a zatmavovací zrcátko,uprava napájení navigace a další servis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 ještě něco málo ... protože internet a stránky moc nestíhám ... tak se omlouvám i lidem co mi psal- SZ .. a třeba neodpověděl .. není to že bych nechtěl ale to že jsem četl až tet ... a proto , zda kdo něco potřebuje tak at mě radči kontaktuje na prac fon 777005887 a domluvíme co a jak .. děkuji .. G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Bobíkova ala tomášova octa na výmněnu výfuku ... standart na rs a v celku .. a uplně new ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondalus Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Tak bych se chtel preipojit k vetsine a podekovat Garnymu za skvele odvedenou praci, bezvadnou domluvu atd... Tempomat funguje paradne. A na tech dalsich vecech se dohodneme. dik Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Přidávám sem také veřejné poděkování a poklonu Garnymu a hlavně jeho šikovnejm ručičkám. Super odvedená práce a určitě se na tebe v budoucnu znovu obrátím. Ještě jednou díky. J.P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Děkuji Garny za bezvadnou domluvu a práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Není zač .... Jinak nějak trochu a stále nestíhám ... práci Ano ale ještě internet a fora jsou už trochu problém ... A proto radči volejte na 777005887 a vyřídíme zakázku ... díky garny Děkuji Garny za bezvadnou domluvu a práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Tak jsem zase trochu zpět .. sice trochu nestíhám ---- ale co se děje ohledně práce tam preciznost a podstivost je stále na místě .. jen ten internet vázne .. tak jak jsem psal dříve telefon skoro non stop 777005887 .. je jistota děkuji za pochopení .. Není zač .... Jinak nějak trochu a stále nestíhám ... práci Ano ale ještě internet a fora jsou už trochu problém ... A proto radči volejte na 777005887 a vyřídíme zakázku ... díky garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palad1n Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Pridavam se k zastupu a taky dekuju za pomoc s vozidlem + vstricny pristup - co se tyce motoru, tak vse uz slape tak jak ma a priste bychom doresili zbytek. Nemohu jinak nez doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Existuje jeste servis? Nemuzu se dovolat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartic Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Chtěl bych poděkovat Garnymu, že mně vyřešil problémy s motorem 1.8 20V Turbo AUM, který mně dlouho trápily a nedařilo se to servisům vyřešit + ještě ta náprava a jiné věci. Opravdu super přátelský přístup, fajn ceny a hlavně v oboru machr. Ještě jednou díky za perfektně odvedenou práci:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Zdravím vše .. servis stále a pořád funguje ..jen je lepší s časových důvodů a i organizačních radči volat na 777005887 .. děkuji za pochopdení .. garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 zdarec. chtěl bych se zeptat zda-li děláš i dodělávky ESP. Mám Octavii RS 2003, je tam ASR (mk60), ale chtěl bych dodělat ESP, zatím však nevím o nikom kdo by to udělal. kdyžtak prosím i hrubou cenovou kalkulaci. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) hoj co by me u tebe stala oprava PP a LZ dveri? (stahovacka) + prava vnejsi manzeta + stredove ulozeni stab. ? Jsem cca 100km od tebe tak jestli by jsi to dokazal udelat i na pockani diky Octavia 1.6 74kw 1997 Editováno: 4. Září 2011, autor: RadaR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Ahoj, děláš i VW, nebo jen Škodu? Potřeboval bych kouknout asi nádrž (podtlak, problémy se startem a rozjezdem po delším stání), nasadit manžetu na předním tlumiči a kouknout předek, nějak mi tam při zatáčení něco praská (možná jen pružina, nebo co) a samo mnoho dalšího :-) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.