Srpen 11, 200916 r Rada to bejt fakt neměla.... tak nevím proč se tomu hned směješ...byl to dotaz... ;)Máš pravdu že když povolíš ty šrouby té malé konzole že zároven povolíš celou nápravnici...já ji tam nechal a nemusel ji tak ještě odělovat od řízení...Njn tak každej to děláme asi jinak...
Srpen 13, 200916 r Autor Rada to bejt fakt neměla.... tak nevím proč se tomu hned směješ...byl to dotaz... ;)Máš pravdu že když povolíš ty šrouby té malé konzole že zároven povolíš celou nápravnici...já ji tam nechal a nemusel ji tak ještě odělovat od řízení...Njn tak každej to děláme asi jinak... směju se né tobě ale tomu co jsem napsal ..aby jsi to nepochopil nějak špatně... víš.. samo ,že nápravnice se tam může nechat ale více méně je to už jedno .. řízení 4 šroubky navíc .. a zbytek si rozeberu pěkně v klidu na zemi .. atd...
Srpen 13, 200916 r V pohodě.... Kolikrát i 4 šrouby dokážou potrápit..... Já sem mechanik samouk..proto ten dotaz....ale tak hlavní je že se věc zdaří at s nápravnicej dole nebo na autě...
Srpen 17, 200916 r Autor V pohodě.... Kolikrát i 4 šrouby dokážou potrápit..... Já sem mechanik samouk..proto ten dotaz....ale tak hlavní je že se věc zdaří at s nápravnicej dole nebo na autě... Jo jo v pohodě
Září 28, 200915 r Autor zdravím všechny .. se omlouvám ale s časových důvodu moc nestíhám dělat foto .. ale něco se brzy oběví ..
Září 29, 200915 r Ahoj Garny! Potřeboval bych vyměnit manžetu na pravé poloose na mém Supovi. Měl by jsi čas třeba v pondělí 5.10? Dík za info.
Říjen 1, 200915 r Autor Ahoj .. no uděláme .. v pondělí .. no to tet nevím protožetoho mám docela dost .. ale radči mi zavolej at se domluvíme přesněji .. ahoj . .
Květen 5, 201015 r Koukam fotecky nejsou,prace hodne, tak to asi moje chorachtavka co jsem vcera vecer pristavil taky nebude zviditelnena
Květen 17, 201015 r Autor neboj .. po delší době jsem zase zabrousil ... ale po pravdě toho času fakt malo ... jen na papírování ,jako faktury atd,nabídky a další,uklid a internet bych zaměstnal tak určitě jednho člověka .... :-))))
Květen 17, 201015 r Autor O II tady pána s klubu ... výmněna turba ...domontáž deštového senzoru a zatmavovací zrcátko,uprava napájení navigace a další servis ...
Květen 17, 201015 r Autor ještě něco málo ... protože internet a stránky moc nestíhám ... tak se omlouvám i lidem co mi psal- SZ .. a třeba neodpověděl .. není to že bych nechtěl ale to že jsem četl až tet ... a proto , zda kdo něco potřebuje tak at mě radči kontaktuje na prac fon 777005887 a domluvíme co a jak .. děkuji .. G.
Květen 17, 201015 r Autor Bobíkova ala tomášova octa na výmněnu výfuku ... standart na rs a v celku .. a uplně new ... :-)
Květen 21, 201015 r Tak bych se chtel preipojit k vetsine a podekovat Garnymu za skvele odvedenou praci, bezvadnou domluvu atd... Tempomat funguje paradne. A na tech dalsich vecech se dohodneme. dik Ondra
Květen 21, 201015 r Přidávám sem také veřejné poděkování a poklonu Garnymu a hlavně jeho šikovnejm ručičkám. Super odvedená práce a určitě se na tebe v budoucnu znovu obrátím. Ještě jednou díky. J.P.
Listopad 9, 201014 r Autor Není zač .... Jinak nějak trochu a stále nestíhám ... práci Ano ale ještě internet a fora jsou už trochu problém ... A proto radči volejte na 777005887 a vyřídíme zakázku ... díky garny Děkuji Garny za bezvadnou domluvu a práci.
Leden 21, 201114 r Autor Tak jsem zase trochu zpět .. sice trochu nestíhám ---- ale co se děje ohledně práce tam preciznost a podstivost je stále na místě .. jen ten internet vázne .. tak jak jsem psal dříve telefon skoro non stop 777005887 .. je jistota děkuji za pochopení .. Není zač .... Jinak nějak trochu a stále nestíhám ... práci Ano ale ještě internet a fora jsou už trochu problém ... A proto radči volejte na 777005887 a vyřídíme zakázku ... díky garny
Červen 13, 201114 r Pridavam se k zastupu a taky dekuju za pomoc s vozidlem + vstricny pristup - co se tyce motoru, tak vse uz slape tak jak ma a priste bychom doresili zbytek. Nemohu jinak nez doporucit.
Červenec 7, 201114 r Chtěl bych poděkovat Garnymu, že mně vyřešil problémy s motorem 1.8 20V Turbo AUM, který mně dlouho trápily a nedařilo se to servisům vyřešit + ještě ta náprava a jiné věci. Opravdu super přátelský přístup, fajn ceny a hlavně v oboru machr. Ještě jednou díky za perfektně odvedenou práci:-)
Červenec 30, 201114 r Autor Zdravím vše .. servis stále a pořád funguje ..jen je lepší s časových důvodů a i organizačních radči volat na 777005887 .. děkuji za pochopdení .. garny
Červenec 31, 201114 r zdarec. chtěl bych se zeptat zda-li děláš i dodělávky ESP. Mám Octavii RS 2003, je tam ASR (mk60), ale chtěl bych dodělat ESP, zatím však nevím o nikom kdo by to udělal. kdyžtak prosím i hrubou cenovou kalkulaci. díky
Září 4, 201114 r hoj co by me u tebe stala oprava PP a LZ dveri? (stahovacka) + prava vnejsi manzeta + stredove ulozeni stab. ? Jsem cca 100km od tebe tak jestli by jsi to dokazal udelat i na pockani diky Octavia 1.6 74kw 1997 Upraveno Září 4, 201114 r od RadaR08
Září 8, 201113 r Ahoj, děláš i VW, nebo jen Škodu? Potřeboval bych kouknout asi nádrž (podtlak, problémy se startem a rozjezdem po delším stání), nasadit manžetu na předním tlumiči a kouknout předek, nějak mi tam při zatáčení něco praská (možná jen pružina, nebo co) a samo mnoho dalšího :-) Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.