Milda.J Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Zdar-hledám a nenacházím! Kdopak ví jaký mi půjdou repra do O1- bez úprav. Mám tam jen přední, a dítě mě stále napomíná, ať to zesílím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Zdar-hledám a nenacházím!Kdopak ví jaký mi půjdou repra do O1- bez úprav. Mám tam jen přední, a dítě mě stále napomíná, ať to zesílím.... Jestli je to sedan, tak přední jsou 165mm a zadní buďto kulatý 130mm nebo malý oválky 4"x6". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Dík, jdu nějaký hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 ...to nemusíš....mám třeba tyto...Dragster za 1090,- nebo Phonocar za 710,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 ...to nemusíš....mám třeba tyto...Dragster za 1090,- nebo Phonocar za 710,- Pěkný, to by znamenalo, že já budu vpředu poslouchat z origo papíráků a moje 4letá dcera vzadu z těchto nových?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 ...to nemusíš....mám třeba tyto...Dragster za 1090,- nebo Phonocar za 710,- Pěkný, to by znamenalo, že já budu vpředu poslouchat z origo papíráků a moje 4letá dcera vzadu z těchto nových?? Tak trochu investuj, nemusíš mít nic extra, jen něco lepšího než jsou origo(to jsou teda asi všechny) a budeš mít celkovej poslech lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.