Publikováno Červen 27, 200718 r při puštění motoru je slyšet divný zvuk z klimatizace, větráku od spolujezdce - je možný že je málo natlakovaná???
Červen 27, 200718 r nevím co to je divný zvuk, ale jestli poznáš málo naplněnou klimu podle ucha, tak seš dobrej
Červen 28, 200718 r asi zvuk jako když je vzduch v topném systemu a malý tlak Je to takové syčení? Pokud ano, tak by to pravdu mohl být prázdaná klima. Už jsem to zažil. Po několika zapnutí klimy to zasyčí a potom klima už nechadí. Správně by se klima neměla pustit, pokud je v ní malý tlak, ale pokud máš špatný tlakový spínač, tak se pustí.
Červenec 3, 200718 r asi zvuk jako když je vzduch v topném systemu a malý tlak Je to takové syčení? Pokud ano, tak by to pravdu mohl být prázdaná klima. Už jsem to zažil. Po několika zapnutí klimy to zasyčí a potom klima už nechadí. Správně by se klima neměla pustit, pokud je v ní malý tlak, ale pokud máš špatný tlakový spínač, tak se pustí. Mi taky občas klima syčí, ale chladí. Prý to syčí expanzní ventil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.