Září 22, 200816 r Myslím že ne, má jiný konektor a jiné číslo, musel bych se kouknout, ale zkus kouknout na Autokelly, jsou tam i s obrázky...
Září 22, 200816 r http://www.cc-autodily.cz/sonda-kyslik-1-6-74kw.html na 74 je jina 100% nezamena s 55KW jako clen sleva 5% z ceny bez DPH Upraveno Září 22, 200816 r od jELDA
Září 26, 200816 r pánové nedaří se mi tu lambdu žádným způsobem dostat ven, jak na to? Je na to nějakej ověřenej postup? dík za rady
Leden 18, 200916 r Rad bych se taky vlozil do diskuze po vlastnich zkusenostech. Takze lambda me taky odesla, mam 1.6 55kw, vymena za novou Bosch, po 4 mesicich na STK byla KO, takze jsem zjistil ze soudruzi z Mlade Boleslavi udelali nekde chybu a umistili blbe lambda sondu, tak je udajne potreba predelat diru na lambdu, aby byla o neco výs a nedostaval se na ni bordel. Jeste jsem tuto uprvavu nepodstoupil ale v nejblizsi dobe ji udelam.
Říjen 30, 20222 r Zdravím chci kupovat novou Lambda Sondu na mojí O1 / 1.6 / 55kW a nevím podle jakého kódu ji koupit. Mohl by mi někdo poradit, když na stránkách mají napsáno třeba '' 1.6MPI 55kW (AEE) do čísla karosérie 1U-W-109000 '' podle čeho se můžu řídit aby mi to tam pasovalo ? Mají to takhle u více dílů a bojím se aby mi nedošlo něco co mi na auto nepadne .. :/ Děkuji moc za jakékoliv vyjádření. Pokud je to ve špatné sekci tak se omlouvám. Upraveno Říjen 30, 20222 r od djmm1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.