Grygy Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Dorazim take, muzete me drzet misto=)) Hoooj tak ja asi pojedu taky no.Sice nic moc nobl na mem aute neni ale aspon se podivam.Nejede se sprint??? Ze bych prohnal saze z vyfuku? tak zrovna o tomhle tento sraz není, bude jízda zručnosti na malým plácku, jinak žádný kraviny s autama heh o tomhle jsem ani nemluvil.Ja autem jezdim max jen sprint.Z kravin jsem uz vyrostl. jen jsem se zeptal, nic vic. Voe, dnes jsou IN jen plastaci a svisteni po dalnici na hranici limitu=))))))))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Dorazim take, muzete me drzet misto=)) Hoooj tak ja asi pojedu taky no.Sice nic moc nobl na mem aute neni ale aspon se podivam.Nejede se sprint??? Ze bych prohnal saze z vyfuku? tak zrovna o tomhle tento sraz není, bude jízda zručnosti na malým plácku, jinak žádný kraviny s autama heh o tomhle jsem ani nemluvil.Ja autem jezdim max jen sprint.Z kravin jsem uz vyrostl. jen jsem se zeptal, nic vic. Voe, dnes jsou IN jen plastaci a svisteni po dalnici na hranici limitu=))))))))))))))))))))))))) Taky si rikam.Nejdriv kecy ohledne sprintu a pak napise ze jede po dalnici 180???Jsem se k tomu ani nechtel vyjadrovat.Nj nekde jede na max v uzavrenem prostoru a nekdo se nahani s casem po dalnici. Jinak v sobotu jsem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Pro moraváky navrhuji sraz u Globusu v Olmíku, na čase se pak domluvíme Od Bolky přijede Stihacka a já od Uničova, Matys06 z Olmíku a další, kdo se přidá 4VitaP: jestli pojedeš přes Olmík, tak by jsi se mohl přidat To by šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Taky si rikam.Nejdriv kecy ohledne sprintu a pak napise ze jede po dalnici 180???Jsem se k tomu ani nechtel vyjadrovat.Nj nekde jede na max v uzavrenem prostoru a nekdo se nahani s casem po dalnici. Jinak v sobotu jsem tam. já sem první nejel prdelko, tak se zdrž komentářů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 ty woe Bobeš, vostře do něj deš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 tak to ja bych prijel taky, mam to nejakych 15km do Prerova ale mam seriovku fabcu tak nevim nevim...jestli se ovsem pocitaji kliky v laku a interierove dopnky tady z fora od kluku tak prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Kucííí sériovky, neblázněte. Četli jste hlavní stránku srazu? Druhá věta zní: Přijet mohou všechny vozy škoda, tuning není podmínkou. Já též nemám tuning jako Rabbit a jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Kucííí sériovky, neblázněte. Četli jste hlavní stránku srazu? Druhá věta zní: Přijet mohou všechny vozy škoda, tuning není podmínkou. Já též nemám tuning jako Rabbit a jedu. a co mám řikat já, já to mám složený jenom ze seriových dílů ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) Takže dovolím si organizovat sraz u Globu v Olmíku Kluci, hlavně navrhněte čas, v kolik, celá akce začíná v 7h, což se mi zdá docela brzo, v kolik tedy???? Záleží, jak to budeme mít s místama Zatím tedy Olmík Globus - rolbar, stihacka, Matys06, VitaP, ?Lube? Editováno: 9. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Čau všichni. Nevím jak mi to vyjde pracovně, ale byl bych rád kdybych mohl taky přijet se svým RSkem. Pak kdyžtak napište ten čas, kdy se sejdeme u toho Globusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Čau všichni. Nevím jak mi to vyjde pracovně, ale byl bych rád kdybych mohl taky přijet se svým RSkem. Pak kdyžtak napište ten čas, kdy se sejdeme u toho Globusu. dávám si tě tam s otazníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Kdo jede od Ostravy a Frýdku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Takže dovolím si organizovat sraz u Globu v OlmíkuKluci, hlavně navrhněte čas, v kolik, celá akce začíná v 7h, což se mi zdá docela brzo, v kolik tedy???? Záleží, jak to budeme mít s místama Zatím tedy Olmík Globus - rolbar, stihacka, Matys06, VitaP, ?Lube? A co Milan II ? Ten se nějak neozývá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Takže dovolím si organizovat sraz u Globu v OlmíkuKluci, hlavně navrhněte čas, v kolik, celá akce začíná v 7h, což se mi zdá docela brzo, v kolik tedy???? Záleží, jak to budeme mít s místama Zatím tedy Olmík Globus - rolbar, stihacka, Matys06, VitaP, ?Lube? A co Milan II ? Ten se nějak neozývá... Čau Viťo, Milan jede na 100% i s Tomem "Planetou". Jen si asi nečetl aktuální příspěvky. Já s tím Globusem souhlasím a myslím, že se to bude hodit i Milanovi. Kecáme spolu každej den, protože mi bude předělávat předek, tak s ním kecám skoro furt a ladíme datajly. Ale do Přerova to ještě mít hotový nebudu, takže taky nic moc úpravy. Ale neřeším to, slezem se a zase pokecáme, uděláme nějaký fotky a budem se těšit na další srazík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Kdo jede od Ostravy a Frýdku?? Zrejme ja=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 (editace) Takže na tom Globu v Olmíku by jsme se shodli, teď čas, co navrhujete?? budu sem vypisovat návrhy: stihacka 9-10h rolbar 9-10h Matys06 9h Lube ? VitaP 9-10h Milan II 8h Editováno: 11. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Skoda, ze nemuzu jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 (editace) Takže na tom Globu v Olmíku by jsme se shodli, teď čas, co navrhujete??budu sem vypisovat návrhy: stihacka 9-10h rolbar 9h Matys06 xh Lube ? VitaP xh Tak mně je to celkem jedno, mám to kousek Přizpůsobím se většině, takže asi v těch 9 Editováno: 10. Srpen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Chtěl bych reagovat na některé nejasné dotazy. Sprinty jsou bohužel v tomhle areálu nereálné,je to dan za to že se akce koná v klidném a myslím ůtulném prostředí výstaviště,kde mnozí uvítají to,že tam prostě nejde jezdit mezi auty jako hovado a někoho ohrožovat,tak jak to všichni známe z letišt apod. Připravili jsme jen krátký slalom,ale tam je trošku problém z povrchem,takže pro žehličky to nebude ( A věčné téma: mám jen seriovku... ...sakra chlapy já to dělám pro fandy značky a je uplně jedno jestli máš seriovou Fábku,kilo,nebo totálně překopaného Rapida ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Takže na tom Globu v Olmíku by jsme se shodli, teď čas, co navrhujete??budu sem vypisovat návrhy: stihacka 9-10h rolbar 9-10h Matys06 9h Lube ? VitaP xh Také se podřídím většině. Ale ta devátá je tak akorát, protože než se sejdeme, bude deset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jel bych,ale budu asi v praci,uvidime,kdyztak si vas u globu najdu..Poznate me ,ze budu mit parek v rohliku v ruce...snidane.... a prijede se mnou 110kocicek,jen pro mou soukromou potrebu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jel bych,ale budu asi v praci,uvidime,kdyztak si vas u globu najdu..Poznate me ,ze budu mit parek v rohliku v ruce...snidane.... a prijede se mnou 110kocicek,jen pro mou soukromou potrebu... a Gambáče v druhý ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jel bych,ale budu asi v praci,uvidime,kdyztak si vas u globu najdu..Poznate me ,ze budu mit parek v rohliku v ruce...snidane.... a prijede se mnou 110kocicek,jen pro mou soukromou potrebu... a Gambáče v druhý ruce no spíš Litovel,ale někdo musí ty kočičky kočírovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jel bych,ale budu asi v praci,uvidime,kdyztak si vas u globu najdu..Poznate me ,ze budu mit parek v rohliku v ruce...snidane.... a prijede se mnou 110kocicek,jen pro mou soukromou potrebu... a Gambáče v druhý ruce no spíš Litovel,ale někdo musí ty kočičky kočírovat... Ty bys zrovna přijet mohl. V Litovli jsem asi tak 4x do týdne a ještě jsem tvoji káru neviděl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Chtěl bych reagovat na některé nejasné dotazy.Sprinty jsou bohužel v tomhle areálu nereálné,je to dan za to že se akce koná v klidném a myslím ůtulném prostředí výstaviště,kde mnozí uvítají to,že tam prostě nejde jezdit mezi auty jako hovado a někoho ohrožovat,tak jak to všichni známe z letišt apod. Připravili jsme jen krátký slalom,ale tam je trošku problém z povrchem,takže pro žehličky to nebude ( A věčné téma: mám jen seriovku... ...sakra chlapy já to dělám pro fandy značky a je uplně jedno jestli máš seriovou Fábku,kilo,nebo totálně překopaného Rapida ) Promin, ale otazka jestli budou sprinty se me nejevi jako nejasna!! Jinak mas pocit, ze sprinty jazdi hovada??????Bohuzel, mam jen seriovku na sprinty, ale nepripadam si , ze by jsem se citil u tech sprintu jak HOVADO!!!!Bohuzel, nekteri si porovnavaj auta na sprintech, (podle tebe hovada) a nekteri na podnosech(podle tebe lide tveho gusta) Jinak ja ani mozna jini nevi, zda to teren dovoluje , nebo ne, jen padla otazka zda jsou tam sprinty, zac je nemusis nazyvat hovady!!§ Diky PS:jinak fanda znacky , muze byt i to hovado s autem na sprinty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.