Škoda sraz Přerov - Stránka 3 - Oficiální srazy a akce - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Škoda sraz Přerov

juris

Doporučené příspěvky

TDIfun napsal:
  Bobik napsal:
  TDIfun napsal:
  Grygy napsal:
Dorazim take, muzete me drzet misto=))

Hoooj tak ja asi pojedu taky no.Sice nic moc nobl na mem aute neni ale aspon se podivam.Nejede se sprint??? Ze bych prohnal saze z vyfuku?

tak zrovna o tomhle tento sraz není, bude jízda zručnosti na malým plácku, jinak žádný kraviny s autama :p

heh o tomhle jsem ani nemluvil.Ja autem jezdim max jen sprint.Z kravin jsem uz vyrostl. :p jen jsem se zeptal, nic vic. :feve:

Voe, dnes jsou IN jen plastaci a svisteni po dalnici na hranici limitu=)))))))))))))))))))))))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Grygy napsal:
  TDIfun napsal:
  Bobik napsal:
  TDIfun napsal:
  Grygy napsal:
Dorazim take, muzete me drzet misto=))

Hoooj tak ja asi pojedu taky no.Sice nic moc nobl na mem aute neni ale aspon se podivam.Nejede se sprint??? Ze bych prohnal saze z vyfuku?

tak zrovna o tomhle tento sraz není, bude jízda zručnosti na malým plácku, jinak žádný kraviny s autama :p

heh o tomhle jsem ani nemluvil.Ja autem jezdim max jen sprint.Z kravin jsem uz vyrostl. :p jen jsem se zeptal, nic vic. :feve:

Voe, dnes jsou IN jen plastaci a svisteni po dalnici na hranici limitu=)))))))))))))))))))))))))

Taky si rikam.Nejdriv kecy ohledne sprintu a pak napise ze jede po dalnici 180???Jsem se k tomu ani nechtel vyjadrovat.Nj nekde jede na max v uzavrenem prostoru a nekdo se nahani s casem po dalnici. Jinak v sobotu jsem tam.

Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
Pro moraváky navrhuji sraz u Globusu v Olmíku, na čase se pak domluvíme ;)

Od Bolky přijede Stihacka a já od Uničova, Matys06 z Olmíku a další, kdo se přidá

4VitaP: jestli pojedeš přes Olmík, tak by jsi se mohl přidat ;)

To by šlo. :palec2:

Odkaz ke komentáři

TDIfun napsal:
Taky si rikam.Nejdriv kecy ohledne sprintu a pak napise ze jede po dalnici 180???Jsem se k tomu ani nechtel vyjadrovat.Nj nekde jede na max v uzavrenem prostoru a nekdo se nahani s casem po dalnici. Jinak v sobotu jsem tam.

já sem první nejel prdelko, tak se zdrž komentářů fuck

Odkaz ke komentáři

VitaP napsal:
Kucííí sériovky, neblázněte. Četli jste hlavní stránku srazu? Druhá věta zní:

Přijet mohou všechny vozy škoda, tuning není podmínkou.

Já též nemám tuning jako Rabbit a jedu. :)

a co mám řikat já, já to mám složený jenom ze seriových dílů :))

Odkaz ke komentáři

Takže dovolím si organizovat sraz u Globu v Olmíku

Kluci, hlavně navrhněte čas, v kolik, celá akce začíná v 7h, což se mi zdá docela brzo, v kolik tedy????

Záleží, jak to budeme mít s místama

Zatím tedy Olmík Globus - rolbar, stihacka, Matys06, VitaP, ?Lube?

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:

Kluci, hlavně navrhněte čas, v kolik, celá akce začíná v 7h, což se mi zdá docela brzo, v kolik tedy????

A co Milan II ? Ten se nějak neozývá... :(

Odkaz ke komentáři

VitaP napsal:
  rolbar napsal:

A co Milan II ? Ten se nějak neozývá... :(

Čau Viťo, Milan jede na 100% i s Tomem "Planetou". Jen si asi nečetl aktuální příspěvky. Já s tím Globusem souhlasím a myslím, že se to bude hodit i Milanovi. Kecáme spolu každej den, protože mi bude předělávat předek, tak s ním kecám skoro furt a ladíme datajly. Ale do Přerova to ještě mít hotový nebudu, takže taky nic moc úpravy. Ale neřeším to, slezem se a zase pokecáme, uděláme nějaký fotky a budem se těšit na další srazík. :)

Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
Takže na tom Globu v Olmíku by jsme se shodli, teď čas, co navrhujete??

budu sem vypisovat návrhy:

stihacka 9-10h

rolbar 9h

Matys06 xh

Lube ?

VitaP xh

Tak mně je to celkem jedno, mám to kousek :p

Přizpůsobím se většině, takže asi v těch 9 :palec2:

Editováno: , autor: Matys06
Odkaz ke komentáři

Chtěl bych reagovat na některé nejasné dotazy.

Sprinty jsou bohužel v tomhle areálu nereálné,je to dan za to že se akce koná v klidném a myslím ůtulném prostředí výstaviště,kde mnozí uvítají to,že tam prostě nejde jezdit mezi auty jako hovado a někoho ohrožovat,tak jak to všichni známe z letišt apod.

Připravili jsme jen krátký slalom,ale tam je trošku problém z povrchem,takže pro žehličky to nebude :o(

A věčné téma: mám jen seriovku...

...sakra chlapy já to dělám pro fandy značky a je uplně jedno jestli máš seriovou Fábku,kilo,nebo totálně překopaného Rapida :o)

Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
Takže na tom Globu v Olmíku by jsme se shodli, teď čas, co navrhujete??

budu sem vypisovat návrhy:

stihacka 9-10h

rolbar 9-10h

Matys06 9h

Lube ?

VitaP xh

Také se podřídím většině. Ale ta devátá je tak akorát, protože než se sejdeme, bude deset ;)

Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
  octavie81 napsal:
jel bych,ale budu asi v praci,uvidime,kdyztak si vas u globu najdu..Poznate me ,ze budu mit parek v rohliku v ruce...snidane.... a prijede se mnou 110kocicek,jen pro mou soukromou potrebu...

a Gambáče v druhý ruce :palec2:

no spíš Litovel,ale někdo musí ty kočičky kočírovat... :band

Odkaz ke komentáři

octavie81 napsal:
  rolbar napsal:
  octavie81 napsal:
jel bych,ale budu asi v praci,uvidime,kdyztak si vas u globu najdu..Poznate me ,ze budu mit parek v rohliku v ruce...snidane.... a prijede se mnou 110kocicek,jen pro mou soukromou potrebu...

a Gambáče v druhý ruce :palec2:

no spíš Litovel,ale někdo musí ty kočičky kočírovat... :band

Ty bys zrovna přijet mohl. V Litovli jsem asi tak 4x do týdne a ještě jsem tvoji káru neviděl!!! :palec2::)

Odkaz ke komentáři

juris napsal:
Chtěl bych reagovat na některé nejasné dotazy.

Sprinty jsou bohužel v tomhle areálu nereálné,je to dan za to že se akce koná v klidném a myslím ůtulném prostředí výstaviště,kde mnozí uvítají to,že tam prostě nejde jezdit mezi auty jako hovado a někoho ohrožovat,tak jak to všichni známe z letišt apod.

Připravili jsme jen krátký slalom,ale tam je trošku problém z povrchem,takže pro žehličky to nebude :o(

A věčné téma: mám jen seriovku...

...sakra chlapy já to dělám pro fandy značky a je uplně jedno jestli máš seriovou Fábku,kilo,nebo totálně překopaného Rapida :o)

Promin, ale otazka jestli budou sprinty se me nejevi jako nejasna!!

Jinak mas pocit, ze sprinty jazdi hovada??????Bohuzel, mam jen seriovku na sprinty, ale nepripadam si , ze by jsem se citil u tech sprintu jak HOVADO!!!!Bohuzel, nekteri si porovnavaj auta na sprintech, (podle tebe hovada) a nekteri na podnosech(podle tebe lide tveho gusta)

Jinak ja ani mozna jini nevi, zda to teren dovoluje , nebo ne, jen padla otazka zda jsou tam sprinty, zac je nemusis nazyvat hovady!!§

Diky

PS:jinak fanda znacky , muze byt i to hovado s autem na sprinty.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...