BadyS Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Tuhle druhou fotku si nemůžu odpustit.to je totiž ta moje micinka... Kua, Milane, chtel bych to mit takhle nablyskane aspon jeden den :palec2: hihi, myslíš jak tam byl Horst s WC Platinum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Jo kluci, vám je hej. Vy už spinkáte. Ale já jsem do teď řešil s dopravákama nehodu! Nějakej debil mám s š 120 napálil do baráku tak, že se dům zatřásl a ujel. To že při tom rozsekal telefonní rozvaděč mi moc nevadí. Kua, ještě že jsem tam neparkoval autem, bylo by na sračky. Je mi fakt divný, že po takové šupě ta škodárna s tekoucím chladičem byla vůbec schopná odjet! PS: teď ráno jsem se na to znovu díval. Je tam lak ze tm. zelené š 120 a myslím, že vím čí to auto je! Stopa vody z chladiče vedla k domu nedaleko. Ještě v noci ten majitel tvrdil, že tohle auto není doma. Ale policie si auto chce dnes prohlídnout a vyfotit, ať je poškozené, nebo ne. Editováno: 19. Srpen 2007, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 BasyS-y Gratulujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 (editace) Ještě bych chtěl všem poděkovat, byl to můj první sraz, tak jsem se rozkoukával Škoda, že se nás nesešlo víc , snad besídka vše napraví Editováno: 19. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 nemohl jsem,auto jsem sice nalestil.ale v patek v noci jsem musel do zahranici,vratil se az dnes,tak priste to urcite vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Tak už jsem taky dorazil domů. Zítra kdyžtak dejte nějaký fotky. Taky jsem červenej jak od moře. Rád jsem Vás všechny poznal. Frčel jsi domu teda fest, jsem tě viděl, když jsem jel znova do Olmíka na Simpsnovy ve filmu, pěkně si to protáhnul Jenom trošku jsem to polechtal. Lepil se na mě tuningový golf, tak jsem mu musel ukázat, jak jede octavie RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 (editace) Tak srázek opravdu super. 2BadyS: Moc gratuluji ke 2. místo. To auto si to opravdu zaslouží, je moc pěkný!!! 2Rolbar: Díky za předělání podsvitu. Před chvílí jsem se vrátil z výletu a je to nádhera!!! 2Milan: Kurňa, Milo, to je pech!!! Máš fakt štěstí, že jsi tam neměl auto. Kdyby se soused nějak vykrucoval, tak mi dej vědět a podáme si ho!!! Editováno: 19. Srpen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Jeste jednou diky vsem zucastnenym za skvelou akci, specialne Milanovi za jakousi organizaci - Milo jinak doufam ze ta bouracka dobre dopadne a ze to ten chuj pekne vsecko odnese,JogoFogovi za pozvednuti akce na mezinarodni uroven a taky Lubemu za moznost nechat prolist a osahat tu svoju RS krasavicu A samo Badovi za 2. misto v oldskůlu - ale urcite by si zaslouzil post nejvyssi Fotky jeste stale nemam zpracovany tak vydrzte.Stejne se tentokrat nejak nepovedly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 (editace) Tak pridavam nejaky fotky Edit: Zapomel sem na SPZ takze se omlouvam a posilam opravene snimky Editováno: 20. Srpen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Také se přidávám ke gratulaci Badysovi a já si řikal, že to MBéčko odněkud znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Také se přidávám ke gratulaci Badysovi a já si řikal, že to MBéčko odněkud znám hihi diky všem pánové, fotky jsou cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 BadyS gratuluju za úspěch na srazu.Přeju mnoho dalších pohárů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 pánové, mohli by jste mi prosím poslat fotky z Přerova??? dundee-fm@seznam.cz Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 pánové, mohli by jste mi prosím poslat fotky z Přerova???dundee-fm@seznam.cz Předem díky Já jsem je ještě ani nestihl nahrát z foťáku. Jak to udělám, tak ti hned nějaké pošlu a vyvěsím je i tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Příkládám pár fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Teda Martine okamzite me z te posledni fotky smaz to je hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 (editace) Martasi pekne fota!!! Vidim ,ze jsi blejsknul i rapídka znameho Pitryse:) to je ten modry nablejkskany... ja mel na 60% dojet tady v tomhle se znamym,nakonec to bohuzel nevyslo Editováno: 26. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Teda Martine okamzite me z te posledni fotky smaz to je hruza Čau Tomíku, přece by jsi nechtěl upravovat tak pěknou fotku?! To bylo nečekaný a proto je to tak dokonalý. Až tady všichni vidíte, že vás někdo cvaknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Martasi pekne fota!!!Vidim ,ze jsi blejsknul i rapídka znameho Pitryse:) to je ten modry nablejkskany... ja mel na 60% dojet tady v tomhle se znamym,nakonec to bohuzel nevyslo Tak to je fakt škoda, že jsi nepřijel. Taková kára by tam zapadla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Martasi pekne fota!!!Vidim ,ze jsi blejsknul i rapídka znameho Pitryse:) to je ten modry nablejkskany... ja mel na 60% dojet tady v tomhle se znamym,nakonec to bohuzel nevyslo Tak to je fakt škoda, že jsi nepřijel. Taková kára by tam zapadla!!! prave ze znamy karkou tam byl,ale vis jak jsem ti psal ,ze se mi to prekryva s tou vikendovkou u vody?.,tak to bylo ono....sna dse na dalsim srazu nekde stretnem... jinak jedu asi s kamosema do kopru 8.9 tak kdyby neco uvidime se tam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Martasi pekne fota!!!Vidim ,ze jsi blejsknul i rapídka znameho Pitryse:) to je ten modry nablejkskany... ja mel na 60% dojet tady v tomhle se znamym,nakonec to bohuzel nevyslo Tak to je fakt škoda, že jsi nepřijel. Taková kára by tam zapadla!!! prave ze znamy karkou tam byl,ale vis jak jsem ti psal ,ze se mi to prekryva s tou vikendovkou u vody?.,tak to bylo ono....sna dse na dalsim srazu nekde stretnem... jinak jedu asi s kamosema do kopru 8.9 tak kdyby neco uvidime se tam:) Tak tam asi nepojedu, měl bych být ten víkend mimo ČR, ale chtěl bych jet do Vyškova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Teda Martine okamzite me z te posledni fotky smaz to je hruza Tak aby ti nebylo líto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 A pro ty ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 A ještě speciální "umělecká" pro BadyS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 (editace) Teda Martine okamzite me z te posledni fotky smaz to je hruza Tak aby ti nebylo líto To si delas p*del ne ? Budu muset se sebou neco udelat Editováno: 29. Srpen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.