Publikováno Červenec 10, 200718 r Zdravím, mám problém.Nefunguje mi pípák rozsvícených světel od dveří,nerozsvěcuje se mi stropní světlo- evidentně závada od mikrospínače. V servisu ale řekli, že je v pořádku, že buď komfortka nebo dráty.Jak nasimuluji funkci mikrospínače na konektoru ve sloupku dveří.Je to ten se 3 vodiči? Jak ho klemnout? Díky
Červenec 10, 200718 r Mam problem,nesvieti mi kontrolka pasov,nejde mi pípak pri rosvietených svetlach a ked otvorím dvere nenasáva mi palivové čerpadlo, vie mi niekto poradit v čom je problém mam 1,2 47kw.
Červenec 11, 200718 r Autor Spoj pin 6 na konektore XS4 na BSG a tým nasimuluješ otvorenie dverí. No, ještě jsem se v tom nikdy nehrabal.Mohl bys mi popsat podrobněji, který je to konektor a co s čím propojit? Ďíky
Červenec 23, 200718 r Igor: Mal si pravdu bol to spínač na zámku. Nebol zlý, ale nedoliehal dobre k jazýčku na zámku, tak som ho podložil 4kou lisovanou podložkou. Teraz to je dobré. Ďakujem Ti za radu.
Srpen 6, 200718 r Ahoj mame doma 1.4 - 44 Kw - rok 2000 a taky nejde vnitrni svetlo pokud se otevrou dvere. Takze doufam ze i na classika delaji mikrospinace v zamku i kdyz nemam central. Doma par mikrospinacu mam ze zamku z Octavie. Jinak pipak taky ani tuk. Dverni spinac v zamku by mel bejt i u spolujezdce? Diky
Srpen 6, 200718 r Bez centrálu je spínač taky v zámku, jen trošku jinej. Koukni do instalačních manuálů, fotil jsem tam právě verzi bez centrálu. Můj klasik měl spínač i u spolujezdce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.