vonder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Černá Magic - Roomster (ve výrobě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Pockej...to ti je z ni na zvraceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Vonder to asi myslel tak, že je mu na zvracení z toho, že je teprve ve výrobě. Jestli je to jinak, tak to teda taky nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Je mi to jasny Ja teda taky pridam: Šedá Anthracite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonder Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Vonder to asi myslel tak, že je mu na zvracení z toho, že je teprve ve výrobě. Jestli je to jinak, tak to teda taky nechápu. No to byla spíše reakce mé manželky, jelikož jsem se pro černou rozhodl teprve na D1, když jsem jel objednat. Po příjezdu z toho byla trochu vedle, že s tím jezdit nebude a takové to blablabla....., však to znáte . Však má svoje auto, tak vo co gou že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tím jsi to vyřešil, takhle bude jenom pro tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Šedá antracit metalýza - preferuji tmavé barvy, nejlépe v metle, je s tím sice strrrrašně práce, ale je to krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evelyn Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak nevim zda ten dotaz davam do spravne sekce.... Co je podle Vas lepsi barva u Scoutu - bila nebo cervena? Kupujeme rodinny auto a ja prosadila bilou, tak me zajima jestli je to hodne sileny napad ... vsechny metalizy jsme zavrhli, ty nam k tem plastum nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 bila je paradni a ted hodne v mode. Tu co skodofka dava na SII je uzasna. V sobotu sem byl v Drazdanech v mercedesu a meli tam na jednom AMG matnou bilou. uzasna barva. Zalezi opravdu jen na tvem citu. cervena se nemusi tolik mejt a me osobne se u scouta libi vic, ale auto si kupujes ty. Prolez salony. cervenyho scouta tutove nekde maj, tak si ho nafot, okoukni. Biliho sme jeste nevidel, takze si spis prohlidni nekde obyc R v bile . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evelyn Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Blacky: diky za nazor. Me osobne se vic libi ta bila, ten kontrast s cernejma plastama .... fotky bilyho Scouta jsem nasla jen na autoscout24.de, v CR se jich asi zatim moc neprodalo. Az ho budeme mit tak nafotim, pokud se doma nerozhodne o necem jinym . Editováno: 15. Březen 2009, autor: Evelyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) A co taková cappuccino, by se ti nelíbila? Ta by taky nemusela být marná. Je to sice metla, kterou jste vyloučili, ale mohla by vypadat pěkně. P.S. Jestli jsi se rozhodla pro tu bílou, tak rozhodně chybu neuděláš, je pěkná a navíc ušetříš za tu metlu. Editováno: 15. Březen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 2Evelyn: Podle mě dobrá volba. OII Scout v bílý je super a Růmcajs Scout bude v bílý špičkovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Evelyn: Biela na Scoute naozaj vyzerá dobre. Škoda ale, že tie plasty nie sú čierne, ale šedé. Osobne mi na Scoute v kombinácii so svetlou farbou vadia tie medzery medzi karosériou a plastom na prednej hrane dverí (viď foto). Hodne to tam kričí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evelyn Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mambo: o capuccinu jsme taky uvazovali, ale videla jsem scout v teto barve a nejak mi to nenadchlo. Igor: Moc diky za fota..mas pravdu, ty mezery jsou videt kdyz je auto svetle... no, ale stejne se mi libi Auto uz je objednane, jen nam bylo receno, ze jeste muzeme behem 1-2 tydnu zmenit barvu tak jsme premysleli o cerveny, ale bila je proste nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 slečno Evičko, slečno Evičko bílá je ta pravá, ještě 17" (objednané 16" dáte na zimní) a pořádně snížit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kombinace světlé barvy a tmavých plastů Scout bude vždy vypadat velmi dobře. Prostě kontrast Jinak špatná není ani modrá Polar, stříbrná Brilliant nebo šedá Satin. Červená Corrida je taky moc pěkná, ale prostě bílá je bílá a teď je ještě moderní, takže není co řešit. Já sám jsem zvědavej na FII Scout v těchto barvách. Moc se na ni těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek18 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 na mě jste nějak při tom výčtu zapomněli, mám taky červenou corridu Černá magis s perletovým efektem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já sám jsem zvědavej na FII Scout v těchto barvách. Moc se na ni těším. jj, ten scout bude fajnové autí, byl moc hezký v té žluté barvě na autosalónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 2HjM: Právě... ta žlutá co byla na autosalonu je super. Ale zajímá mě hlavně bílá, Corrida a zelená Arctic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tá žltá z autosalónu je klasická súčasná žltá sprint. Na zelenú arctic som zvedavý aj ja, zatiaľ som ju na FII ani R nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HC-STEWE Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Bílá Candy uni - 1 majitel HC-STEWE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 V prílohe je zelená arctic - aby som pravdu povedal, prestala sa mi páčiť, naživo vyzerá hrozne fádne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooster Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Nějaká slušná fotka z exteriéru barvy Rosso Brunello na Roomstru by nebyla (příp. odkaz)? Samo ji vídám na Superbu, ale na R mám zatím naživo smůlu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Bílá Candy uni : vo vyrobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikroflex Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ve vyrobe: cervena corrida :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.