galeo Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) Tak neviem, je tu ešte niekto s podobnou vecou ako ja alebo nevie niekto niečo o tom ? Farba je sivá vo vnútri motorového priestoru a spodná časť kapoty. Zvonku to je prestriekané na modrú miami.... Pri preberaní vozidla mi predajca povedal, aby som sa nedivil, že je to tak, nakoľko od istého tždňa sa vraj takto striekajú všetky škodovky.. Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: galeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbi Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Hlásím bílá Candy, já mám také vše v barvě vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 To: galeo je to tak v AZNP začali ještě více šetřit, smutný je, že je to i u drahejch aut všiml jsem si toho u Superba vyrobeného v listopadu...... jo kdo šetří má za tři ) ještě že mám KT38 a mam ji celozelenou (rallye) Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) Tak som rád, že to nie je len môj prípad. Aj keď radšej by som bol, keby sa to v Škode tak nepreháňalo s šetrením, lebo onedlho sa bude priplácať nielen za metalízu... Som zvedavý, že koľkých tu na fore to už postretlo... A Jirka, dík za odpoveď, budem kľudnejšie spať. Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: galeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
specmario Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Modra Aqua. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Tak som rád, že to nie je len môj prípad. Aj keď radšej by som bol, keby sa to v Škode tak nepreháňalo s šetrením, lebo onedlho sa bude priplácať nielen za metalízu... Som zvedavý, že koľkých tu na fore to už postretlo... A Jirka, dík za odpoveď, budem kľudnejšie spať. Hoď jsem fotku jak to vypadá docela mě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Nie je to na tej fotke veľmi vidieť, ale je tam rozdiel hlavne na kapote... keď budem mať čas, tak nafotím ešte niečo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Já to viděl na Superbu v tmavěmodré metle a ta "základovka" byla nějaká černá matná..... nevypadalo to nijak rušivě, koneckonců člověk kterej si koupí Superba v kombajnu stejně asi pod kapotu moc nekouká ale za ty prachy, cítil bych se okradenej BTW jestli se nemýlím zak za ty nový pastelový fleetový barvy se připácí víc než za obyč metlu ne ?? Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 No veď aj mne to nakoniec tak pripadá, že na tej šedej farbe bude vidieť špinu a prach menej ako na modrej metle, takže to beriem v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 svinska sul je videt na vsem krome bile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Ja mám v garáži žltú FII a žltú OII. Tak ma tam pripíšte. Čo sa špiny týka, tak na žltej vidieť hlavne mokrú špinu. To je výhodné pri umývaní. Keď je špina suchá, vidieť ju veľmi slabo, farba iba tak nežiari ako zvyčajne. V lete, keď je sucho sa auto iba zapráši a prach nevidieť na farbe vôbec (len na sklách). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 ale za ty prachy, cítil bych se okradenej BTW jestli se nemýlím zak za ty nový pastelový fleetový barvy se připácí víc než za obyč metlu ne ?? Jirka Mně by základ pod kapotou a v motoru vůbec netankoval. Když se podívám na vývoj ceny aut, tak je to (spolu s dalšími úsporami) výměnou za nízké ceny docela malá oběť. Pro srovnání: rok 2000 Fabia Classic 1.4/50kW - 279 900Kč Fabia Comfort 1.4/55kW - 344 900Kč Fabia Combi Comfort 1.4/55kW - 374 900Kč rok 2010 Fabia Classic 1.2/51kW (klimatizace, centrální zamykání, airbag spolujezdce, boční airbagy, ABS) - 219 900Kč v aktuální akci včetně metalízy Fabia Ambiente 1.4/63kW (klimatizace, dálkové zamykání, boční airbagy, ABS) - 254 900Kč v aktuální akci včetně metalízy Fabia Combi Ambiente 1.4/63kW (stejná výbava) - 264 900Kč Není to úplně přesné, ale pro orientaci to snad bude stačit. Mimochodem, po zlevnění Superbu před šesti roky byla cena prostřední výbavy s prostředním dieselem o zhruba 80 000Kč vyšší než dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 hlasím se taky k bílé candy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 To: bojler máš naprostou pravdu, ceny aut neustále "klesají" ikdyž je to možná tak že za obdobný prachy máš dnes káru s PODSTATNĚ větší výbavou..... Ještě že ty šikmovoký začali dělat konkurenceschopný káry a trochu v tý Evropě zčeřili hladiny cen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 (editace) Toto som našiel na jednej AUTOstránke - je to Roomster. Vyzerá to tak, že tmavšie farby striekajú v motorovom priestore na čiernu a svetlejšie, ako mám napr. ja, na sivú "základovku. Som zvedavý, čo ešte vymyslia v ŠA, aby ušetrili... Editováno: 29. Prosinec 2010, autor: galeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 (editace) No pokud to budou barvy odolné a budou trvanlivé, prostě to nebude jen nějaká šlupka základovky, kterou prorejpnu i nehtem, tak mi to nevadí. Editováno: 29. Prosinec 2010, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Podle ty fotky bych řekl že je to ta barva co je na plechových diskách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 (editace) Jikra napísal : Já to viděl na Superbu v tmavěmodré metle a ta "základovka" byla nějaká černá matná... Toto bude asi niečo podobné... Editováno: 29. Prosinec 2010, autor: galeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Tak som písal priamo do Škody ohľadom toho lakovania motorového priestoru a došla mi takáato odpoveď : "Dobrý deň, u modelu Škoda Roomster s vonkajšou farbou Modrá miami, je pre motorový priestor vrátane vnútornej strany prednej kapoty použité šedé lakovanie." A ešte niečo : Dnes som si chcel kúpiť korekčnú ceruzu na opravu laku, nakoľko už kamienky zabojovali s kapotou a bolo mi oznámené, že pri tejto farbe ešte nie je v ponuke... To nechápem, ako je to možné, keď som auto s touto farbou objednával ešte v Auguste... Žeby zaspali v ŠA na vavrínoch???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dapearba Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Černá Magic s perleťovým efektem - F2 combi Sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Zlatá sunrise, moc se mi líbí. Uploaded with ImageShack.us 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Jarov se s tím speciálním lakováním poslední dobou nějak rozjel. Máš někde k dispozici i jiné barvy? Viděl jsem i doteď mně neznámé (levandulová, quiksilver), ale nikde to nebylo na fotce. Většina se nějak dala dohledat třeba na VW (např. Cosmic je taková divně zelená z Golfu IV), ale tyhle sem nikde nenašel. Mimochodem, Superb s modrou orbit opravdu NENÍ DOBRÝ NÁPAD NA RECESI :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Zlatá sunrise, moc se mi líbí. Uploaded with ImageShack.us Taky bych si nechal říct.Jen škoda,že není v konfig.Naši mladí mají volvo v této barvě (teda alespoň se to tak "tváří") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) Ešte som nevidel, aby sa motorový priestor lakoval inou farbou. Veď by to bolo drahé! Na tej fotke modrej Fabie teda nikde nevidím, že by bol motorový priestor lakovaný na čierno. Predná stena motorového priestoru je samostatný diel a tá je čierna vždy a u všetkých modelov Škoda. Stena za motorom je tiež samostatný plechový diel, navyše je na ňom ešte zvukovo tepelná izolácia. A niektoré časti motorového priestoru sa môžu javiť ako keby mali iný odtieň, nakoľko nie všetky časti motorového priestoru sú dokonale prekryté lakom resp. lakované krycím bezfarebným lakom. Editováno: 19. leden 2011, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) Ešte som nevidel, aby sa motorový priestor lakoval inou farbou. Veď by to bolo drahé! Na tej fotke modrej Fabie teda nikde nevidím, že by bol motorový priestor lakovaný na čierno. Predná stena motorového priestoru je samostatný diel a tá je čierna vždy a u všetkých modelov Škoda. Stena za motorom je tiež samostatný plechový diel, navyše je na ňom ešte zvukovo tepelná izolácia. A niektoré časti motorového priestoru sa môžu javiť ako keby mali iný odtieň, nakoľko nie všetky časti motorového priestoru sú dokonale prekryté lakom resp. lakované krycím bezfarebným lakom. Keď sa pozrieš lepšie, tak to vidieť, na vrchu blatníkov, okolo uchytenia tlmičov a ako som písal, tak priamo zo Škody mi odpísali, že sa to tak robí... Editováno: 19. leden 2011, autor: galeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.