.Viki Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 (editace) je to asi tři dny zpátky a mám tento problém. ze začátku jsem citil vibraci pouze na plynovém pedálu a pouze při levotočivé zatáčce. dnes už je cítít i po rovině když přidávám plyn a také na volnoběch, vibrace je znatelná i na ostatních pedálech. Máte s tím někdo zkušenosti? Editováno: 20. Červenec 2007, autor: .Viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 je to asi tři dny zpátky a mám tento problém. ze začátku jsem citil vibraci pouze na plynovém pedálu a pouze při levotočivé zatáčce. dnes už je cítít i po rovině když přidávám plyn a také na volnoběch, vibrace je znatelná i na ostatních pedálech. Máte s tím někdo zkušenosti? nemas utrhnuty stabilizator alebo nieco podobne ked pri akceleracii pocitujes vybraciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 auto ted bylo na servisní prohlídce a na nic nepřišli, jen říkali že budou potřeba tak za 3 měséce vyměnit gumy na uložení ramen do kastle. je možný že by to byl začátek před vyměnou těch gum?jinak auto asi prohlédly a ani oni na nic nep´řišli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 moze to byt aj tym po tej vymene ak to bude pretrvavat tak zacni patrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 To je nějaké velmi divné...to se ti musí klepat celý prostor pod nohama..protože samostatné klepání plynového pedálu je apsoň dle mě nemožne..vždy je to přišroubované do kastle a vede tam pár dratku(e-gas)..jediné co muže přenášet vibrace do pedálu je pravě kastle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 je to divný, žádný jiný zvuky z auta nejdou, nikdo neví čím by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 tak ked sa klepe len samotny pedal tak to je viac ako zaujimave nemas donho napojene vysoke napätie s trafa na sviecky lebo inak si to neviem vysvetlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 no to napáejní teda fakt asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tohle je fakt divna zavada - a nemas proste jen uvolnenou tu konzoli pedaloveho ustroji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 to zjistím kde? ani mě nenapdalo se na to kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Chyť pedály a pořádně s nimi zacloumej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 pedály se trošku hýbou ale to je asi normální, kde jsou nějaký šrouby tý konzole s pedálama, co by se dali třeba utáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley.03 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak mám taky ten samej problém,ale vibrace se mi přenáší nejen do pedálu,ale hlavně do podlahy...,je to tak trochu cítit i do volantu(kola jsou samozřejmě vyvážená),projevuje se to za jízdy....Řeším to ve značkovém servisu škoda a taky zatím neví čím to je,tak jsem zvědavej jak to dopadne...motor 1,2htp 47KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 pořád to vibruje ale už to ani neřeším, v servisu nic nenašli čím by to mohlo být, tak počkám tak tři měsíce až budu měnit gumy na uložení ramen a pokud to bude i pak tak uvidíme co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 (editace) vibrování vyřešeno, nakonec to bylo uplnou prkotinou, ulomilo se mi přichycení napájecího kabelu k zesikum u motoru, a kabel spadnul vedle motoru na kabely, asi se tím napájecím kabelem přenášela vibrace z motoru až do pedálů, protože když jsem to přidělal zpátky je klid Editováno: 21. Srpen 2007, autor: .Viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 (editace) Ahoj, HTP 47kw a taky zacaly vibrovat pedaly , radici paka a trosku i volant. deje se to pri akceleraci hlavne pri úplnem tahu motoru. takze kazda rada nad zlato. dik Editováno: 26. Říjen 2011, autor: Kachna80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Tak mám taky ten samej problém,ale vibrace se mi přenáší nejen do pedálu,ale hlavně do podlahy...,je to tak trochu cítit i do volantu(kola jsou samozřejmě vyvážená),projevuje se to za jízdy....Řeším to ve značkovém servisu škoda a taky zatím neví čím to je,tak jsem zvědavej jak to dopadne...motor 1,2htp 47KW a jak to dopadlo pls??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.